Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Hanna, 43. Vill gärna resa med någon nångång v. 29-33. i Sverige eller nånstans i Europa, kommer vissa veckor ha en son med som är 8 år.
E-postadress: Hvw79@hotmail.com

Felicia, 23. Hej, Felicia heter jag och kommer från Stockholm. Jag planerar att åka till Edinburgh, Skottland en vecka i juli. Söker tjejkompis i 25-årsåldern som skulle kunna tänka sig att hänga med.
E-postadress: feliciasiljebrand@gmail.com

Deeba, 50. Hej jag heter deeba.och jag bor i Alingsås men ville resesällskap i veckan 31 eller 32att åka till någon roligt ställe Europa och planerar tillsammans resa.
E-postadress: farahdeebs8@gmail.com

Bo, 67. Hej jag heter Bosse. Vill gärna ha sällskap på en resa. Jag bor I Sävedslen. Om du vill ringa så är mitt nr. 0736-427255. Hör av dig.
E-postadress: larsson879@gmail.com

Fjällen, 37. Hej, Någon kvinnlig reskamrat som är intresserade av att gå till fjällen att åka skidor, vandra lite och umgås, vecka 14 - Påsklov.
E-postadress: bell.renegade@gmail.com

Shan, 60. Jag vill åka till Rostock men inte ensam helst med en kvinna 45-55år
E-postadress: Hm-1953@hotmail.se

Karin, 49. Hej! Söker resevänner i 44-60 års åldern. Musik resor natur vanlife båtliv konst, djur, hantverk, öland roots är mina intressen bla. Gillar udda resmål. Kom nyss hem från Svalbard, fantastisk ö under naturens villkor. Jag är ödmjuk lyhörd varm spontan person nyfiken på resor över hela världen. Reser alltid budget o enkelt. Vi är båda självständiga o kan göra våra egna prylar ibland om vi vill olika saker men trevligt mötas upp på kvällen på middag och dela dagens äventyr med varandra sen vill vi göra gemensamma saker är det oxå välkommet o mycket trevligt. Delad glädje är dubbel glädje 🤗
E-postadress: happyhumbleheart@gmail.com

Alicia, 20. Hej på er! Jag undrar om det är någon här som redan är eller vill följa med till Thailand 20 mars - 10 april 2023
E-postadress: Lindberg.alicia@gmail.com

Shan, 60. Jag tänker resa till Thailand men inte ensam. Jag söker en kvinna 40-55år
E-postadress: Jm-1953@hotmail.se

Liliane, 73. HEJ! Jag söker en kvinnlig reskamrat glad o nyfiken som inte röker. ÄR öppen för förslag. Bor i Göteborg. Själv är jag ganska berest o språkkunnig.
E-postadress: faraway@live.se

Rita, 69. Hej! Söker ressällskap till i sommar för att vandra i Norge , Joutenheimen och vandra över den kända bergsryggen Bessegen som är en fantastisk natur upplevelse. Van att vandra i bergen och erfaren GPS eller kartläsare ett plus! Intresserad ? Önskar svar ganska snabbtgàende, Rita
E-postadress: orita8@hotmail.com

Eva, 71. Vill gärna ha en weekendresa med en man, ålder 60+
E-postadress: larssone879@gmail.com

Sonja, 63. Hej! Söker en härlig resekompis som vill resa till Thailand i mars. Såg en resa till Phuket i Thailand från Stockholm med Ving som jag vart intresserad av. Men vill ej åka själv. Jag är ungdomlig glad o positiv tjej o det vill jag att min vän ska vara med.
E-postadress: Sonjacah@hotmail.com

Lisen, 47. Hej på er!Jag heter Lisen och är 47 år. Jag är singel och letar efter en som jag nyfiken resenär som också kan tänkas upptäcka Europa i Mars,April eller Maj.Jag har rest runt i världen och älskar pirret när jag får uppleva något nytt. Är du man eller kvinna,-35-60 år och vill upptäcka ny destination,glad och öppen för nya möjligheter-gillar utflykter men som också kan sitta på en tratoria och ta en öl-och njuta av lugnet. Jag bor på Södermalm i Stockholm och skulle gärna ses innan och bekanta oss med varandra och planera resan.Öppen för förslag. Pm till Lisen TigerHjärta på Fb.Hoppas att vi hörs!

E-postadress: lisen.chessiii@gmail.com

Annika, 61. Söker kvinnlig resekompis i min ålder. gärna nån storstad eller till nåt varmare land . Vill gärna du bor i Närke trakten då vi kan träffas och planera nån resa
E-postadress: annicahedlund@icloud.com

Ebony, 44. Hej, finns någon där ute sugen på kryssning till Karibien som jag är? Vill gärna åka på detta men gärna med någon/några. Har ni andra förslag än Karibien är den välkommen också! Eftersom det anses vara att göra reklam för konkurrenterna kan jag ej bifoga länken, men sök gärna på paketpris Karibienkryssning eller skicka mig ett mejl för länken 🙂. Datum kan diskuteras!

