Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Susanne, 57. Någon som ska till Kambodja/Vietnam o januari o kanske vill dyka lr bara ses och tjöta lite så hör av dig 😊 /Susanne
E-postadress: Susanneskagvard@hotmail.com

Stina, 42. Nyårsresa? Åka den 29/12, hem den 3/1. Vill ej vara borta för länge men vill ändå komma bort. Endast storstadsresa, flyg samt hotell av bättre karaktär. Jag är en lugn person som kan läsa karta, klara mig ensam då man sällan har exakt samma intressen, resvan & vågar prata med lokalbefolkningen! Bor i Uppsala, ses helst innan avresa. Åker endast med kvinnsfolk (i ålderskategorin 30-55 år) för att undvika missförstånd.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Niran, 29. Hej gott folk, Jag är en öppensinnad person som har lätt att göra med men som har tröttnat på enformiga livet. Är du också trött på monoton livet som inte ger mycket än slit dagar in och ut? Efter många korta och mellan långa resor bestämt mig att hyra ut bostaden och resa runt i världen men saknar en samma sinnade reskompis. Är du den som vill ta med dig ett gott minne av livet när du dör så tycker jag att du ska hänga med mig på en lång bil, tåg, eller flygresa genom kontinenter. Man levar bara en gång och det ska inte bara gå åt att jobba och vänta på döden eller hur? Mvh Niran från Malmö
E-postadress: devdas2007@hotmail.com

David, 43. Hej! Söker en reskamrat helst kvinna. Åker gärna en weekend i vinter.vart som helst. Men gärna skidor.
E-postadress: davven76@protonmail.com

Maria, 51. Är det någon/några som vill hänga med på en nyårsresa? Jag är en resvan, självständig tjej som bor i Göteborg, vore jättetrevlig med resesällskap. Kan tänka mig både varmare ställe eller storstad. Kan åka tidigast 27/12 och vara borta fram till 5/1. Flyger helst från Göteborg och vill ha eget boende/rum. Bor du på annan ort bokar vi samma hotell och möts där eller på ankommande flygplats. Hör gärna av dig om du också vill boka och komma iväg då. Självklart hörs vi innan och stämmer av resplan.
E-postadress: mlinkv20@live.se


Mikael, 50. Ska bila till Österrike i dec datum är ej spikat Någon som har lust att hänga med

E-postadress: Mikke45@gmail.com


Arie, 69. Jag bor i Malmö, planerar att åka till södra Europa i början av juni2020. Söker en trevlig kvinna till resesällskap. Hör av dig gärna för fler detaljer.
E-postadress: arie1313@outlook.com

Maggan, 54. Hej:-) Jag söker resekompis eller mötas upp på resmålet för bokad resa till Dominikanska republiken Punta Cana den 13 december-27 december. Jag gillar upplevelser, sol och bad, utflykter, god mat och dryck, djur och natur, musik, dans, mode, design, inredning, konst m.m Hör gärna av er:-)
E-postadress: maggan.1@hotmail.com

Yvonne, 55. Jag söker ett trevligt resesällskap, kvinna eller man för en resa över nyår ex from 30/12 tom 2/1 2020. Det kan vara till en storstad eller till solen. Jag är öppen för förslag. Jag bor i Stockholm och flyger från Arlanda. Du är som jag en person som tar eget ansvar, är positiv och flexibel och ser möjligheter istället för hinder. Tveka inte att maila mig så kanske vi kan träffas någonstans i Stockholm för vidare planering.
E-postadress: reskompis@hotmail.com

Tanja, 56. Söker efter trevligt resesälskap för solresa 21/12 en eller två veckor. Resdestination kan vara Cuba, Tailand, Portugal, Kanarieörna eller är öppen för förslag. Bor i Stockholm, tycker om sol och bad varvat med kultur och natur. Vi tar var sitt rum och umgos. Jag är en spontan människa och lätt att umgås med. Hör av dig!
E-postadress: ttojaga@yahoo.com

