Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Maggan, 57. Hej! Jag har redan bokad resa till Thailand Khao Lak och kommer vara där från 12 december och två veckor. Kanske någon som är där samtidigt som känner för att mötas upp för sociala aktiviteter som t ex en dag på stranden, en drink i baren, middag på någon trevlig restaurang eller varför inte någon givande utflykt. Jag bor i Skåne och gillar upplevelser, sol och bad, utflykter, god mat och dryck, musik, konst, design, djur natur m.m.Hör gärna av er om det låter intressant!
E-postadress: maggan.1@hotmail.com

Göran, 61. Hej, tanken är att resa till Costa Rica eller till Thailand i januari, februari och är det någon som har tanken att resa dit så hör gärna av dig så kan vi planera något kul tillsammans. Har tanken par dagar fiske, sedan lite äventyr, sol o bad,se lite runt och titta på djur mm Kommer inte resa med någon om vi inte träffas innan så vi se om vi trivs tillsammans ,och det är inget krav att vi behöver resa tillsammans hela resan .
E-postadress: goran.glad@hotmail.com

Eva-Lena, 77. Hej, Bor Du i Västernorrland med omnejd och är ensam i jul? Kanske kan vi ordna ett knytis eller resa någonstans för att umgås och ha trevligt utan krav. Jag är en ungdomlig, pigg, rökfri tjej, har bil. Hör gärna av Dig så får vi se om vi kan fixa något.
E-postadress: gunita.1396@gmail.com

Jacqueline, 28. Heeej! Jag har spontant bestämt mig för Gambia i slutet av december i 1 vecka för att festa, vara på stranden osv och leva livet och ha kul! Vill också åka med någon likasinnad tjej så hör av dig om du vill med!! 🤩 jacquelinegarjo på Snapchat
E-postadress: Jacquelinegustavssons@outlook.com

Stefan, 66. Resekompis. Kvinna. 66 år aktiv motion nivå. Träning resa med kultur o utflykter Padel/Tennis är kul. Tänkte dra en vecka till Cran Canaria ev 2 dec från Halmstad Tui eller Kastrup . Någon som vill hänga på.? Bor i Helsingborg Skåne. Är ingen skåning Göteborg/Karlstad
E-postadress: nuvilljaginte@gmail.com

Patric, 59. Hej ! Jag är en man på 59 år som söker en kvinnlig reskamrat till sommaren 2023.Jag har som plan att åka till Prag (Där jag varit 13 gånger hittills) som jag älskar.Har tänkt åka med bil och husvagn men kan även tänka mig flyg/hotell.Jag är enkel till sättet och har lätt för både gråt och skratt.Absolut ingen klädsnobb och föredrar en naturlig reskamrat före smink och förnämhet.Du måste ha lätt för skratt men även en seriös sida.Är änkling men söker en vän att resa med och att dela roliga minnen med.Jag bor i Klippans kommun/Skåne
E-postadress: pada.pettersson@gmail.com

Allan, 70. Är änkling, ingenjör vill bekanta mig med en trevlig kvinna och planera att resa tillsammans snart . Jag bor i radhus i Sibbarp i Tvååker.
E-postadress: lindberg.allan@outlook.com

Joerg, 70. söker "generellt" kvinnlig resesällskap, för korta och långa resor. har kommit hem igår från Namibia/Botsuana. planera slut av januari för ca. 14 dagar Södra Afrika, Gardenroute. Jag bor i Stockholm område. Talar tyska, engelska, ingen sex.
E-postadress: joergtrenn@yahoo.de

Franz, 81. Hej alla glada ressugnar kvinna som även söker en reskompis gärna till Spanien eller canaria öar över jul och nyår .även intresserad för långtids resor till värmen under vintern.bor i Skåne och väntar på ett svar av en 40-50 talist resglad kvinna.
E-postadress: f.guschelbauer@hotmail.com

Mahnaz, 64. Vill gärna resa bort över jul och nyår! Det vore trevligt att resa med någon gärna en trevlig man. Inga konstigheter.
E-postadress: mahes@live.se

Sofie, 52. Planerar 1- 2 veckor lugn Vinterresa Gärna vistelse på hotell med SPA; enkelt upplägg av resa; Hälsoresa Weekend till 5 dgr i Europa även av intresse eller vistelse vid Gästgiveri. Är du glad; trevlig och eller har egen erfarenhet av bra vistelse hör gärna av dig!
E-postadress: Lightinmyhouse@gmail.com

Martin, 63. Hejsan Vill gärna hänga på med en resa oavsett var. Är en ung man, 63 år, med oerhört mycket kvar att ge. Har senaste åren gillat att resa själv, speciellt till England, men inser nu att det vore trevligt att dela tiden, och upplevelserna, gärna med en kvinna. Inga konstigheter. Gärna en gin&tonic! Martin
E-postadress: Marswe@hotmail.com

