Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Josef, 37. Hej söker en kvinna som ressällskap vill få sol bada gillar natur om det är i Spanien gärna jag bjuder bonde jag hus där jag dricka vin ibland röka jag är lungt kille du kommer inte ångra dig puss kram
E-postadress: Lina-10@hotmail.se

Carin, 50. Hej. Planerar att åka till Malaga eller Barcelona för spanskkurs kombo med salsa kurs i mitten av september. Vore kul ha en resesällskap med sig. Tänkt oxå kombinera med sol,bad och nöjde. Någon som vill hänga på? Hör av er isfl. Bor i stockholm.
E-postadress: babymine66@hotmail.com

Mikael, 57. Hej Jag tänkte åka ut och resa i slutet av augusti eller början av september 2022. Söker nu någon kvinna som också ska åka. Kanske kunde åka tillsammans? Ha en fin dag! /Mikael
E-postadress: mikael_99@live.se

Samira, 27. Marockan, 27 år, söker gäster och resenärer från Sverige. män och kvinnor Välkommen till mitt hem vid havet. Saadia stad, Marocko vänskap gratis gästfrihet
E-postadress: aabdar9@gmail.com

Jennifer, 48. Hej, Jag är en kvinna på 48 år som söker kvinnligt resesällskap idag/nu/igår :) Sistaminuten till någon fin och lugn grekisk ö. Tycker om att bada, snorkla och utforska omgivningar. Jag bor i Stockholm.
E-postadress: Mytori@outlook.com

Karin, 60. Hej! Söker någon i Stockholm, lättsam kvinna att resa med i höst eller vinter ,har ett par förslag men är öppen för det mesta. vi kan träffas och planera resmål tillsammans.
E-postadress: Karink45@hotmail.com

Elena, 70. Jag vill skafa en kompis att åka i turkiet
E-postadress: Elenae@live.se

Said, 30. Marockan som bor i Dubai Jag söker resenärer och vänskap från Sverige. Välkommen till Emirates. Gratis gästfrihet
E-postadress: saidradouani899@gmail.com

Mahdi Said, 22. Hej, vill gärna ha resesällskap till Chania Grekland ska resa från Växjö den 29 juli 2022 och ska vara där 1 vecka Är en jätte snäll kille och skulle uppskatta verkligen att hitta en sällskap till resan Det är första gången jag ska resa ensam och är lite nervös.
E-postadress: Mohamedwarsame216@gmail.com

Maria, 30. Hej Vill någon tjej eller kvinna följa med V. 30 eller v .31 på en resa utomlands med ett barn på 12 år , sol och bad öppet för alla förslag bor i Gävleborg .
E-postadress: mariaeneler@hotmail.com

Mandari, 67. I september-oktober skulle jag vilja utforska Sicilien och vill gärna ha sällskap på utflykter/rundturer. Gärna av någon som är bekväm med att köra bil. Man kan ta lågprisflyg till Catania eller Palermo och boka boenden med självhushåll. Jag är pensionerad akademiker och ser fram mot att resa vår, höst och vinter.
E-postadress: havhimmelsol@gmail.com

Karim, 56. söker resenär från sverige. Välkommen till Morocco gratis gästfrihet.
E-postadress: z1964z@hotmail.fr

Jolanta, 69. hej,söker resesällskap. Älskar djur och natur och den sorten resor intreserar mig mest.Tycker inte om,att ligga på stranden och sola.Föredrar aktiv semester(ej tränning)Det finns många platser på min lista,som jag vill besöka. Australien,Nya Zealand,Japan,Costa Rica,Egipt m.m Så klart,är öppen för andra förslag. Är snäll,trevlig seriös,pålitlig person. Bor i Stockholm.

