Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

2024-05-22
Douro, 63. Hej, Söker kvinnligt resesällskap till solen någonstans (du få gärna välja). Jag tycker om allt det goda i livet; vill du dyka? Vill du utforska orörd natur? Vill du åka på safari? Vill du åka på vingårdar? Vill du träna? Jag är på allt…..Jag söker en kvinna som vågar! Var ung ….att fråga kostar ingenting. ❤️D
E-postadress: Douro9755@gmail.com

2024-05-20
Stina, 46. Storstad i Europa till sommaren? London, norra Italien eller kanske Köpenhamn? Är endast intresserad kvinnligt resesällskap med ordnad ekonomi, resvan, ålderkategori 35-60 & som har sunda värderingar och en modern mobil. Min mobil är inte det (haha) så att resa via appar hitan & ditan är inte min grej! Reser helst med flyg och bor på bättre hotell, dvs ej vandrarhem eller dylikt. Färja går också bra. Bor i Uppsala & ses helst innan avresa.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

2024-05-13
Leif R W, 73. MEDRESENÄR SÖKES TILL EUROPARESA 2024 En lugn och fin bilresa i norra Europa. Jag står förslagsvis med bil och drivmedel (det går enkelt och mekaniskt lätt att fälla taket om så önskas). Tänkbara upplevelser såsom kända platser och sevärdheter, färjor, slott, musik, alperna, spa med massage och behandling, pooler och gympa om man vill, god mat och shopping i olika miljöer och flera länder. Unika möjligheter beroende på vårt vägval och längd på resa, såklart. En bra mix av resdagar och “upptäckardagar”. Korta dagar i bilen runt 40 mil samt gott om raster. Övernattning på såväl anrika hotell som hotell med bra standard och bra lägen. Ett par intressanta stopp i Sverige eller direkt broar genom Danmark, färja till någon Tysk eller Polsk stad eller en bättre kombination som är beroende på var vi startar? Låt din fantasi och ditt kunnande leda till en gemensam planering. Det finns mycket att uppleva! Ett förslag: En rutt med en eller ett par dagars besök och rundturer i städer såsom Berlin, Prag m fl och längre stopp med spa i orten Karlov Vary och musikfestivalen i Salzburg, Allt inom 140 mil i Europa inkluderat ett besök i Disneyslottet i Neuschwanstein/Fussen. Tänkt restid ca tre veckor med avresa andra veckan i juli eller när det passar bäst. Alla gemensamma upplevelser utan privata inköp kostar i runda slängar 15-20 tusen SEK var utan att snåla. Sedan tar vi en ny väg hem och jag har räknat med 5 övernattningar hem till Sverige. En del av mina fördelar i sammanhanget kan nämnas att jag är en van resenär, nyfiken och intresserad av mycket, pensionär med gott om tid, ekonomi för större resor och utflykter utöver det vanliga. Välkommen med en kort presentation och frågor till lrwbjork@gmail.com så hör jag av mig på det sätt du önskar.
E-postadress: lrwbjork@gmail.com

2024-05-05
Erik, 31. Hej , jag söker en resepartner, jag brukar vanligtvis inte resa och vill besöka ett varmt land under vinterhalvåret, kanske Thailand (aldrig varit där). Jag har egentligen inget emot att resa själv , men de flesta i min bekantskapskrets har barn eller andra förhinder av olika slag. Jag planerar en resa på cirka 3 veckor. Vet inte om det har av betydelse, men jag är 30 år, heterosexuell. Tränar på gym , är muskulös och kommer se till att träna under resan i lagom mängd , men inga krav på att möta mig i mitt intresse där. Upplevs som en ödmjuk kille med hjärtat på rätt ställe. Syftet med resan är att njuta av sol och bad , shopping och leva livet. Komma ifrån arbetet och alla måsten. Jag har inget emot att resa med en person av samma kön, men jag är lika öppen för att resa med en person av motsatt kön. Jag har en statlig anställning och kan såklart verifiera allt jag skriver om det är aktuellt. Du får gärna vara i åldern 25-40, barn är exkluderade från resan. Hoppas vi hörs !
E-postadress: resepartner_motala_30@outlook.com

2024-04-27
Gunnel, 70. Jag söker kvinnligt resesällskap till en längre resa i Sydamerika. Resan har jag hittat men inte resesällskapet. Avresa i oktober, 22 dagar. Jag är en enkel person som inte har så höga krav. Frisk och kry med god fysik och gott humör.
E-postadress: Gunnel.lindby@hotmail.com

2024-04-13
Stefan, 50. Hej, något jag har på min ”att göra lista” är att åka till alperna. Jag har varken åkt skidor eller vandrat i alperna. Nu söker jag sällskap till en sommarsemester i alperna minimum en vecka. I och med en sommarsemester så blir vandring och en aktiv semester ett stort inslag. Det finns säkert mer man kan göra i alperna typ forsränning eller ta en dag med utförsåkning på någon glaciär etc. Jag skulle också kunna ta flera extra dagar kombinerat med någon annan aktivitet. Funderar du på liknande aktivitet? Det finns både organiserade gruppresor med boende med dagsturer och samt ”etapp turer” med boende längs vägen, jag är öppen för bägge. Jag uppskattar mat och dryck och gillar det mesta. PS jag kommer inte att åka buss ned till alperna.
E-postadress: nejmlose@hotmail.com

