Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Berit, 59. Hej, jag ska åka till Alanya i sept och söker efter ressällskap, du ska tycka det är kul att upptäcka saker, äta gott och även kunna ta det lugnt. Jag har tröttnat på att åka själv och skulle tycka det var skoj med sällskap jag ska åka 2 veckor , känner du för att hänga på kan du ju skriva och så kan vi pratas vid.
E-postadress: bettan_2@hotmail.com

Per, 61. Dags för resa/äventyr! Jag är såå trött på Corona och begränsningar. Söker dig kvinna/tjej 45 -65, (eller några år hit eller dit). Åldern är ju bara en siffra och det viktiga är ju vem man är. Jag är pigg och snäll och i gott skick, utan större krämpor. Ungdomlig (min son säger barnslig och omogen). Jag är frisk och har snart fått min andra vaccindos. Resvan och ressugen och har provat att resa ensam men vill gärna ha någon att dela min tid och mina upplevelser med. Kort utflykt i naturen med termos och mackor, resa flera dagar eller en expedition med fullastad bil till någon udda plats som inte alla andra besöker. Jag är med på vad som helst – nästan! Har varit arbetslös i snart 18 månader och har nu förstått att jag uppnått en ålder då ingen längre vill ha mig. Har massor kvar att ge men känner att jag hellre vill ge min tid till någon annan (kanske dig) än till en ny arbetsgivare. Går nog i pension nästa år och ser fram emot mer ”fri” tid och förhoppningsvis en massa nya upplevelser i gott sällskap. Jag har stor och säker bil och MC för både korta och långa resor resor/expeditioner samt en kanot/kanadensare för äventyr i lugna vatten. Gillar friluftsliv och naturupplevelser och annat som ger livet mening och krydda. Jag tror att vi lever en gång och det är nu. Kanske har jag fel och då får nästa liv komma som en trevlig överraskning. Livet har lärt mig att ta vara på de möjligheter som dyker upp och att aldrig ge upp. Jag har också lärt mig att inte ta något för givet utan att vara tacksam och ödmjuk. Låter det intressant? Visst finns du som har lust och mod att ta kontakt. Lovar att göra mitt bästa för att du inte ska bli besviken och lovar dig full respekt. Jag beklagar djupt och föraktar alla dåliga män som ställer till det för oss andra och gör er kvinnor osäkra och rädda. Här har du en ”good guy” och jag hoppas att du vågar lita på det. Jag bor i utkanten av Lund men kör gärna en bit om du skulle ha lust att ses över en fika – helt förutsättningslöst och helt utan krav. Trots ”pesten” så hoppas jag på - och önskar dig - en fin sommar med trevliga utflykter/resor och upplevelser. Jag tror absolut på framtiden och är övertygad om att den blir vad vi gör den till. Låt oss skapa och uppleva den tillsammans!
E-postadress: adventureiswhereyoufindit@gmail.com


Josef, 45. Vill resa ofta till espania vill ha en sällskap jag hat hus i Costa de sol jag prata liten spanska och franska svenska
E-postadress: Lina-10@hotmail.se

Selma, 58. Hej! Söker en pigg, glad resekompis som vill resa till Portugal.
E-postadress: selmaleitesantana@gmail.com

Åsa, 62. Hej! Jag längtar efter att resa både här i Skandinavien o övriga världen. Har aldrig rest ensam tidigare så det känns både lite tråkigt o läskigt att inte ha sälskap när man reser som ensam kvinna. DETTA ÄR INTE EN KONTAKTANNONS😉 /Åsa
E-postadress: Jonsasa@gmail.com

Lena, 67. Hejsan! Söker trevligt resesällskap. Jag älskar att resa och bara få ta hand om mig själv. Älskar solen och att njuta av livet. Söker kvinnligt resesällskap ÄR INTE LESBISK! Har rest till Afrika i många år,, Du bör även gillar djur,, då jag tänker resa nästa gång med min lilla chihuahua fröken.
E-postadress: justgosi@hotmail.com

Nusret, 60. Hej jag söker någon som kan hjälpa mig att köra min bil till Turkiet .i maj månad ( det är ingen datum spikat ) Det tar om båda kör 3-4 dagar . Om du sedan vill tillbaka till Stockholm så köper jag flyg biljetten det tar dryg 3,5 timme från Istanbul tit Arlanda eller också finns möjlighet till någon väcka sol semester i medelhavet Ålder spelar ingen roll men du måste kunna köra bil o har körkort . Hör av dig .
E-postadress: eeerrun@gmail.com

Stina, 40. Finns det någon som är intresserad av en längre vistelse i Skåne i sommar (juli)? Minst 7 dagar, max 14. Malmö med omnejd. Jag funderar på att hyra via airbnb och ta dagarna som de kommer. Vi måste inte spendera alla dagar ihop. Men en avstickare till Helsingborg är dock ett måste! Jag bor i Uppsala och ses helst innan avresa. Söker endast kvinnligt resesällskap för att slippa missförstånd; ålderskategorin 30-55 år. Jag har inte körkort utan tänkte åka buss & tåg överallt samt cykla (inom Malmö då!).
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Gunnel, 78. Någon kvinnlig 70+are som är sugen på en bussrundtur i maj eller juni i Tyskland? Natur och kultur utlovas, samt god mat förstås.
E-postadress: guntyspost@gmail.com

Jevad, 21. Hej, Söker res sällskap.
E-postadress: Shahjavad2@gmail.com

Magnus, 48. Hej Jag söker nya kompisar att åka skidor med.
E-postadress: hyggebygge@hotmail.com

Saeid, 61. I would like to travel after mass vaccination. Depending on the circumstances my destination will be Latin America or Asia. I speak Danish ,English, Persian and Swedish.
E-postadress: mehrsweden2021@gmail.com

Elisabeth, 57. Hej. Bor i Stockholm. Älskar resa. Så fört jag får vaccinet så kommer att resa. I nuläget önskar mig en vän som vill gärna..äta lunch..fika..Med social distanciering.. Är inte lesbisk. Mvh.Elizabeth
E-postadress: ekec64@gmail.com

Gia, 48. Hej, jag en trevlig kvinna som original från Asien, har bott i Sverige nästan tjuge år, vill ha en rese kompis till sol, att undervika vinter depression och har kul i livet. Jag är energi ful, vill uppleva mycket i livet, men saknar resekompanion oftast. Finns någon trevlig människa där vill rese med mig? Vi kan dela upplevelsen, erfarenhet och samtidigt ha egna frihet hoppas jag. Vi hörs!
E-postadress: feng.ge555@gmail.com

Aleksander, 52. Någon dam eller tjej som vill följa med bilresa till Alanya mars 2021 åter september. Skriv till mig några rader.
E-postadress: josef.a_68@hotmail.com

Yuksel, 54. Söker kvinnligt resesällskap med bil till Europa.
E-postadress: guldkorgen@gmail.com


Malla, 59. Söker en resekompis som vill vandra i olika länder . Vill börja i kebenekaise för att se hur mycket man orkar. Jag tränar en del och är väl lagom tränad. Söker likasinnade som man kan upptäcka olika vandringsleder då det inte är kul att göra själv. Jag är för övrigt en pigg och glad person som gillar utmaningar. Hoppas vi hörs🙂
E-postadress: maja-lisa.nilsson@hotmail.se


Anne, 68. Hej, Jag vill gärna resa på safari till Tanzania och koppla ihop det med en vistelse på Zanzibar. Söker en glad, pigg och social reskamrat.
E-postadress: anne.kilstrom@telia.com


Efter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer eller annonser som kan uppfattas stötande.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.