E-postadress: jolanta52@live.se

Carin, 50. Hej , Söker resesälskap man eller kvinna mitten sep för en kortare resa, en vecka max 10 dagar. Tänkt mig Turkiet eller Malaga. Billigare alternativ är turkiet då det är väldig billig att leva där, varit där två ggr senaste året. Eller Malag, va där förra året I en vecka men hann inte utförska mycket helt utanför runt omkring och därför vill tbx igen. Men är öppet för andra förslag. Sol, bad, resturang, uteservering. Gillar vara aktiv. Bor I Stockholm.Du behöver inte vara boende I Stockholm. Släng på en mail så kan vi prata vidare med planering.
E-postadress: babymine66@hotmail.com

Ann, 61. Söker sällskap för en charter vecka med bad och sol under september månad kvinna runt min egen ålder boende i Stockholm med omnejd så vi kan träffas innan och planera resmål tillsammans.
E-postadress: sofinka@telia.com

Naz, 44. Här har ni en glad tjej som älskar att resa. Destination är jag flexibel med en gärna någonstans där man kan sola, bada, snorkla mm. Älskar att vara spontan och har du egna önskemål om vad du vill göra så är jag flexibel. Så finns det någon tjej som skulle vilja resa men saknar resesällskap, hör av dig. Planerad resa nu juli-aug 2022.
E-postadress: shainaz77@yahoo.se

Stin, 43. Någonstans inom landet eller en sväng med en jättebåt till Finland (med landstigning!)i sommar? Hellre stad än bad, oavsett väder. Reser helst med kvinns, ålderskat 35-55 år. Resvana samt någon slags budget (lagom är bäst) bör man ha.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Göran, 64. Nyligen Pensionär som söker en singel kvinna att resa med till antingen solsemester eller bara en weekend.
E-postadress: f-t@live.se

Virpi, 66. Önskar boka en träningsresa till hösten men så tråkigt att göra det själv. Finns det någon tjej eller kille som tycket om att träna (måttlig nivå, ej elit) och vill göra mig sällskap så hör av dig.
E-postadress: v.g1227@hotmail.com

Roberto, 32. Söker kille eller man som vill bila med mig till Köpenhamn för att utforska staden, festa och ha kul tillsammans och med andra. Gärna topkille. Tänkte att avfärden kan ske snarast, runt den 21, 22 eller 23 juni och att vi stannar där minst över en helg men gärna två helger så man hinner ha riktigt kul 🔥😉
E-postadress: varmochfuktig@hotmail.com

Micke, 51. Hej söker resesällskap i sommar till nått varmt land. Gillar o bada o sola...njuta av livet med trevligt sällskap och mat. Gärna kvinnligt sällskap, blir mer romantiskt och trevligt då. Jag bjuder på resan. Jag är en charmig trevlig kille med humor. Nån som är sugen på och följa med?
E-postadress: block1108@hotmail.com

Shan, 60. Jag vill resa weekend resa önska en kvinnligt sällskap?
E-postadress: Hm-1953@hotmail.se

Anna, 55. Reser gärna om jag blir bjuden. 😉 Är snäll, trevlig, tillmötesgående, vältränat, oproblematisk, seriös, pålitlig, ansvarsfull mm. Är från Göteborg.
E-postadress: anna.inka@gmail.com

Gösta, 70. Tänker vandra i Dolomiterna i början på sep. Sedan några dagar i Toscana, Tot.12-14 dar. Resan blir med bil. Står för alla kostnader.
E-postadress: Gosta@vikingtoys.se

Göran, 60. Söker rese vän att uppleva nya platser med. Tanke är att göra en resa framåt hösten och det hade varit kul att planera ihop med någon , planera är en stor del av resan och trevlig att lära känna den som är rese vän. Bor i närheten av Värnamo så det är lättare om du bor i närheten. Hoppas på något trevligt svar..
E-postadress: goran.glad@hotmail.com

Prins, 48. Hej alla ressugna. Jag är en mycket mycket trevlig kille med hjärtat på rätta stället och är så ressugen efter 2 års pandemitid. Längtar efter att få komma bort och söker härmed någon att resa med. Jag betalar för allt och bjuder dig på all inklusive. Vi bestämmer rese-mål tillsammans. Är 48 år och där ålder inte har betydelse och barn är inget hinder. Sagan med ett lyckligt slut..
E-postadress: hogstavinsten@hotmail.se

