Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Lena, 66. Jag har en dröm och det är att besöka Färöarna i sommar. Skulle vara kul om någon vill hänga med! Har inget bestämt datum eller reslängd utan det kan vi diskutera. Jag har varit på Island två gånger och älskar den naturen. Jag bor i Göteborg så det är en fördel om du bor i närheten.
E-postadress: Lena_320@hotmail.com


Lasse, 76.
Söker kvinna att åka skidor med i Sälen mars-april 2020. Slalom och längdåkning. Jag är pigg och motionssugen. Har tillgång till bostad i Sälen, bor i Stockholm.
E-postadress: Belars@gmail.com

Rasmus, 19. Hej, mitt namn är Rasmus från Lerum och jag är en kille på 19 år som älskar att resa. Då mina kompisar saknar motivationen att åka iväg någonstans skulle det vara roligt att träffa någon att resa med. Jag är en positiv energifylld kille som alltid vill göra så mycket roligt som möjligt. När jag inte jobbar brukar jag hänga med vänner eller spela lite fotboll. Helst hade jag rest redan nu på påsklovet om man lyckas hitta någon tills dess annars är sommaren lång med många möjligheter. Det finns många ställen jag vill resa till därför är jag väldigt flexibel vart jag kan åka. På mina resor gillar jag att göra allt från äventyrliga utflykter, extremsporter och festa på kvällen. Antingen kan ni kontakta mig på min Mail eller alternativt messenger där mitt namn är Rasmus Bielsten.
E-postadress: Rasbie0805@gmail.com

Malla, 59. Söker en resekompis som vill vandra i olika länder . Vill börja i kebenekaise för att se hur mycket man orkar. Jag tränar en del och är väl lagom tränad. Söker likasinnade som man kan upptäcka olika vandringsleder då det inte är kul att göra själv. Jag är för övrigt en pigg och glad person som gillar utmaningar. Hoppas vi hörs🙂
E-postadress: maja-lisa.nilsson@hotmail.se


Anne, 68. Hej, Jag vill gärna resa på safari till Tanzania och koppla ihop det med en vistelse på Zanzibar. Söker en glad, pigg och social reskamrat.
E-postadress: anne.kilstrom@telia.com

Eva, 70. Önskar manligt eller kvinnligt ressällskap ut i Europa. Kanske en longstaying till hösten. Jag tycker om kultur, museer, historiska platser. Allt blandat med god mat och dryck. Gärna oxå med sol och bad. Jag är ingen vandringsmänniska utan tar det gärna lungt. Jag är glad och lättsam. Algarve ( kan fixa lägenhet) , Cypern paphos, Sicilien, Menorca är några favoriter.
E-postadress. ekno70@gmail.com

Stina, 42. Finns det någon som vill kombinera resa och konsert i vår eller sommar? Bandet i fråga är Larkin Poe, sett dem en gång live och jag måste bara göra om det! De spelar visserligen i Sverige i vår/sommar men jag skulle vilja se dem nånstans i Europa/UK. Vem är intresserad? Googla bandet och kolla turnéschemat. Danmark, Tyskland, England, Holland eller Belgien - vilket blir det? Jag bor i Uppsala och ses helst innan avresa, dock inget krav. Enda kraven för denna resa är egentligen att du också gillar Larkin Poe, har resvana samt är en trevlig prick!
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Tommy, 70. Hej! Till hösten ska jag tillbringa tre månader i Spanien, golf och utforska landet vid solkusten. Men innan dessa skulle jag gärna åkt iväg med någon och spelat golf typ 14 dagar, har funnit ett trevligt ställe i Spanien strax innanför gränsen mot Portugal som man flyger till Faro. Man bor i lgh, var sitt sovrum så om det är en man eller kvinna som vill hänga på spelar ingen roll, fri golf och förhoppningsvis sol o god mat som vi även kan fixa själv. Häng på.
E-postadress: tpe48@hotmail.com

Marie, 56. Hej! Vill åka till Budapest och boka hotell på Margaretaön i slutet på maj ca 5 dagar. Önskar kvinnligt ressällskap från Arlanda. Hotellet har spa och massagebehandlingar och det här är en "må bra resa" för mig. Någon som känner likadant och bara vill ta hand om sig själv? Är en enkel, jordnära och okomplicerad person och kan prata om allt mellan himmel och jord.
E-postadress: eklund.marie@hotmail.com

