Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Stina, 40. Finns det någon som är intresserad av en längre vistelse i Skåne i sommar (juli)? Minst 7 dagar, max 14. Malmö med omnejd. Jag funderar på att hyra via airbnb och ta dagarna som de kommer. Vi måste inte spendera alla dagar ihop. Men en avstickare till Helsingborg är dock ett måste! Jag bor i Uppsala och ses helst innan avresa. Söker endast kvinnligt resesällskap för att slippa missförstånd; ålderskategorin 30-55 år. Jag har inte körkort utan tänkte åka buss & tåg överallt samt cykla (inom Malmö då!).
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Gunnel, 78. Någon kvinnlig 70+are som är sugen på en bussrundtur i maj eller juni i Tyskland? Natur och kultur utlovas, samt god mat förstås.
E-postadress: guntyspost@gmail.com

Jevad, 21. Hej, Söker res sällskap.
E-postadress: Shahjavad2@gmail.com

Magnus, 48. Hej Jag söker nya kompisar att åka skidor med.
E-postadress: hyggebygge@hotmail.com

Saeid, 61. I would like to travel after mass vaccination. Depending on the circumstances my destination will be Latin America or Asia. I speak Danish ,English, Persian and Swedish.
E-postadress: mehrsweden2021@gmail.com

Elisabeth, 57. Hej. Bor i Stockholm. Älskar resa. Så fört jag får vaccinet så kommer att resa. I nuläget önskar mig en vän som vill gärna..äta lunch..fika..Med social distanciering.. Är inte lesbisk. Mvh.Elizabeth
E-postadress: ekec64@gmail.com

Gia, 48. Hej, jag en trevlig kvinna som original från Asien, har bott i Sverige nästan tjuge år, vill ha en rese kompis till sol, att undervika vinter depression och har kul i livet. Jag är energi ful, vill uppleva mycket i livet, men saknar resekompanion oftast. Finns någon trevlig människa där vill rese med mig? Vi kan dela upplevelsen, erfarenhet och samtidigt ha egna frihet hoppas jag. Vi hörs!
E-postadress: feng.ge555@gmail.com

Aleksander, 52. Någon dam eller tjej som vill följa med bilresa till Alanya mars 2021 åter september. Skriv till mig några rader.
E-postadress: josef.a_68@hotmail.com

Yuksel, 54. Söker kvinnligt resesällskap med bil till Europa.
E-postadress: guldkorgen@gmail.com


Malla, 59. Söker en resekompis som vill vandra i olika länder . Vill börja i kebenekaise för att se hur mycket man orkar. Jag tränar en del och är väl lagom tränad. Söker likasinnade som man kan upptäcka olika vandringsleder då det inte är kul att göra själv. Jag är för övrigt en pigg och glad person som gillar utmaningar. Hoppas vi hörs🙂
E-postadress: maja-lisa.nilsson@hotmail.se


Anne, 68. Hej, Jag vill gärna resa på safari till Tanzania och koppla ihop det med en vistelse på Zanzibar. Söker en glad, pigg och social reskamrat.
E-postadress: anne.kilstrom@telia.com


Efter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer eller annonser som kan uppfattas stötande.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.