Lana, 23. Hej. Sugen på resa i höst. Gillar sol bad och nöjen men öppen för andra aktiviteter
E-postadress: lanabella2022@outlook.com

Tony, 47. Halloj undrar om det är någon tjej som vill följa med på en mc sem antingen på bön pallen Eller om man har egen mc Jag är ju sugen på alperna Eller Irland Men även korta resor kan vara kul bor söder om Stockholm
E-postadress: t.ramblom@gmail.com

Osman, 29. Hej söker en riktigt glad trevligt fest tjej som vill åka utomlands.
E-postadress: Kayaosmantoretto@gmail.com

Michael, 45. Charmig kille söker en betydligt äldre mogen parant dam för trevligt sällskap och resor i Sverige eller utomlands. Hör av dig!
E-postadress: astilks_100@hotmail.com

Anki, 65. Älskar att resa och har rest mycket. Söker någon , man eller kvinna, att resa tillsammans med i vinter. Jag tycker om att vara aktiv när jag reser, intresserad av natur och kultur. Jag rör gärna på mig, promenerar, cyklar med mera. Söker en vän att dela detta med. Skratt, god mat och ett glas vin njuter jag av.
E-postadress: ankijonsson@hotmail.com

Henrik, 39. Hej Letar en nån likasinnad för sim fritid, vi träffas och kör lite paddel, tennis, cykla i Sthlm..finns fler aktiviter. Sen kan man diskutera senare om en ev resan kan vara rätt...hör sv dig med en utmaning.
E-postadress: Info@pulszone.se

Stefan, 48. Hej, jag har på min "bucket list" att åka till alperna, både skidsemester eller vandringsresa. Söker en aktiv semester till sommaren i första hand. Det behöver inte vara just alperna men en aktiv semester vore trevligt. Är öppen för förslag. Kanske det finns "camps" där man kan alternera mellan vandring, cykling, forsränning etc. Låter det intressant, maila gärna :-)
E-postadress: nejmlose@hotmail.com

Sebastian, 30. Avkoppling i Grekland första två veckorna i juni? Jag har redan bokat, kanske är du jämnårig som saknar resesällskap? Ladda batterierna, sola och bada. Kanske hyr vi bil eller tar färjan till grannön för att utforskar området. Möjligheterna är oändliga. Skriv några rader och häng på hela, eller delar av vistelsen. Ser helst att du är mellan 20-35.
E-postadress: dendarsebbe@hotmail.com

Sofie, 51. Hej! Söker resesällskap till Belgrad i början av augusti, en vecka till 10 dagar. Jag tänker mig att titta runt i staden samt ta tåget till Monte Negro, ska vara en av de vackrast tågsträckorna i Europa. Sedan sol och bad vid kusten och kanske vidarefärd till annan spännande destination. Är du intresserad? Jag är en lugn person, hyfsat social, kulturintresserad och nyfiken på nya platser. Helt kvinna (ej lesbisk). Hör gärna av dig! Jag bor i Stockholm men det är ju inget hinder att ses på plats.
E-postadress: motsolen@yahoo.com

Anna, 27. Hej! Söker resesällskap till Skottland i år, gärna under sommarhalvåret. Har alltid varit fascinerad av Högländerna men aldrig varit där (utöver en resa till Brighton i England 2009). I övrigt är jag en öppensinnad ärlig och humoristisk person som man kan lita på och prata om det mesta med. Önskar du är likasinnad. Jobbar heltid inom livsmedelsproduktion i Östergötland. Tycker om att gymma och utvecklas andligen och spirituellt. Väl mött!
E-postadress: brynumus@gmail.com