E-postadress: ebonygirl78@hotmail.com

Lena, 69. Min önskan är att få åka till Färöarna. Jag vill ha sällskap av någon rolig positiv kvinna eller man. Jag bor i Göteborg.
E-postadress: Lena_320@hotmail.com

Stefan, 48. Hej, Jag funderar på att åka en vecka till någon av Kanarieöarna (förmodligen Teneriffa) andra halvan av Mars. Blir nog charter.. Om någon går i liknande tankar så... Det behöver inte bli att man delar rum utan det räcker att man kanske kan äta några måltider ihop eller åka på utflykter ihop. Jag är öppen för det mesta.... Boendes i Stockholm..
E-postadress: nejmlose@hotmail.com

Arie, 72. Söker en kvinna ( gärna yngre), som resesällskap till Kroatien i April, kan bjuda på resan, om kemin stämmer, vi träffas innan för att lära känna varandra, jag bor i Malmö.
E-postadress: arie1313@outlook.com

Gunnar, 63. Tänker mig en resa till Istanbul, Europas största stad (beroende på hur man räknar). Romarrikets sista huvudstad. Jag gillar att gå mycket och tänker mig en blandning av sevärdheter och ett sökande efter stadens själ. Kanske en båtresa längs Bosporen. En vecka någon gång i slutet av februari/mars.
E-postadress: guveho@gmail.com

Martin, 28. Hej jag söker någon eller några man kan resa utomlands med och jag kan inte så mycket engelska men vill jättegärna lära mig mer och jag skulle kunna tänka mig resa vart som helst spelar ingen roll och hör av er om någon är intresserad hade varit roligt att komma ut från Sverige lite
E-postadress: Joelssonmartin@hotmail.com

Stina, 43. London till våren dvs till påsk (eller helg/fre-sön innan)! Endast direktflyg är av intresse samt hotell i de mer centrala stadsdelarna. Ej budgetresa, inga partyprissar heller och jag är heller inte intresserad av att göra typiskt turistiga grejer. Ålderskategori 35-55 år, man bör gilla att gå mycket samt tycka det är viktigt med matpauser då och då. Vi behöver inte ha exakt samma intressen så du bör kunna klara av att vara ensam i några timmar! Ett besök på Camden market är ett måste!
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Iman, 23. Söker en rese sällskap under juli månaden då ha man semester gärna jämnårigt. Hör av dig om du är intresserad.
E-postadress: imanhosaini20@gmail.com

Ingrid, 70. Söker sällskap till längre vandring, ca 10-15 dagar i Spanien i maj eller juni. Förslag vandring på pilgrimsleden Camino Primitivo som börjar i Oveido. Vandring ca 15 km-20 km per dag i någorlunda rask takt. Är du seriöst intresserad och har erfarenhet av vandring så kan vi diskutera vidare om resan.
E-postadress: ingda6152@gmail.com

Patrick, 68. Jag är sugen att resa södre ut (Spanien, Portugal, Thailand...) med en kvinna och bjuder på hela resa. Jag är änkling av fransk ursprung och driver egen bolag. Har jobbat hård och behöver verkligen avkoppling. Jag är enkel och okomplicerad och vill gärna träffa dig innan resan och se om vi trivs tillsammans.. Hör gärna av dig... 😊
E-postadress: Patrick.all1954@gmail.com

Leif, 69. Söker trevligt resesällskap till värmen, för längre vistelse
E-postadress: l.johem@gmail.com

Åke, 69. Intresserad.
E-postadress: aake@altius.se

Lisa, 26. Hejsan! Söker resesällskap runt min ålder, som är sugen på att åka till något roligt ställe. Är öppen för förslag men gärna till något varmt land! Jag är en spontant, livsglad tjej som söker en likasinnad kompis, (helst tjej) som är på! Länder jag kan tänka mig åka till är: Spanien, usa, Frankrike, Irland, mm. Men är givetvis öppen för förslag. Bara jämnåriga göres sig besvär att maila! Snap: lisanderssons Mvh lisa ♡
E-postadress: lisa.aa@hotmail.se

Patric, 59. Hej ! Jag är en man på 59 år som söker en kvinnlig reskamrat till sommaren 2023.Jag har som plan att åka till Prag (Där jag varit 13 gånger hittills) som jag älskar.Har tänkt åka med bil och husvagn men kan även tänka mig flyg/hotell.Jag är enkel till sättet och har lätt för både gråt och skratt.Absolut ingen klädsnobb och föredrar en naturlig reskamrat före smink och förnämhet.Du måste ha lätt för skratt men även en seriös sida.Är änkling men söker en vän att resa med och att dela roliga minnen med.Jag bor i Klippans kommun/Skåne
E-postadress: pada.pettersson@gmail.com

Allan, 70. Är änkling, ingenjör vill bekanta mig med en trevlig kvinna och planera att resa tillsammans snart . Jag bor i radhus i Sibbarp i Tvååker.
E-postadress: lindberg.allan@outlook.com


Efter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer eller annonser som kan uppfattas stötande.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.