Patrik, 45. Tänkte åka ner till Polen Krakow i sommar, vill besöka Auschwitz innan allt faller i glömska, känns viktigt. Även om det är ett resemål man inte åker och skrattar till. vill någon följa med på en viktig men ändå avkopplande bilresa. Tänkte besöka Berlin eller Gdansk på vägen hem. Separerade efter förra sommaren, men att resa själv är inget jag föredrar. Är du vettig, historieintresserad...och kan prata om annat än bara paraplydrinkar, :) så hör av dig.
E-postadress: patrik.oravecz@telia.com

Niclas, 51. Hej, tänkte ta en resa över till Åbo den 31 januari och vill hälst inte åka ensammen. Betalar naturligtvis allt som tillkommer under resan.
E-postadress: niclastorsell@hotmail.com

Maria, 54. Hej! Jag ska åka på yogaretreat 1 vecka i Anderna 26/9 och vill kombinera det med minst en vecka före eller efter det datumet i Peru/La Paz. Jag söker ressällskap för extraveckan, gärna flera personer. Jag är intresserad av La Paz, Nasca, Titicacasjön och mycket annat.
E-postadress: maria.sahlros@yahoo.com

Stina, 42. Hej! London till våren (april) 2020! Jag åker helst med någon som redan varit där några ggr och inte måste göra "alla" turistiga grejer. Som person är jag lugn, gillar museer, kan läsa karta & pratar engelska obehindrat. Önskvärd ålderskategori är 35-55 år och helst kvinnligt resesällskap för att undvika missförstånd. Jag reser helst med en likasinnad som med fördel bor inom samma område som jag (Uppland, Sthlm, Dalarna, Gävle med omnejd) så man kan hinna ses innan avfärd.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Kim, 51. Hej! Jag kommer från Belgien och pluggar här svenska på kvällskolan. Jag är en 51år gammal man och söker kvinnlig resesällskap mellan 35-45 år för fjällvandring i Sverige/Norge eller öhoppning i skärgården en vecka i maj/juni.
E-postadress: kimvanassche@hotmail.com

Johan, 59. Resekompis sökes. Resan till usa med motor och evenemang som fokus ,marknad/ kanske nån tävling blev aldrig av . Börjar närma mig 60 . Så det är dax .Är det nån som sitter i samma sits så hör av dig . Roligare med sällskap ! Intresse av usabilar och eller harley davidson är inget måste men underlättar .
E-postadress: F100bw_1956@hotmail.se

Annika, 58. Hej vill gärna åka till USA antingen en längre restur eller bara till New York .vill åka på en organiserad resa med kvinnligt sällskap ,kan även tänka mig åka till KIna ,bor i Närke
E-postadress: Annicahedlund@icloud.com

Marie-Louise , 70. Skulle gärna vilja åka bort sommaren-20 och stanna ett par veckor för att måla och skriva. Enklast vore Grekland eftersom jag kan språket. Då kan man hitta bra boende på plats. Frankrike el Italien vore oxå trevligt. Vill förstås bada om havet är rent... Jag kan franska hyfsat, älskar italienska men kan väldigt lite. Jag är arkeolog och författare, är mycket intresserad av klassisk musik men det spelar ju ingen roll i detta sammanhang. Har jobbat många år som vandrings- och arkeologisk guide på Cypern + Kreta. Är ganska sportig och tränar regelbundet.

E-postadress: kypros@live.se

Jacques, 67. Hej, Skall bila i bekväm bil från Stockholm till Costa del Sol med start 2:a februari 2020. Söker en medchaufför och sällskap. VI åker via Göteborg, nattfärja till Kiel, Strasbourg, Montpellier, Valencia och Malaga.
E-postadress: havsfagel@yahoo.se

Ann-Charlotte, 60. Hej. Söker reskompis 2020. Är öppen vad gäller resmål och tidpunkt. Tycker om att ta det lugnt men även av att vara aktiv. Njuter av god mat (vegansk) djur natur kultur vandringar cykelturer historia m.m. Ser gärna att du är öppen för alternativa synsätt bl.a. vad gäller hälsa.
E-postadress: annjo272@gmail.com