Björn, 53. Hej, jag tänkte resa en vecka till värmen någon gång mellan 8 nov-4 dec. Kap Verde? Egypten? eller annan plats. Såg att det fanns billigt flyg 8 dagar till dessa ställena. Kanske har du förslag. Jag är van att resa samt att "sy" ihop resorna. Mvh Björn
E-postadress: bjornes2013@gmail.com

Kerstin, 56. Hej! Sol och bad 1 v runt första v i dec. Har du lust att hänga med? Vi tar varsitt rum och umgås lite lagom - äter en bit, tar ett glas, kanske någon utflykt och njuter av sol och bad. Reser gärna prisvärt men vill ha pool och strand nära. Jag reser från Landvetter. Fint om man kan ses iaf via Skype/Hangout.

E-postadress: kerstin_61@hotmail.com

Tina, 23. Hej! Jag är jätte sugen på att resa nu efter den 25de oktober 2019. Gärna nånstans där det är varmt med sol, natur och saltvatten. Turkiet är rätt billigt just nu. Är öppen för förslag! Hör av dig ifall du är sugen på resa nu ganska impuls. 😃
E-postadress: tinahogberg.jobb@hotmail.com

Gunilla, 67. Jag vill till Rom. Gärna nu i november. Är 67 år, är sportig, tränar och yogar o vandrar, jag gillar all slags kultur, läser mycket. Min man reser inte så tänkte försäka hitta ressällsksp på detta sätt.

E-postdress: gunillasandegard@gmail.com

Nelly, 43. Hej! Söker kvinnligt resesällskap 2-3 v i februari eller mars. Förslag: Colombia med vandring till den försvunna staden och ev några dagar till San Blas för sol och bad eller Laos och en tur med ziplines och övernattning i "tree houses"och ev Vietnam eller Bolivia och bla cykla på dödens väg. Tar gärna ett glas vin men vill inte festa.
E-postadress: nolaresa@gmail.com

Tommy, 70. Hej alla golfintresserade. Är det någon som skulle vara intresserad av att glömma jul o nyår och istället resa till värmen, spela golf, äta o dricka gott o må bra? Släng iväg snabbt iväg ett mejl så planerar vi. jag bor i Skåne.

E-postadress: tpe48@hotmail.com

Maggan, 54. Hej:-) Jag söker resekompis eller mötas upp på resmål för sol och värme över jul och nyår gärna två veckor till Karibien men är öppen för andra intressanta förslag. Jag tänker mig resmål som Dominikanska Republiken, Mexico, Jamaica, Mauritius...m.m. Jag gillar upplevelser, sol och bad, god mat och dryck, utflykter, djur och natur, shopping, musik, dans, konst, design, mode m.m Hör gärna av er:-)

E-postadress: maggan.1@hotmail.com

Lena, 54. Söker kvinnlig resekompis till sol, värme och salta bad v. 45/46 alt. v.51. Gärna till Kanarieöarna eller Turkiet, är dock öppen för andra förslag. Jag är från Malmö och ses helst innan resan. Uppskattar även god mat, ett glas vin samt nya upplevelser och lite avkoppling.
E-postadress: lenahanna11@outlook.com

Marianne, 63. Almunecar / Nerja i Spanien eller Las Palmas (G. C.) November. 1-4 veckor. Vill du följa med och utforska några orter i Spanien? Jag har varit mycket i både Spanien och på Kanarieöarna, men nu vill jag utforska några platser jag inte hunnit med. Kanske hitta ett ställe att återvända till för att övervintra. Antingen solkusten öster om Malaga eller Las Palmas stad, på G. C. Njuta av solen, god mat, åka iväg med buss / tåg eller hyrd bil. Promenera eller kanske träna, leta upp lite kultur, gå ut på kvällen ibland. Gärna musik! Ibland kanske vi inte gör samma sak, utan har lite egentid. Jag reser oftast från Arlanda, ibland Köpenhamn eller Malmö. Om du inte bor i Stockholmstrakten träffar jag dig gärna på skype eller diskuterar i telefon. Skriv lite om dig själv, så hör jag av mig!
E-postadress: sarandona@gmail.com