Iris, 71. Vill gärna resa bort över jul och nyår.Vill gärna åka till Teneriffa/Canarieöarna.Bor i Skåne och vill gärna träffas innan resa. Flyger från Kastrup, vill ha eget rum.
E-postadress: iris.elisab@gmail.com

Nelly, 46. Hej! Skulle gärna åka någonstans nästa år jan-mars 2-4v beroende på vart det blir. Jag är 46 år och letar kvinnligt sällskap runt min ålder. Ser och gör hellre på resan än sena kvällar med fest, men dricker gärna ett glas vin eller två. Jag kan tänka mig: * Vietnam. Då vill jag gärna ta en tur till en grotta, men det kan jag göra själv om ingen vill med på det 🙂, och sedan se lite av landet och ev avsluta med några dagar sol och bad. *Colombia och då bla vandra till den försvunna staden (ciudad perdida). *Kryssning i Karibien eller en rundresa i Centralamerika.
E-postadress: nolaresa@gmail.com

Rita, 69. Hej! Är en ganska aktiv kvinna som söker resesällskap. Vill gärna upptäcka mer i världen, som erbjuder vandring, cykling paddling mm . Sommaren vill jag tillbringa i Norden och upptäcka vàr natur. Rita
E-postadress: orita8@hotmail.com

Birger, 70. Pigg, pensionerad läkare söker kvinnligt resesällskap till Medelhavet, till andelslägenhet där det finns eget rum. Gillar aktiv semester med intresse för natur, kultur, vandring, inte sol och bad. God mat hör till. Bor i Skåne och vi träffas före resa,
E-postadress: g_birger@hotmail.com

Rose-Marie, 64. Hejsan. Vill söka en framtida resekompis, till att börja med endagarstripper o utflykter och annat skoj för att lära känna varann. Och en sommarsemester..... Man eller kvinna Vore fint om du fanns i Skåne där jag bor. 64 år och fortfarande i arbetstagen.
E-postadress: rosmarinosalvia@outlook.com

Carin, 51. Någon som vill häga på en vecka, 10 dagar till Spanien solsemester eller annan distination. Öppet för förslag. Nångång i slutet av okt, början av nov? Släng på en PM så kan vi prata vidare.
E-postadress: babymine66@hotmail.com

Linnea, 75. Önskar resesällskap till mitt hus i Bangdaen i mitten av november. Huset ligger nära havet med en 6 km lång badstrand . På området finns två pooler, gym och redtaurang. Du bor gratis men betalar resa, mat och andra omkostnader själv. Jag bor i Trångsund
E-postadress: linneabrolin@live.se

Marie-Louise, 73. Jag skulle gärna vilja resa bort över jul/nyår och söker sällskap.Är gammal men vältränad och pigg. Helst nåt Medelhavsland eller kanske Nordafrika
E-postadress: kypros@live.se

Zena, 53. Kvinna söker ressällskap till Gran Canaria genom jul och nyår. Någon som är sugen på sol och bad mitt i vinter?
E-postadress: svedpol.13@hotmail.com

Per, 60. säljer min lägenhet i Turkiet och kör en om start i livet. söker därför resesällskap med någon som oxå har tröttnat på tillvaron och vill göra något nytt och spännande. MVH från en go go gubbe.
E-postadress: larsmassetorg62@gmail.com

Shervin, 38. Jag är en 38 årig pojke. Jag reser mest hela tiden. Jag skulle vilja ha en kamrat.
E-postadress: Fireasme@yahoo.com

Ove, 74. Skulle vara roligt att resa med någon helst en kvinna.
E-postadress: oveeriksson499@gmail.com

Nils, 60. Jag planerar att dra söderut för att vindsurfa några veckor under perioden september-oktober. Räknar mig som nybörjare och vill få möjlighet att göra mig mer bekväm i tuffare vindar. Kombinerar gärna med lite dykning, vandring, löpning eller cykling. Resmål med goda utsikter att få surfa i söta eller salta vatten.
E-postadress: Linredna@live.se

Eva, 67. Kvinna söker ressällskap. Jag har inte rest så mycket , bott en del i England och varit till Portugal 1 gång. Vill hitta trevligt sällskap att resa någonstans med framöver. Talar engelska. Helst kvinnligt sällskap eller möjligen manligt enbart som kompis. Vi kan välja tillsammans vart vi vill resa och när. Jag har fibromyalgi så jag gör inga joggingturer men gillar att se mig om , andra länders kultur, djur ,museer och natur mm. Inte någon party människa.
E-postadress: evitaa@protonmail.com

