Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Juan, 35. Hej, Jag planera att göra en resa till Thailand nu mot den 25 augusti och söker gärna någon att resa med. Tror det kan bli mycket roligare att resa tillsammans med någon. Jag är en väldigt omtänksam och trevlig kille, kan vara lite blyg av mig ibland men för det mesta väldig glad och öppen. Det blir första gången jag reser till Thailand och vill gärna hitta på en massa roliga utflykter och inte minst även sola och bada. Tanken är att vara där ca 3 - 4 veckor. Är rätt så öppen, så hör gärna av dig, kille som tjej, tror det kan bli en rätt så lyckad resa.
E-postadress: juan.oliver2412@gmail.com

Tommy, 70. Hej. jag är tidigt ute och undrar om det är någon man eller kvinna som är intresserad av att åka på en golfresa till våren, en vecka, 14 dagar eller vad vi kommer överens om. Jag har hcp 12 men vad du har spelar ingen roll för vi spelar på våra hcp och njuter av golfen o god mat och förhoppningsvis sol o värme. Hör av dig så planerar vi, bra om du bor i Skåne men inte nödvändigt.
E-postadress: tpe48@hotmail.com

Mia, 55. Hej! Är du liksom jag nyfiken på Kuba? Jag tycker om att dansa och vill gärna dela det intresset med min resekompis. Om du är man eller kvinna spelar ingen roll. Tänker resa någon gång december 2019, januari 2020.
E-postadress: Villeviking@hotmail.com

Ulrika, 49. Hej höstresenär. Vill du dela res upplevelse- genom en gruppresa till Slovenien eller ev. weekend resa i Europa med mig. Jag gillar kulturupplevelse kombinerat med god mat, segling, sol, bad och yoga. Hör av dig så kan vi talas vidare om alternativen.
E-postadress: lightinmyhouse@gmail.com

Stina, 42. Söker lämpligt sällskap till lämplig nyårsresa 19/20. Jag bor i Uppsala och åker från Arlanda. Inga budgetalternativ gällande färdsätt och boende. Resa inom Europa och max en vecka. Åka 28/12, tillbaks 2/1. Eftersom det är viktigt för mig att resa med rätt sorts person så får du mejla och berätta om dig! Söker dock endast vuxna kvinns, ålderskategorin 35-55 år. Du bör ha resvana och inte vara vilse i pannkakan!

E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Sofie, 48. Har du liksom jag funderat över att resa till Indien över nyår 19/20? Jag vill gärna till Kerala igen, och kan resa från 25 december, ca 2-3 veckor. Men vill gärna ha en reskompis. Är en lugn, trevlig tjej, boende i Stockholm. Gillar sol och bad, yoga, kultur, musik och historia bland mycket annat. Hör gärna av dig så kan vi väl träffas för att stämma av kemi och resedrömmar.
E-postadress: motsolen@yahoo.com

Rose, 72. sol och kulturresor Även week-end och bussresor intressant
E-postadress: stjarnugglan@gmail.com

Sam, 27. Hej alla glada finna människor Jag är en positiv lugnt fin härlig kille som älskar att resa hela tiden vart: spelar ingen roll så länge man trivs med personen som åker med Är du en glad tjej som vill verkligen testa en härlig resa med en kärleksfull människa då är du på rätt spår Jag kan åka när som helst.
E-postadress: Samzozo126@gmail.com

Helena, 67. Vill cykla från Gdynia till Berekfurdö i Ungern. Bad väntar i varma källor. Tänkte cykla i mitten av september 2019.
E-postadress: hel-ena_cura@hotmail.com

Rebecka 59. Jag bestämde mig för att försöka hitta en resekompis/vän genom annonsen. Det sägs att det är bättre att göra och ge en chans än att inte göra och ångra :-) Trots den siffra av min ålder (59) har jag mycket energi att upptäcka världen, människorna, livet och mig själv. Jag har en barnslig nyfikenhet till livet o stor livserfarenhet. Rest till Malta, Österrike, Hungary, Croatia, Island, Afrika (Ghana), Ryssland. Själv. Ville gärna dela med någon alla upplevelser under resa.. 🙂🌿🐑🥀🍽️📘💹🌸🥗💖 Bor i Göteborg. Om du nyfiken eller känner kan vara något för dig skriv gärna till mig.
E-postadress: rebkka37@yahoo.se