Alessandro, 42. Jag är en glad,aktiv och kommunikativ man som gillar resor.Söker efter trevligt resesällskap. Du är en tjej/ kvinna mellan 35-45 år gammalt. Jag gillar långa promenader, sol, stränder och god mat. Vi kan planera en roligt resa tillsammans när det passa till båda oss. Jag kommer från Sardinien ( Italien ) och bor i Stockholm. Har Varit på många platser i Europa men det är roligt uppleva nåt nytt. Mvh Alessandro E-postadress:
E-postadress: aljano77@yahoo.com


Kristin, 44. Vill gärna komma iväg till något varmare ställe över jul/nyår i 1-2 veckor, weekend eller sista-minuten resa. Är öppen för förslag på resmål men reser helst från Göteborg och söker en kvinnlig reskompis. Gillar resor som innehåller lite av varje; strand/pool, utflykter, lite shopping, god mat, kanske även lite träning och en drink eller två. Träffas gärna innan för att se om vi kan stå ut med varandra i några dagar i ett främmande land ;) och för att planera så klart.

E-postadress: kris.tine1@outlook.com

AnnBritt, 66. Söker reskompis (kvinnlig ej lesbisk) till sol och bad, vill ha lugna dagar på stranden och ev shopping på em. Är ej sportig av mej Reser både från Arlanda, Skavsta eller Borlänge
E-postadress: ann@jvf.se

Emma, 26. Hej! Söker resesällskap i lämplig ålder någon gång mellan den 4/11 - 20/12. Är öppen för förslag på resa. Vill gärna kunna varva ner med sol och bad men samtidigt vara aktiv då och då. Gillar även upptäcka nya platser så att luffa runt är också helt ok.
E-postadress: EmmaLiza1789@outlook.com

Gudrun, 67. Hej! Jag söker reskompis, helst kvinnlig till en sol- och badresa en vecka i okt,nov. Cypern, Grekland eller någon Kanarieö. Söker dig som liksom jag vill ha lugna dagar på stranden, god mat/dryck en del sightseeing och shopping. Ej vandring. Bor helst med all inclusive (smidigt) men är ej ett måste. Är nybliven pensionär så jag kan resa med relativt kort varsel. Reser från Arlanda. MVH Gudrun

E-postadress: gudsun52@gmail.com

Aris, 44. Hej, jag heter Aris, bor i Lysekil (Västta Götaland) och tycker om att resa mest inom Europa.Jag är Grek. Det vore jätte roligt att hitta kvinllig sällskap och fira Julen eller Nya Året,nånstans i Europa, t,ex i Vienna, Budapest, Prag, Amsterdam etc.
E-postadress: arisdemour@hotmail.com

Per, 62. Hej. Jag planerar en ”long-stay” golfresa efter nyår 19-20 och söker likasinnade, män eller kvinnor, där golfen är i fokus. En månad med golf och naturligtvis god mat och goda viner, vore väldigt trevligt. Är en man på 62 år, som håller på att gå i pension. Jag är mycket resvan och är mest intresserad av Portugal som jag verkligen gillar, men även Spanien funkar. Alla svar är av intresse, så släng iväg ett mejl om det låter skojigt
E-postadress: Per.nys@hotmail.com

Lena, 65. Nån som vill åka bort över denna jul 2019? Jag kan tänka mig Kanarieöarna och var som helst där. En vecka är lagom. Jag bor i Göteborg så det är bra om du bor nära så vi kan ses innan!

E-postadress: Lena_320@hotmail.com

Bosse, 65. Nybliven pensionär som vill se mer av världen och söker resesällskap. Jag är ganska aktiv och tittar efter platser som erbjuder cykling, dykning, paddling vandring mm. Sommaren vill jag vara i Norden. Norge, Lofoten, är tio topp.
E-postadress: bo.hellstrom@biofuel-sweden.se

Jerry, 25. Söker någon att resa med till t.ex. Amsterdam, Prag, med mera eller dra kryssningar lite då och då. Är ute efter vän eller någon som vill utforska varandra lite samt vara öppen för andra.
E-postadress: Forsjerry@gmail.com