Agnes, 17. Hej! Mitt namn är Agnes Thelin och jag kommer ifrån Helsingborg, Skåne. Jag är 17 år gammal men fyller 18 år i januari och på min fritid jobbar jag, spelar fotboll & innebandy, reser, shoppar, äter god mat osv. Jag har en stor passion för träning, hälsosam mat samt sociala medier. Jag skulle gärna vilja resa på till exempel sportlovet (vecka 8), påsklovet (vecka 15) eller under Kristi Himmelfärds helgen (vecka 21). Skulle vara väldigt flexibel vilket resemål men helst inom Europa eftersom det bara är max en veckas tid. Det får kosta vad det kostar, jag har ingen speciell budget. Mitt syfte med resan skulle vara att testa på att resa med nya människor och lära känna nya människor och miljöer. Sedan tidigare har jag bland annat rest till Sydney (Australien) 2 gånger, New York, Prag 5 gånger, Riga, Spanien 5 gånger, Franska Rivieran, Ayia Napa m.fl ställen. På resor tycker jag om en blandning mellan träning, god mat, fest, äventyr osv. Jag gillar inte att ta det lungt, utan har helst alltid bollar i luften. Helst blir jag kontaktad via min Instagram: @agnestheliin eller mejl:
E-postadress: agnesthelin@telia.com.

Theresia, 28. Jag är glad spontan och älskar att resa mer än alla i min omgivning haha letar efter någon att upptäcka nya platser med, sola och bada, äta under bar himmel och träffa nya människor runt varje hörn Ska vi inte göra ett äventyr tillsammans?
E-postadress: Odarslovhunddagis@gmail.com

Ahmad, 45. Familj resa
E-postadress: Rasuolahmad@yahoo.com

Ena, 55. Önskar två kvinnliga res kompisar till en resa nästa sommar( 19-25 aug 2020 en vecka till New York). Om vi bor i ett rum med två sängar så får vi tillbaka 3000 kr av Researrangören 🥰 Jag bor i Göteborg!
E-postadress: haselav@hotmail.com

Markus, 28. Hej! Är du fattig men kreativ? Det är svårt för oss att ställa större krav när pengarna inte räcker till.. Jag reser gärna långväga på billigaste möjliga vis, för att förslagsvis tälta eller motsvarande.. Inte skall vi sitta här och tycka synd om oss själva medan vi inväntar ålderdomen när vi kan upptäcka nya miljöer och väcka innovativa idéer som kan komma att förändra våra liv! Jag är en relativt ung, äventyrlig och positiv man som aldrig ger upp hoppet om en ljusare framtid! Söker en likasinnad att ge och få motivation utav! Jag bryr mig inte nämnvärt om din ålder, ekonomiska status, din könsidentitet eller dina politiska åsikter etc. Ju fler olikheter, ju mer kan vi lära oss utav varandra! ;) Till en viss gräns då! Du får inte vara våldsam och ej heller syssla med illegala verksamheter som sätter käppar i hjulen för oss! Tveka inte på att höra av dig om du är nyfiken för inledande chatt!
E-postadress: m1nt@mail.com

Ulla, 68. Hej jag är en resvan person som är lätt att göra med. Önskar reskompis för kortare och längre resor. Sol och bad är inget för mig. På längre resor är jag gärna borta 3-4 veckor. Reser runt i egen regi. Gärna lite udda resmål. Er arrangerad resa som jag är intresserad av är till Petra men det är en kortare resa. Jag är även öppen för förslag. Vill resa till våren eller hösten. Jag bor i Göteborg.
E-postadress: gbg51@telia.com

Annika, 47. Jag har en dröm om att cykla genom Tyskland till våren, sommaren. Uppleva skiftande natur, fina byar och städer. Är det någon som har samma tanke? Gillar ej att festa men tar gärna ett glas vin med god mat.
E-postadress: buggebuggen@yahoo.se

Eva, 72. Hej ! Skulle vara kul om det fanns någon dam som vill göra mig sällskap på kryssning i Kroatien, det är så dyrt med enkelhytt. Tänker mig slutet av september. Är ute i god tid eftersom resorna kan ta slut och vi bör väl träffas innan.
E-postadress: eva.bremberg@gmail.com