Lena, 62. Hej alla glada pensionärer! Är en kvinna på 62 år som vill göra en omstart till nästa höst. Detta innebär att jag ska sälja hus och allt annat jag äger och investera i en liten husvagn. Planen är att dra till Spanien till nästa höst och övervintra på en camping I södra Spanien. På somrarna vill jag dra vagnen tillbaka till Sverige och campa här hemma. Hade varit roligt att träffa någon som vill detsamma, antingen som sambo eller om du har egen husvagn. Givetvis måste kemin klaffa till 100%, men om du är man eller kvinna spelar ingen roll. Det viktiga är att vi kommer bra överens.
E-postadress: Granskottet59@gmail.com

Kaj 72. Jag är hundägare och har svårt att kunna bege mig utomlands av den anledningen och skulle väldigt gärna vilja träffa en hundägare (helst kvinnlig) för trevliga resor och utflykter i Sverige. Det finns mängder med fina slott, herrgårdar e dyl med inkvartering, fina middagar och kanske rentav spa. Ser fram emot sådana här besök och med promenad i dessa ofta fina parkmiljöer med hundarna. En picknick i det gröna är ju också jättetrevligt i all enkelhet. Naturligtvis finns möjlighet att göra en kortvarig resa utomlands då det passar. Men då krävs att hunden ska inhysas i hundhotell vilket jag gärna undviker. Ser helst att du kommer från Stockholm eller Skåne (sommarhus).

E-postadress: kaj.t.gor@gmail.com

Jeanette, 60. Söker kvinna som resesällskap. Har rest en del till Thailand Egypten Turkiet sista åren. Men även bilat i Europa tidigare. Röker inte. Älskar sol värme hav. God mat. Simmar gärna. Läser . Bor i Stockholm
E-postadress: Jeanette.clamfors@hotmail.com

Arie, 72. Trevlig äldre man, boende i Malmö , söker en yngre kvinnans sällskap inför en resa till Kroatien i maj. Ev kan hjälpa till med resekostnader. Ser fram emot att höra från dig via e mail.
E-post adress: arie1313@outlook.com

Sofie, 60. Söker sällskap för resor både utomlands och här hemma i Sverige framöver av någon kvinna runt min egen ålder som kanske som jag inte föredrar att resa ensam utan vill ha någon att prata och uppleva saker med tillsammans helst inga budget eller all inklusive alternativ gärna vandringar men jag är öppen och flexibel ser helst att du som jag bor i Stockholm så vi kan träffas och se om kemin stämmer oss emellan
E-psotadress: sofijernberg@gmail.com

Yam Rus, 26. Hej, Jag är sugen på att åka någonstans i Europa under vecka 18 eller fr.o.m 2:e maj till 8:e maj. Spelar ingen roll hur många dagar eller när exakt. Vill testa på att åka någonstans med en random person, något jag aldrig gjort. Är väldigt trevlig, energifylld och älskar att skratta! Jag pluggar ekonomi 4:e terminen i Uppsala och jobbar vid sidan om! Jag har tänkt på Spanien eller Turkiet men kan åka var som helst! Är ej vaccinerad, feströker om det är något man vill veta i förhand!
E-postadress: yaman-r96@hotmail.com

Tobbe, 42. Hej, Jag heter Tobbe, bor i Sthlm. Jag skulle välja ha resesällskap till Riga 24-28maj. Gärna lyx/spa kortvecka semester. Det är otroligt billiga alternativ för lyxhotell men det är dumt att betala dubbla-pris när man åker sjv. Jag är flexibel, på kvällarna kommer jag ägna en del åt socialdans (latindans, salsa). På dagarna är vi flexibla, alla gör vad man känner för.
E-postadress: t.massiri@gmail.com

Martin, 53. Trevlig och seriös man från Stockholm söker kvinna med stil för sommarresa. Åker gärna till franska Rivieran med dess atmosfär, goda mat och sköna dagar med sol och värme. Spendera dagarna på stranden och sedan ta en skön siesta, innan man gör sig klar för kvällen och går ut och äter på en trevlig restaurang och dricker lite rosévin i värmen. Gillar stadsliv, kultur, utflykter och bra restauranger. Tränar mycket, men gillar att ta det lugnt på semestern. Åker även gärna till Italien eller på weekendresor till någon av Europas huvudstäder, som Wien eller Köpenhamn t ex. Ser fram emot att höra ifrån dig.
E-postadress: ironman_678@hotmail.com