Marie, 55. Hej söker någon kvinnlig eller manlig reskompis som skulle vilja planera och boka en solresa 1 vecka med mig i nov eller dec till Spanien. Vill komma i från vinter och kyla och ladda upp batterierna. Jag är positiv, enkel och spontan. Du ska vara mellan 45 - 55 år.
E-postadress: eklund.marie@hotmail.com

Aline, 45. Hej! Jag söker en trevlig person som vill följa med på en mini weekend-resa någonstans i Europa under slutet av oktober.
E-postadress: stenkhus@gmail.com

Valentina, 62. Hej, söker efter en kompis. Jag är intresserad av museum, bio , vandring både i Sverige och utomlands. Helt enkelt en vän, som har tid och råd för resor också.
E-postadress: valmendu@hotmail.com

Maria, 55. Söker någon att resa söderut med alternativt en kryssning i Medelhavet. Då jag är ensam singel i vänskapskretsen har jag svårt att hitta någon att resa med. Söker med ljus och lykta efter en vän, manlig eller kvinnlig, aktiv reskompanjon med intresse av bad, sol, promenader,ev gym, härliga matställen, konst, arkitektur drinkar i solnedgången... Grekland, Frankrike, Spanien,Italien,Montenegro... Hör av dig!
E-postadress: kerry_wiberg64@hotmail.com

GunMarie, 63. Ungdomlig, snart pensionär som söker någonstans att övervintra. Planerar att åka till Madeira i oktober. Hört mycket positivt om ön och vill utforska den lite. Tycker om sol och bad varvat med kultur och natur. Tror att det finns en hel del av det på Madeira. Enkelt och anspråklöst, inga diva later! Man eller kvinna hör av dig så kanske vi kan se om det kan fungera att resa ihop....
E-postadress: gml8566@hotmail.com

Max, 26. Hej! Om du precis som jag känner dig intresserad av att fjällvandra eller bestiga berg kan den här annonsen vara något för dig. Min idé är att nu i Augusti 2019 fjällvandra alternativt bestiga Kebnekaise med någon trevlig person som gillar äventyr och att vara ute i naturen. Tanken från början var att åka med en vän som inte längre kan, och att åka själv känns lite väl tråkigt.. Som person är jag lättsam lugn och optimistisk, vilket jag gärna ser att du också är. Om du är kille eller tjej spelar ingen roll men jag ser gärna att du är mellan 20-35 år. Hör gärna av dig!

E-postadress: Maxlundenjansson@gmail.com

Ingemar, 66. Hejsan. Någon som är sugen på att vandra i Spanien, Portugal eller var som. Gärna lite udda vandring och inte de traditionella lederna. Senhösten eller tidig vår nästa år.
E-postadress: walkandtalk@hotmail.se

Eva, 58. Hej ! Finns det någon tjej som är intresserad av Beatles? Har länge velat åka till liverpool och besöka Cavern ,där man kan lyssna på mycket beatles musik, plus att besöka allt annat som har med beatles att göra. Är 58 år och bor i Göteborg . Hoppas du finns ,då jag tyvärr inte har någon i min bekantskapskrets som är intresserad. Mvh Eva
E-postadress: Eva.mentzer@gmail.com

Helene, 53. Hej. Här är en som tycker det är väldigt roligt och spännande att åka på kryssning och söker kvinnligt resesällskap i lagom ålder.Kommer från Helsingborg(är där nu på sommaren) men bor i Alvesta. Att kryssa är ett så trevligt sätt att resa,man är på havet men stiger i land på nya ställen varje dag , nästan.Min man finner det inte lika intressant därav min förfrågan.Vore fint att kunna dela denna resa med en likasinnad.Önskar åka from 2020 eftersom jag åker till Israel i november.
E-postadress: helene.nyden@hotmail.com

Serre, 23. Hej har inte rest mycket men öppen för alla förslag. Jag är singel och allmän trevlig :)
E-postadress: serre11@live.se

Mats, 56. Planerar att ta husbilen norrut i början av september. Tänkte se här om det kan finnas någon intresserad med resenär här. Resan börjar i Örebro och vidare norrut via inlandsvägen,vildmarksvägen ,Kiruna, Nikalokta,,tre riksröset,Nord Norge,Lofoten,färja söderut tillbaka till Örebro. Har planerat ca 14 dagar för resan och kanske lite fjällvandring. Bor gör vi en rymlig husbil. Planerar även inför nästa sommar, med hus bil till Island. Mer om det senare.
E-postadress: mats.gustafssons@telia.com