Fredrik, 47. Söker resesällskap filippinerna/cebu/Panglao sol och bad semester! Är en kille på 47 år som söker någon att dela 2 veckor. Är en spontan och rolig människa och lätt att umgås med. Resan blir i slutet av nov och 2 veckor in i december. Så lägger ut en krok här innan jag bokar :)
E-postadress: info@salapc.se

Marie-Louise, 70. Jag skulle vilja åka bort över julhelgen, kanske Marocko? Vill ha omväxling, trots barn + barnbarn. Jag är arkeolog och författare, är mycket intresserad av klassisk musik men det spelar ju ingen roll i detta sammanhang. Har jobbat många år som vandrings- och arkeologisk guide på Cypern + Kreta. Är ganska sportig och tränar regelbundet. Skulle gärna vilja ha lite bad men det är nog svårt på vintern. Jag bor i Stockholm. Har råd med det mesta, ett privilegium...
E-postadress: kypros@live.se

Jessica, 53. Hej, bor i Stockholm =Arlanda. Vill gärna åka till Gran Canaria-Las Palmas 1v+San Agustin 1v, gäller sommar 2020 runt vecka 30+31nästa sommar (Då man ska köpa flygbiljetter redan nu=bra pris), hotellen går även att boka redan nu. Endast resekompis!/ kvinna. Pga dotter som tyvärr inte följa med och resa längre, och vännerna kan inte heller. Därför vänder jag mig hit för att se om någon normal och trevlig person med ordnad ekonomi har lust med samma sak. Jag är 53 men ingen "tant"+ resvan (Shanghai, Florida etc),och har dessutom krav på hotellstandard =(har 2 hotellfavoriter på G.C.). Någon fler som kan och har lust att åka dit?Skriv och berätta om dig./Jessica

E-postadress: linea.1@spray.se

Arne, 72. Söker en tjej som vill följa med till Kreta i oktober! Bara som ressällskap obs. Jag gillar promenader, god mat och ett mysigt sällskap. Hör av dig!
E-postadress: stig.a.gustavsson@gmail.com

Mattias, 31. Hej Har en dröm om att cykla ifrån södra Sverige till södra Spanien. Gjorde en tur för ca 3 år sedan och hamnade i mellersta tyskland, då tiden inte fanns att ta sig längre än så. Men nu vill jag cykla hela vägen. Söker dig som är sugen på en cykeltur att dela med mig, hela turen eller en del av turen. Väl mött !

E-postadress: mattiasgunnarbengtsson@gmail.com

Anne, 57. Hej! Jag funderar på att resa till Inden i Oktober, November 2019 ca 2 veckor. I vecka Gyllene Triangel med Tigersafari och 1 vecka med sol o bad. Är resvan, men tycker det är roligare att resa med någon. Reser från Göteborg. Vill gärna träffas innan om möjligt. H Anne

E-postadress: anne.sorensson@hotmail.com


Frida, 21. Hejjj, älskar du ut och resa precis som jag och är lite för trött på Sverige så tycker jag du kan hit me up på mailen. Hade varit as kul och bara stuckit utomlands och levt livet ett litet tag. :))
E-postadress: Fridatedemyr@hotmail.com

Dita, 52. Kuba över 🎄 julen. Jag är: en 52 årig kvinna, resvan, social och flexibel, med bra kondis, gillar kultur och natur. Har semester som måste plockas ut i december och vill resa till Kuba över julen. När: 13/12 - 30/12. Flyger från Kastrup. Resans mål: se landet innan det blir överturistat. Bo i casas particulares, vandra eller ta en cykeltur i Viñales, besöka Havanna och kolonialstaden Trinidad, prova dansa salsa och chilla på stranden emellanåt. Söker: En likasinnad resevän som kan ta eget ansvar, är positiv och flexibel och ser möjligheter istället för hinder. Vi delar boendet men inte sängen. Vi kanske gör saker på egen hand om man känner för det. Mvh Ditta
E-postadress: dita.schutz@gmail.com

Linnea, 75. Önskar sällskap till Thailand i november. Har hus i Bangsaen mellan Bangkok och Pattaya. Aktiv och glad
E-postadress: linneabrolin@live.se


Efter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer eller annonser som kan uppfattas stötande.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.