2024-04-12
Jelena, 52. Vill du följa med till Nice den 14 juni till den18 juni endast kvinnligt sällskap tack.
E-postadress: jelenasasic@hotmail.com

2024-04-11
Ingemar, 71. Söker sällskap till längre vandring i höst. Har tänkt Spanien men kan tänka mig andra resmål. Hör av dig om du är intresserad så planerar vi tillsammans. Buen camino!
E-postadress: credovex@hotmail.com

2024-03-21
Laila, 72. Hej. Söker en kvinna i 65-70 årsåldern som precis som jag gillar att resa. Sol och bad på dagen för att sen gå ut och äta och shoppa på kvällen. Vem är då jag: En glad, pigg, positiv, snäll, busig, kravlös kvinna som lever här och nu. Har varit egenföretagare. Numera änka. Har tre vuxna barn.
E-postadress: lailakjellberg52@gmail.com

2024-03-20
Martina, 58. Jag söker resesällskap (inte en ny partner) till hösten 2024, kvinna eller man spelar ingen roll. Frankrike, (bussresa) södra Italien, Portugal eller Spanien - Jag är öppen för förslag. Jag jobbar i Örebro och träffas gärna innan för att se om vi skulle trivas i varandras sällskap för en resa. God mat och dryck är viktigt för mig när jag reser, ingen party-dam. Gärna aktiv i lagom mängd på semestern. Kombinerar gärna strand och sol med kultur, shopping och restauranger. Är hyfsad van resenär. Hör av dig om det låter som vi skulle ha kul tillsammans!
E-postadress: Martina.hagg@gmail.com

Bo, 75. söker kvinligt resesällskap till sol o värme i sommarring mig på tel så kan vi prata o 0734058117
E-postadress: golfbosse48@gmail.com

Bertil, 68. Var på en underbar safari i Tanzania och vill nu resa igen. Men nu med sällskap. Tänker på rundresa i Asien eller södra Afrika eller....Gillar djur, natur, kultur och kanske en stund på stranden.
E-postadress: lyset5577@gmail.com

Marie-Louise, 75. Jag vill väldigt gärna resa till någon plats nära havet för att bada och måla akvarell. Jag tränar flera gånger i veckan på vintern (pingis mm) och behöver mjuka upp kroppen. Talar grekiska flytande, franska hyfsat, italienska lite. Är ju gammal men alltför pigg…
E-postadress: mwinbladh@hotmail.com

Birgitta, 57. Jag söker manligt sällskap att resa utomlands med,
E-postadress: birgittavestlin@hotmail.com

Daniela, 43. Hej, Söker resesällskap för att till exempel vandra Shikoku runt eller liknande. Öppet för förslag eller kortresor. Gärna kvinna. (Inte interessad av en ny partner) Inte heller intresserad av att ligga på stranden/party/supa och liknande, gillar natur, mat, kultur, sport, prova på nya saker
E-postadress: buchstabenkatze@gmail.com

Mats, 76. Har du någonsin varit i Indien? Eller skulle det bli första gången? Är du nyfiken, äventyrlig, sugen på både häftig natur och utmanande kultur och spännande människor? Men har inte riktigt lust att resa själv! Varför inte satsa på en resa med någon att dela upplevelser med? Till exempel en pensionerad gubbstrutt med stark dragning till detta märkliga land. Ännu efter några resor dit! ”Indien är större än hela världen.” Idé: någon gång efter sen höst i år eller längre fram. Under några veckor eller upp till några månader. Din ålder etc. saknar betydelse. För mig alltså ;-) ! Mats
E-postadress: mircomp@telia.com

Amanda, 20. Hej! Jag tänkte flyga till Aten och sedan köra från Aten genom Grekland, Albanien, Montenegro, Bosnien, Kroatien , Slovenien, Italien, Schweiz och Tyskland för att sedan ta färga till Sverige igen. Tänker ca 2 veckor i september 2024. Om någon är intresserad så skriv gärna lite om dig :) mvh Amanda
E-postadress: Manda.kvist@gmail.com

Karim, 58. Marockan, 58 år. Söker resenärer från Sverige för att besöka vackra Marocko. Hav, sand, berg, öken och matlagning. Mina mål är vänskap och gratis gästfrihet. Man eller kvinna. Om du vill, välkommen
E-postadress: aabdar9@gmail.com

Andreas, 50. Hej, reser gärna och mycket men alltid roligare om man är fler.. fotar en del och vill se lite av omgivningen först, sen är en strand, cafe’, bar, restaurang ställen att ha det gött på.. skidor, snowboard åks gärna.. hade velat åka kortare resor till städer i europa och veckoresor till ex. Amalfi, ibiza, malta, sardinien, las vegas, skidresa.. har barn varannan vecka så lite planering krävs.. letar INTE efter någon ny partner, så gärna nån likasinnad.. släng iväg ett mail om du har liknande planer..
E-postadress: mailamelin@gmail.com


Efter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer eller annonser som kan uppfattas stötande.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.