Josef, 37. Hej söker en kvinna som ressällskap vill få sol bada gillar natur om det är i Spanien gärna jag bjuder bonde jag hus där jag dricka vin ibland röka jag är lungt kille du kommer inte ångra dig puss kram
E-postadress: Lina-10@hotmail.se

Carin, 50. Hej. Planerar att åka till Malaga eller Barcelona för spanskkurs kombo med salsa kurs i mitten av september. Vore kul ha en resesällskap med sig. Tänkt oxå kombinera med sol,bad och nöjde. Någon som vill hänga på? Hör av er isfl. Bor i stockholm.
E-postadress: babymine66@hotmail.com

Mikael, 57. Hej Jag tänkte åka ut och resa i slutet av augusti eller början av september 2022. Söker nu någon kvinna som också ska åka. Kanske kunde åka tillsammans? Ha en fin dag! /Mikael
E-postadress: mikael_99@live.se

Samira, 27. Marockan, 27 år, söker gäster och resenärer från Sverige. män och kvinnor Välkommen till mitt hem vid havet. Saadia stad, Marocko vänskap gratis gästfrihet
E-postadress: aabdar9@gmail.com

Jennifer, 48. Hej, Jag är en kvinna på 48 år som söker kvinnligt resesällskap idag/nu/igår :) Sistaminuten till någon fin och lugn grekisk ö. Tycker om att bada, snorkla och utforska omgivningar. Jag bor i Stockholm.
E-postadress: Mytori@outlook.com

Karin, 60. Hej! Söker någon i Stockholm, lättsam kvinna att resa med i höst eller vinter ,har ett par förslag men är öppen för det mesta. vi kan träffas och planera resmål tillsammans.
E-postadress: Karink45@hotmail.com

Elena, 70. Jag vill skafa en kompis att åka i turkiet
E-postadress: Elenae@live.se

Said, 30. Marockan som bor i Dubai Jag söker resenärer och vänskap från Sverige. Välkommen till Emirates. Gratis gästfrihet
E-postadress: saidradouani899@gmail.com

Mandari, 67. I september-oktober skulle jag vilja utforska Sicilien och vill gärna ha sällskap på utflykter/rundturer. Gärna av någon som är bekväm med att köra bil. Man kan ta lågprisflyg till Catania eller Palermo och boka boenden med självhushåll. Jag är pensionerad akademiker och ser fram mot att resa vår, höst och vinter.
E-postadress: havhimmelsol@gmail.com

Karim, 56. söker resenär från sverige. Välkommen till Morocco gratis gästfrihet.
E-postadress: z1964z@hotmail.fr

Jolanta, 69. hej,söker resesällskap. Älskar djur och natur och den sorten resor intreserar mig mest.Tycker inte om,att ligga på stranden och sola.Föredrar aktiv semester(ej tränning)Det finns många platser på min lista,som jag vill besöka. Australien,Nya Zealand,Japan,Costa Rica,Egipt m.m Så klart,är öppen för andra förslag. Är snäll,trevlig seriös,pålitlig person. Bor i Stockholm.

E-postadress: jolanta52@live.se

Carin, 50. Hej , Söker resesälskap man eller kvinna mitten sep för en kortare resa, en vecka max 10 dagar. Tänkt mig Turkiet eller Malaga. Billigare alternativ är turkiet då det är väldig billig att leva där, varit där två ggr senaste året. Eller Malag, va där förra året I en vecka men hann inte utförska mycket helt utanför runt omkring och därför vill tbx igen. Men är öppet för andra förslag. Sol, bad, resturang, uteservering. Gillar vara aktiv. Bor I Stockholm.Du behöver inte vara boende I Stockholm. Släng på en mail så kan vi prata vidare med planering.
E-postadress: babymine66@hotmail.com

Ann, 61. Söker sällskap för en charter vecka med bad och sol under september månad kvinna runt min egen ålder boende i Stockholm med omnejd så vi kan träffas innan och planera resmål tillsammans.
E-postadress: sofinka@telia.com

Göran, 64. Nyligen Pensionär som söker en singel kvinna att resa med till antingen solsemester eller bara en weekend.
E-postadress: f-t@live.se

Virpi, 66. Önskar boka en träningsresa till hösten men så tråkigt att göra det själv. Finns det någon tjej eller kille som tycket om att träna (måttlig nivå, ej elit) och vill göra mig sällskap så hör av dig.
E-postadress: v.g1227@hotmail.com

Shan, 60. Jag vill resa weekend resa önska en kvinnligt sällskap?
E-postadress: Hm-1953@hotmail.se