Bella, 24. Söker resekompis(ar) härliga tjejer i åldern mellan 19 till 27. Har nämligen hus i Marbella och ska vara där från 25/7 till 30 augusti. Hör av er, flygbiljetterna ligger på 300-800 spänn. Är lätt att resa med super social och gillar det mesta från att festa till träna, sola och bada
E-postadress: 95Bellisabell@gmail.com

Veronika, 38. Välkommen till min sida!Kul att du hittat hit :-) Jag är en glad,aktiv och kommunikativ tjej som gillar resor.Söker efter trevligt resesällskap.Du är en man 38-55 år gammalt.Jag gillar köping,simma och långa promenader.Vi kan planera en roligt resa tillsammans när det passa till båda oss.Jag bor i Stockholm.Varit på många ställe men det är roligt uppleva nåt nytt plats. Mvh Veronika
E-postadress: veronika.harmony@hotmail.com

Marjoe, 59. Söker resesällskap runt 29, 30/8 och en vecka framåt. Om du är man lr kvinna har ingen betydelse, huvudsaken är att du är trevlig, lättsam, levnadsglad och självgående och inte vill tillbringa hela dagarna i en solstol. Gillar du att äta gott, strosa runt, softa, kanske shoppa lite och är kvällsmänniska, så är du välkommen att höra av dig. Jag är öppen för förslag vad gäller resmål; Italien, Spanien, Grekland, Turkiet funkar bra, men har du önskemål om ngn storstad typ Prag, Berlin, NY, så är jag på. Viktigt är att, du som jag, vill ha en del nattliv och gillar att dansa. Självklart delar du min musiksmak när det blir utgång; r’nb, reggae, house, techno & även EDM. Åker fr ARN, så finns du i trakterna, så underlättar det en del.
E-postadress: marjoe.alm@icloud.com

Inger, 69. Någon sugen på att vandra i Sverige/Norge/Spanien ... nu i juli eller augusti??? Jag precis hemkommen från härlig vandring i Andorra och känner att jag vill göra fler vandringar eftersom jag älskar utelivet och fysiska aktiviteter förutom meditation och yoga. Kanske inte konstigt då jag är en glad värmlänning (hi, hi) som bor i Stockholm.
E-postadress: inger@ikadu.se

Gunnar, 67. RESEKOMPIS-/AR SÖKES för ”långresa” till del av kontinenten Sydamerika. Från mitten av oktober 2019 och under totalt cirka 3 månader. Med möjligheter att eventuellt delta gemensamt vecko-/månadsvis och intresse anpassat. En sedan länge önskad flexibel/lägesanpassad resa men också en budget-, och individuellt-, intresse-, och tidsanpassad ”upptäcka” resa. En resa med ”en minsta gemensam nämnare” som grund, i ömsesidig dialog och i förväg! En UPPLEVELSE-resa utan; stress, press och detaljplanelagd! Inriktningar för den nu tänkta resan till: 1 Argentina södra delen + Patagonien, – 2 Chile södra halvan med Lake District, – 3 Brasilien, utom Amazonas, - 4 Uruguay. Prioriterat är emellertid Patagonien från såväl södra Argentina som från södra Chile under november månad. Med om möjligt båtresa från södra Chile norrut längs kusten/fjordarna. Intressen /önskemål: - Individuellt självgående men resa tillsammans/lita, på av säkerhets- och budgetskäl. = Orädd, men vaksam! - Prioritet är: Natur/Djur+ Kultur (mat och människor lokalt efterhand) + Historia/Infrastruktur + Minnesrikt +Trevligt/KUL! - ”Lagom” enkelt lokalt budgetanpassat boende + buss/tåg upptäckande. - Låg egen prioritet avseende: Sola + strand + hotell + shopping - i gemensam form, men tillfälligt separat är ju naturligtvis möjligt. Önskemål: Mailsvar för en inledande DIALOG för att klara ut MÖJLIGHETER respektive begränsningar dvs ”en minsta gemensam nämnare”! Hör av dig SNART, oavsett kön, till upplevelseinriktad resenär i Mälardalen tillika man med 67 års livserfarenhet och även tillräckligt resvan. Samt ”lagom” bekväm/lat? Fortsatt dialog vid svar och initialt via mail! Honnörsord för mig, som nu avser göra långresa nummer två till Sydamerika år 2019, är: ÄRLIGHET – Rättframhet – Samförståndslösningar och UPPLEVELSE!

