Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Cillan, 66. Hej mogna glada dam! Jag vill till solen i oktober, en vecka. Gärna Spanien, Mallorca eller Costa del sol. Tveka inte med att svara.
E-postadress: rudbergcillan@gmail.com

Bettan, 51. Hej! Har semester mellan 16 sep-1 okt och önskar resesällskap, inget annat. Sverige eller utomlands, är tom på idéer. Bor i Göteborg.
E-postadress: Ositajohansson@outlook.com

K, 60. Hej! En resa till sol och bad i november alt. december - Det låter väl härligt :). Slappa men också lite kultur, mat och ett glas vin. Ok för mig att dela rum/lägenhet med enkel kvinna (ej lesbisk). Reser gärna billigt med bra läge vid havet. Jag är resvan och behöver inte göra allt tillsammans men gärna äta ihop på kvällen mm. Jag bor i Borås.
E-postadress: paus321@yahoo.com

Mikael, 36. Hej. Jag söker sällskap för kortare utflykter över dagen eller över en helg. Bara älskar se nya platser eller åka till havet och det finns så mycket att se i Sverige. Jag bor i Jönköping och det vore bäst om du inte bodde mer än 20 mil från mig. Du är kvinna 25-65 år.
E-postadress: Mikaelmikael8612@gmail.com

Ella, 65. Hej. Jag är en kvinna på 65 år, pigg och kry och aktiv, som funderar på en long stay i Portugal över jul och nyår 23/24. Hyfsat bra hotell med både gym och pool för träning är mitt krav. Någon eller några utflykter och stadsvandringar, samt en lättsam och trevlig reskamrat skulle vara väldigt trevligt. VI kan ha varsitt enkelrum, och såklart ge varande lite egentid vid behov.
E-postadress: attraversiamo58@gmail.com

Nelly, 47. Hej, Är sugen på Safari eller Madagaskar i oktober eller Japan/Sydkorea och/eller Taiwan i November. Är någon tjej runt min ålder (jag är 47 år) som känner att något av dessa resmål låter intressant? Jag är lätt att resa med, dålig på engelska dock 😀 Antingen reser vi själva eller så hittar vi en gruppresa.
E-postadress: nolaresa@gmail.com

Victor, 28. Hej! Söker en resevän till antingen nånstans i Thailand (vintertid) eller Kanarieöarna/Spanien något framöver, gärna vintertid. Jämnåldrig är värt att benämna. Är en glad och trevlig kille som gillar mat, dryck, vandringar, campinglife, hav, uteservering och även dansbandsmusik haha! Är väldigt social och alltid på glatt humor. :) Jag är öppen för förslag att åka så att det passar dig. Snap "sehlin" eller epost nedan.
E-postadress: victorsehlin@hotmail.com

Ali, 62. Söker resesällskap genom Europa till Frankrike
E-postadress: zahirryali85@gmail.com

Carin, 51. Hej Tänkte kolla om någon vill åka till Alanya/Turkiet nångång i slutet av aug mitten av sep för en veckao så? alternativ Kroatien el förslag Jag är aktiv och glad. gillar hitta på saker och gå runt. Sol, bad, uteserveringar, mat och drinkar. Njuta av värme o sol. Hör av er isfl.
E-postadress: carro-y@hotmail.com

Jan, 25. Hej, planerar att resa i september eller oktober från Stockholm till antingen turkiet/grekland eller asien 1-2 veckor från för lite sol och bad samt god mat. kom gärna med förslag.
e-postadress: Jan_Marten97@hotmail.com

Stina, 45. Är någon intresserad av Venedig (eller Milano som alternativ) till hösten 2023? Kortare weekendresa (tors eller) fre till sön i slutet av sept/början av oktober. Jag reser endast med kvinnsfolk för att undvika missförstånd! Åldersspann 30-65. Som person är jag lugn, gillar att gå relativt mycket & är nyfiken på nya saker. Ej budgetresa, endast flyg och bättre hotell är av intresse. Jag bor i Uppsala och ses helst innan avresa.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Adonis, 47. vill resa till Albanien
E-postadress: dadoado868@gmail.com

Karin, 68. Någon pigg o glad tjej 50-70, från Skåne , som vill till Kreta slutet av augusti, Det finns mycket att göra och härligt strandliv.
E-postadress: filuren6@telia.com

Birgit, 64. Hejsan , Sökes resesällskap 55år - 63 år kortare ock längre flyg -bil -tåg. Jag är utåtriktad ock jag pratar flera Europeiska språk. Röka ock dricka alcohol måttligt är inte problem. Jag är intresserat av Konst, ock jag gillar musik. Du får ha Aventure sinnet för det har jag
E-postadress: birgit.hagert@gmail.com

Birgit, 63. Hej, jag bo i Karlshamn ock jag söker seriös korrekt resesällskap man/ kvinna +60 att planera kortare resor ock längre resor till solen.
E-postadress: genceve121@aol.com

Ann, 62. Hej Söker trevligt sällskap för en vecka med sol och bad under senare delen av sept-okt med en kvinna runt min egen ålder bra om du bor i Stockholm med omnejd så vi lätt kan träffas innan.
E-postadress: sofinka@telia.com

Carin, 50. vill gärna fira jul utomland därför söker efter Någon/Några som vill resa iväg till jul o nyår Är öppet för forslag runt 10 dagart till 2 veckor. Varmt el kallt , sol eller snö.
E-postadress: carro-y@hotmail.com

Daniel, 60. Jag letar efter en resepartner Jag är en 60 år snygg man som letar efter en kvinnlig resepartner.
E-postadress: danielmullerr6@gmail.com

Samuel, 59. Vill bekanta mig med en trevlig kvinna och planera att resa tillsammans snart en vecka under juli eller augusti i Europa jag bor i Stockholm.
E-postadress: Firfir444@gmail.com