Anna, 55. Reser gärna om jag blir bjuden. 😉 Är snäll, trevlig, tillmötesgående, vältränat, oproblematisk, seriös, pålitlig, ansvarsfull mm. Är från Göteborg.
E-postadress: anna.inka@gmail.com

Göran, 60. Söker rese vän att uppleva nya platser med. Tanke är att göra en resa framåt hösten och det hade varit kul att planera ihop med någon , planera är en stor del av resan och trevlig att lära känna den som är rese vän. Bor i närheten av Värnamo så det är lättare om du bor i närheten. Hoppas på något trevligt svar..
E-postadress: goran.glad@hotmail.com

Prins, 48. Hej alla ressugna. Jag är en mycket mycket trevlig kille med hjärtat på rätta stället och är så ressugen efter 2 års pandemitid. Längtar efter att få komma bort och söker härmed någon att resa med. Jag betalar för allt och bjuder dig på all inklusive. Vi bestämmer rese-mål tillsammans. Är 48 år och där ålder inte har betydelse och barn är inget hinder. Sagan med ett lyckligt slut..
E-postadress: hogstavinsten@hotmail.se

Lana, 23. Hej. Sugen på resa i höst. Gillar sol bad och nöjen men öppen för andra aktiviteter
E-postadress: lanabella2022@outlook.com

Tony, 47. Halloj undrar om det är någon tjej som vill följa med på en mc sem antingen på bön pallen Eller om man har egen mc Jag är ju sugen på alperna Eller Irland Men även korta resor kan vara kul bor söder om Stockholm
E-postadress: t.ramblom@gmail.com

Osman, 29. Hej söker en riktigt glad trevligt fest tjej som vill åka utomlands.
E-postadress: Kayaosmantoretto@gmail.com

Michael, 45. Charmig kille söker en betydligt äldre mogen parant dam för trevligt sällskap och resor i Sverige eller utomlands. Hör av dig!
E-postadress: astilks_100@hotmail.com

Anki, 65. Älskar att resa och har rest mycket. Söker någon , man eller kvinna, att resa tillsammans med i vinter. Jag tycker om att vara aktiv när jag reser, intresserad av natur och kultur. Jag rör gärna på mig, promenerar, cyklar med mera. Söker en vän att dela detta med. Skratt, god mat och ett glas vin njuter jag av.
E-postadress: ankijonsson@hotmail.com

Henrik, 39. Hej Letar en nån likasinnad för sim fritid, vi träffas och kör lite paddel, tennis, cykla i Sthlm..finns fler aktiviter. Sen kan man diskutera senare om en ev resan kan vara rätt...hör sv dig med en utmaning.
E-postadress: Info@pulszone.se

Stefan, 48. Hej, jag har på min "bucket list" att åka till alperna, både skidsemester eller vandringsresa. Söker en aktiv semester till sommaren i första hand. Det behöver inte vara just alperna men en aktiv semester vore trevligt. Är öppen för förslag. Kanske det finns "camps" där man kan alternera mellan vandring, cykling, forsränning etc. Låter det intressant, maila gärna :-)
E-postadress: nejmlose@hotmail.com

Lena, 62. Hej alla glada pensionärer! Är en kvinna på 62 år som vill göra en omstart till nästa höst. Detta innebär att jag ska sälja hus och allt annat jag äger och investera i en liten husvagn. Planen är att dra till Spanien till nästa höst och övervintra på en camping I södra Spanien. På somrarna vill jag dra vagnen tillbaka till Sverige och campa här hemma. Hade varit roligt att träffa någon som vill detsamma, antingen som sambo eller om du har egen husvagn. Givetvis måste kemin klaffa till 100%, men om du är man eller kvinna spelar ingen roll. Det viktiga är att vi kommer bra överens.
E-postadress: Granskottet59@gmail.com

Kaj 72. Jag är hundägare och har svårt att kunna bege mig utomlands av den anledningen och skulle väldigt gärna vilja träffa en hundägare (helst kvinnlig) för trevliga resor och utflykter i Sverige. Det finns mängder med fina slott, herrgårdar e dyl med inkvartering, fina middagar och kanske rentav spa. Ser fram emot sådana här besök och med promenad i dessa ofta fina parkmiljöer med hundarna. En picknick i det gröna är ju också jättetrevligt i all enkelhet. Naturligtvis finns möjlighet att göra en kortvarig resa utomlands då det passar. Men då krävs att hunden ska inhysas i hundhotell vilket jag gärna undviker. Ser helst att du kommer från Stockholm eller Skåne (sommarhus).

E-postadress: kaj.t.gor@gmail.com


Efter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer eller annonser som kan uppfattas stötande.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.