E-postadress: upplevasa2018@gmail.com

Yvonne, 61. Hej alla ressugna jag hoppas hitta någon att få sällskap av på en resa i Europa gärna Italien vecka 33 eller 34 augusti intresserad att se uppleva nytt och även sol och bad jag bor och jobbar i göteborg men inget är omöjligt om man bor någon annan del av Sverige tveka inte att höra av er så kan vi börja planera tillsammans
E-postadress: yvonne558@hotmail.com

Gerry, 42. Hej! Jag söker en tjej som vill följa med på en weekend-resa någonstans i Europa..är en 42årig egenföretagare som inte har möjlighet till semester utan får passa på när jag kan, söker därför en flexibel tjej att resa med, jag står för resa,mat och logi då jag vunnit presentkort😀. Tänker mig lite sightseeing,shopping och god mat 😀 tveka inte utan hör av dig till mig 😍 Gerry
E-postadress: gerryjohansson71@gmail.com

Björn, 52. Hej, Jag skulle vilja besöka Kuba i november i år. Finns det någon som kan tänka sig att resa dit för att uppleva landet, människorna, mat, kultur, strand, sol och goda mojitos?
E-postadress: bjornes2013@gmail.com

Margit, 63. Är en 63 årig globetrotter som söker resesällskap till USA DENVER i september. Erbjudan att bo gratis och tillgång till bil i knappt tre veckor mot att jag är hundvakt till världens trevligaste hund. Jag är även öppen för andra typer av resor, fly, båt, husbil, mm. men jag är inte en person som gillat veckor med all-inclusive, jag vill uppleva länderna jag kommer till. Har körkort och brukar hyra bil i olika länder. Dykarcert. För upplevelser på korallreven. Flygcertifikat för flygning i privat flyg kortare resor. Periodvis boende i Afrika. Är pensionär så jag planerar min egen tid.
E-postadress: Tigram@gmail.com

Märta, 55. Jag vill resa och uppleva så mycket jag kan och har råd med. Är just nu väldigt intresserad av Vietnam, Kambodja, Borneo. Men har egentligen inga begränsningar, vill se och uppleva massor. Spontan och flexibel. Är inte så intresserad av -all inclusive solresor- utan vill ha mer än så. Har tyvärr inte obegränsad plånbok så inga femstjärniga lyxhotell heller. Spelar ingen roll om du är man eller kvinna, vänner blir man genom andra kriterier. Hör av dig så ser vi vad som händer!
E-postadress: bluemull@hotmail.com

Margareta, 69. Vill volontera med djur i Afrika eller Sydamerika. Vill även åka till Alaska, som verkar spännande. Resan måste gå i nov-19. Är lättsam o för det mesta glad. Älskar djur o äventyr. Vad säger du, skall vi åka?
E-postadress: margaretaforssell@hotmail.com

Eva, 68. Jag åker gärna till Sydeuropa och hyr ett boende under ca 2 månader och gärna två ggr om året. Ex april-maj, september-oktober. Någon som har lust att hänga på om kemin stämmer? Minst två sovrum förstås, gärna tre om vi får oväntat besök av vänner och släktingar. Själv bröt jag upp från Sverige i april 2017 efter en avslutad relation och flyttade permanent till Spanien och Torrevieja. Köpte lgh. Flyttade hem igen i maj 2018 pga ensamhet och otrygghet. De svenskar som har ett boende i Spanien är till 95% par. Jag vill tillbaka men hyra och söker nu sällskap. Intresserad? Träffas på en fika? Jag kommer från Helsingborg och planen är att söka boende med start våren 2020.
E-postadress: eva.zandelin@hotmail.com

Inga-Lill, 66. Hej! Söker kvinnliga resekamrater, från Örebro-trakten. Resor i Sverige men också Europa, där jag skulle vilja se kulturstäder, under några dagar. Även andra upplevelser som sol och bad i kombination med att se sig kring är av intresse. Prova att resa med tåg någon gång skulle vara intressant. Jag tycker mycket om natur men även kultur och historia, dock ingen nörd på dessa områden. Du/ni måste vara rökfria och måttlig med alkohol. Stämmer detta på någon så hör gärna av dig så tar vi en fika och pratar vidare. MVH!
E-postadress: ifa@live.se