Joel, 26. Söker nån som vill med på en träningsresa till Grekland eller Spanien. Löpning Cykling tennis hade varit grymt. Inte bara träning ska njuta av landet vädret också
E-postadress: andersson_innebandy@hotmail.com

Benita, 36. Hej, Jag är 37 år och är född och uppvuxen i Stockholm. Jag bor tillfälligt i Houston, Texas till nyårsskiftet. Jag skulle vilja resa runt i USA i sommar och söker en svensk resekompis som kanske vill resa till USA i sommar och kanske mötas upp någonstans. Jag är väldigt social och älskar att resa och besöka nya platser. Är du sugen på USA men inte har en resekompis, hör av dig! Benita
E-postadress: Benita.patel@hotmail.com

Boel, 63. Hej, söker resesällskap i Höst , gillar storstadsresor, funderar på Lissabon el gärna något i Italien ? Trevligt med ett resesällskap som gillar detsamma .. !! Trevligt och kunna träffas innan isf.
E-postadress: b.mstrand5@gmail.com

Elisabeth, 72. Jag är en pigg dam som söker resesällskap. Gärna weekendresa med en man rund min ålder. Både lång weekend och längre resor. Söker dig med liknande värderingar och intressen, trevligt att kunna dela resans intryck och upplevelser: Bor i Skåne.
E-postadress: Affirmera@hotmail.com

Carro, 50. Söker resesällskap i första hand September 10 dagar - 2 veckor nånstans varmt. Är öppet för förslag. Gillar Turkiet då fortfarande är fint väder då och bra för budget. Men kan tänka mig andra ställe. söker oxå resevänner för framtiden, en weekend resa eller andra tillfälle. Hör av er om någon är intreserad.
E-postadress: carro-y@hotmail.com

Daniela, 43. Hej! Söker kvinnligt resekompis. Gärna skulle jag vilja göra shikoku pilgrimage i japan någon gång i framtiden men söker även någon för kanske en weekend trip här och där eller lite vad som helst. Gillar inte att bara ligga på stranden eller gå och festa, annars öppen för det mesta.
E-postadress: Buchstabenkatze@gmail.com

Stina, 44. Förslag nummer 2 för sommaren 2023: Visby! Färja från Sthlm vore lämpligast. Har aldrig vart på Gotland så jag tänker mig att man är där ca 4 dar. Hotell eller airbnb. Reser helst med kvinnsfolk i ålderskategorin 35-65. Du bör ha resvana, vara glad & trevlig och allt sånt. Ses helst innan avresa men ej nödvändigt. Jag bor i Uppsala.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Göran, 78. Jag är en kille som tänkte köra en runda i Tyskland kanske till Bodensjön eller till wolfgansee i Österrike .söker någon kvinna som kan tänka sig att hänga på.
E-postadress: lasse.goran@outlook.com

Tommy, 74. Är en pigg och som jag själv tycker en trevlig man som spelar golf och söker nu en man eller kvinna kanske även ett sällskap som kan vara intresserade av att åka iväg till hösten eller våren 24 för att spela lite golf Turkiet / Spanien all inc . Jag bor i Malmö
E-postadress: tpe48@hotmail.com

Helena, 74. Jag är en pigg och resvan pensionär som söker någon kvinnlig. reskompis att åka till södra Indien med. Tre veckor över jul och nyår. Bo på homestay, , åka rickshaw, bo på husbåt, åka tåg. Jag är troende kristen och det är ett plus om du också är det.
E-postadress: Helenaing2004@yahoo.se

Cillan, 65. Jag söker ett kvinnligt sällskap till en matchmakingfestival på Irland. Den börjar 1 september och håller på hela september ut. Jag har bokat boende från 4 sept t.o.m.16 sept. Det är betalt, för 2 pers. Vi kan flyga till Dublin först, sova där en natt och sedan ta buss över ön till västkusten där festivalen är. Gå in på Lisdoonvarnamatchmakingfestival och kolla in själv! Ev kan vi förlänga vistelsen och hitta annat boende oxå. Festivalen handlar om att hitta en kärlekspartner, seriös sådan. Där finns pardans och samtal med en gammal erfaren matchmaker. Vi får träffas några gånger innan, du min reskamrat och jag. Jag bor i Uddevalla, 9 mil norr om Göteborg. Du bör vara lugn och mogen.
E-postadress: rudbergcillan@gmail.com

Marina, 53. hej jag söker en reser vän som jag tycker om att resa jag skulle vilja åka till Bangkok är Thailands det hade varit kul om du var en kvinna mellan 50 60 tycker om god mat kall öl vid poolen sen hade det varit kul om du hade bort i skåne för det gör jag så vi kan träffas ta en koppa kaffe prata om resan så.
E-postadress: tuttan70@hotmail.com

Stina, 44. Någon som funderat på Mariehamn i sommar? Jag har inte bil utan tänker mig att man tar färjan, bor i en hytt sen hyr man via airbnb eller hotell i Mariehamn och utforskar staden i egen takt i några dagar. Är endast intresserad av att resa med lugna kvinnor i ålderskategorin 40-55 år. Jag bor i Uppsala och ses helst innan avresa, eller via zoom.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Vasilios, 70. Dags att röra på sig en stund. Van bergvandrare söker kvinnlig resesällskap till Sydamerika på hösten/vintern. Men även nu under sommaren för resor på kortare avstånd. Kan planera tillsammans.
E-postadress: vasros901@gmail.com

Jens, 65. Hej Söker resesällskap för både kortare bilturer och längre resor. Gillar både stad och bad. Flexibel med tidpunkt.
E-postadress: visslegata@outlook.com


Efter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer eller annonser som kan uppfattas stötande.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.