Niran, 29. Hej gott folk, Jag är en öppensinnad person som har lätt att göra med men som har tröttnat på enformiga livet. Är du också trött på monoton livet som inte ger mycket än slit dagar in och ut? Efter många korta och mellan långa resor bestämt mig att hyra ut bostaden och resa runt i världen men saknar en samma sinnade reskompis. Är du den som vill ta med dig ett gott minne av livet när du dör så tycker jag att du ska hänga med mig på en lång bil, tåg, eller flygresa genom kontinenter. Man levar bara en gång och det ska inte bara gå åt att jobba och vänta på döden eller hur? Mvh Niran från Malmö
E-postadress: devdas2007@hotmail.com

David, 43. Hej! Söker en reskamrat helst kvinna. Åker gärna en weekend i vinter.vart som helst. Men gärna skidor.
E-postadress: davven76@protonmail.com

Arie, 69. Jag bor i Malmö, planerar att åka till södra Europa i början av juni 2020. Söker en trevlig kvinna till resesällskap. Hör av dig gärna för fler detaljer.
E-postadress: arie1313@outlook.com

Nelly, 43. Söker kvinnligt resesällskap 2-3 v i februari eller mars. Förslag: Colombia med vandring till den försvunna staden och ev några dagar till San Blas för sol och bad eller Laos och en tur med ziplines och övernattning i "tree houses"och ev Vietnam eller Bolivia och bla cykla på dödens väg. Tar gärna ett glas vin men vill inte festa.
E-postadress: nolaresa@gmail.com

Alessandro, 42. Jag är en glad,aktiv och kommunikativ man som gillar resor.Söker efter trevligt resesällskap. Du är en tjej/ kvinna mellan 35-45 år gammalt. Jag gillar långa promenader, sol, stränder och god mat. Vi kan planera en roligt resa tillsammans när det passa till båda oss. Jag kommer från Sardinien ( Italien ) och bor i Stockholm. Har Varit på många platser i Europa men det är roligt uppleva nåt nytt. Mvh Alessandro
E-postadress: aljano77@yahoo.com


AnnBritt, 66. Söker reskompis (kvinnlig ej lesbisk) till sol och bad, vill ha lugna dagar på stranden och ev shopping på em. Är ej sportig av mej Reser både från Arlanda, Skavsta eller Borlänge
E-postadress: ann@jvf.se

Per, 62. Hej. Jag planerar en ”long-stay” golfresa efter nyår 19-20 och söker likasinnade, män eller kvinnor, där golfen är i fokus. En månad med golf och naturligtvis god mat och goda viner, vore väldigt trevligt. Är en man på 62 år, som håller på att gå i pension. Jag är mycket resvan och är mest intresserad av Portugal som jag verkligen gillar, men även Spanien funkar. Alla svar är av intresse, så släng iväg ett mejl om det låter skojigt
E-postadress: Per.nys@hotmail.com

Bosse, 65. Nybliven pensionär som vill se mer av världen och söker resesällskap. Jag är ganska aktiv och tittar efter platser som erbjuder cykling, dykning, paddling vandring mm. Sommaren vill jag vara i Norden. Norge, Lofoten, är tio topp.
E-postadress: bo.hellstrom@biofuel-sweden.se

Jerry, 25. Söker någon att resa med till t.ex. Amsterdam, Prag, med mera eller dra kryssningar lite då och då. Är ute efter vän eller någon som vill utforska varandra lite samt vara öppen för andra.
E-postadress: Forsjerry@gmail.com

Jessica, 53. Hej, bor i Stockholm =Arlanda. Vill gärna åka till Gran Canaria-Las Palmas 1v+San Agustin 1v, gäller sommar 2020 runt vecka 30+31nästa sommar (Då man ska köpa flygbiljetter redan nu=bra pris), hotellen går även att boka redan nu. Endast resekompis!/ kvinna. Pga dotter som tyvärr inte följa med och resa längre, och vännerna kan inte heller. Därför vänder jag mig hit för att se om någon normal och trevlig person med ordnad ekonomi har lust med samma sak. Jag är 53 men ingen "tant"+ resvan (Shanghai, Florida etc),och har dessutom krav på hotellstandard =(har 2 hotellfavoriter på G.C.). Någon fler som kan och har lust att åka dit? Skriv och berätta om dig. /Jessica.
E-postadress: linea.1@spray.se
Efter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer eller annonser som kan uppfattas stötande.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.