Annica, 65. Jag vill åka till Afrika på safari sent i höst/vinter/vår men skulle gärna vilja ha sällskap. Var i Afrika spelar inte så stor roll eller om det är kombinerat med någon rundtur men det är främst för djur och natur jag vill åka.
E-postadress: messagetome@hotmail.se

Elmir, 33. Hej. Planerar bilresa till Estland Lättland Lithuanian och Vitryssland. Boende skaffar vi med AIRBNB. Har redan erfarenhet inom bilresor. Jag kan prata svenska, engelska , turkiska och ryska. Vill åka så fort som möjligt. Jag söker resesällskap en trevligt människa som har råd resa med mig. Ålder och kön spelar ingen roll. Det behövs inte mycket pengar för resan eftersom det är jättebilligt andra sidan östersjön.
E-postadress: brave_ant_power@hotmail.com

Henrik, 32. Jag tänker dra till Portugal, hyra en bil o surfbräda, hitta några goa vågor. Lära mig surfa ! Söker nån som vill hänga på =)
E-postadress: sandoquist@hotmail.com

Gisela,65 år önskar ett trevligt kvinnligt sällskap att utforska konst kultur och natur gärna någon vecka el weekend 2019 i någon av Europas huvudstäder. Kan också tänka mig en resa till Sardinien i september. Inte heller främmande för en resa till Bornholm i juli du får gärna ha körkort.
E-postadress: Gisdav@hotmail.com

Anne-Marie, 70. Roligt att du läser mitt inlägg. Jag söker resesällskap i passande ålder som fortfarande är nyfiken på vad som finns att utforska i vår stora värld och som ännu inte har tröttnat på att resa. Världen består av många intressanta länder/platser att besöka. Vill inte bara ligga på en badstrand. Önska uppleva landet och komma befolkningen närmre in på livet. Är ganska flexibel på resmålet. Du får gärna vara bosatt i Skåneregionen, själv bor jag i Landskrona och tycker du om att lära känna en "ny" reskamrat så hör av dig så får vi se om vi planerar någon resa tillsammans. Jag är social, resvan, rökfri och måttlig med alkohol.
E-postadress: amkr1949@gmail.com

Gunilla, 75. Hej! Söker kvinnligt resesällskap till Israel i höst 30/9 från Göteborg. Ungdomlig med nyfikenhet och reslust. Bor i Östergötland.
E-postadress: guntyspost@gmail.com

Kristina, 65. Hej! Jag söker kvinnligt resesällskap till främst bussresa till Bayern som utgår från Malmö, sen även resa till Rhodos en vecka under sommaren och framåt. Bor i Stockholm. Hör av dig!
E-postadress: kristinabangman@gmail.com

Larry, 59. Hello Söker en resekompis till alla väderstreck i Europa. Reselängd och tid kan diskuteras då jag är väldigt flexibel genom att jag jobbar för mig själv. Öppen och nyfiken på hela Europa samt reser gärna runt mitt hemland England. Sportig o atletisk så jag orkar lätt klara av spännande dagar med att upptäcka världen. Dessutom är jag nyfiken på Riga, Tallin, och Helsinki o fartygs kryssar gärna. Söker helst kvinnlig resekompis. Bästa resehälsningar Larry.
E-postadress: suecia921@gmail.com

Max, 26. Hej! Om du precis som jag känner dig intresserad av att fjällvandra eller bestiga berg kan den här annonsen vara något för dig. Min idé är att nu i Augusti 2019 fjällvandra alternativt bestiga Kebnekaise med någon trevlig person som gillar äventyr och att vara ute i naturen. Tanken från början var att åka med en vän som inte längre kan, och att åka själv känns lite väl tråkigt.. Som person är jag lättsam lugn och optimistisk, vilket jag gärna ser att du också är. Om du är kille eller tjej spelar ingen roll men jag ser gärna att du är mellan 20-35 år. Hör gärna av dig!
E-postadress: Maxlundenjansson@gmail.com
Efter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer eller annonser som kan uppfattas stötande.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.