Martyna, 78. Jag är pigg pensionär, reste mycket, tycker om det är ensam nu, det är svårt att hitta sällskap, reste några ggr ensam, inte så roligt. Är intresserat av de mesta som hör resan till. Du kan vara kvinna el man, jag bor i Halmstad. Köpenhamn passar best, hoppas att vi hittar varandra.
E-postadress: martyna.johansson@hotmail.com

Stina, 43. Finns det någon som vill åka någonstans inom Europa till Kristi Himmelfärdshelgen, dvs 26-29/5? Jag åker nästan var som helst, bara det är en stad med gator! Natur bör finnas också. Är enbart intresserad av en resa med flyg och att bo på hotell. Ej budgetresa! Åker enbart med kvinnor, helst med resvana. Jag bor i Uppsala.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Camilla, 59. Hej Letar en resekamrat som är sugen på att uppleva kultur, kyrkor, slott, mat, viner allt som har ett kulturvärde som kan fylla upplevelse behovet. Jag funderar på sydostasien eller nepal, mongoliet jag vill resa till så många ställen . Jag röker inte dricker måttligt och har rest en del för 15 år sedan men legat av mig. Nu är det dags :) Jag är öppen för alla alternativ men att bara ligga på stranden och all inclusive undanber jag mig Vi hörs hoppas jag :)
E-postadress: camillasalvadora@hotmail.com

Henrik, 75. Vill gärna resa till Costa del Sol, Costa Brava alt Mallorca. Men sedan jag blev änkling känner jag inte för att åka ensam utan vi kan kanske boka en resa tillsammans efter haft mailkontakter. Håller tummarna!
E-postadress: henrik.sonden@gmail.com

Nicole, 25. Jag är en tjej på 25 år som pluggar i Skåne just nu. Under sommarlovet skulle jag vilja få mitt dröm resemål uppfyllt jag skulle vilja åka till dubai. Problemet är att jag inte har någon att resa med jag skulle vilja ha någon att dela denna upplevelse med och sen känns det lite otäckt att åka helt själv. Planen är attvara där cirka 5 dagar bo på ett lite billigare hotel och budget på cirka 15 tusen undervistelen. Sen vill jag äta mat uppleva stan och lite vanliga turism mål där. Jag vill åka någon gång mellan 11 juni till 15 augusti. Jag söker endast tjej sällskap.
E-postadress: Jo.tengvall@gmail.com

Jesper, 27. Surfresa till Lofoten med husbil. Hade tänkt att åka upp i sep/okt för första gången för att se Lofoten och kanske få surfa, något jag längtat efter länge. Det finns extra säng fram som man hissar ner och plats för två brädor utöver mina. Tänkte 3veckor är ganska lagom längre om det blir episkt:)
E-psotadress: suzuki@kth.se

Lena, 69. Hej, önskar utbyta rese-erfarenheter, reser oftast ensam eller på gruppresor typ vandringsresor, Åker till Alicante i slutet av april önskar tips på boende, aktiviteter, mm. Är flexibel o resvan. Vi kan kanske ses på nån plats. Har rest både västerut o österut. Har Du nåt förslag så hör av dig.
E-postadress: lenalures22@hotmail.com

Maria, 65. Hej! Jag söker resesällskap till vandring till exempel i Kailash i Tibet, eller till en kryssning på Yangtze floden i Kina eller världen över - allt är av intresse. Väl mött, Maria
E-postadress: upptacksresande48@gmail.com

Nelly, 45. Hej! Vill någon runt min ålder vill följa med nästa sommar 2023 och forsränna i Grand Canyon, turen är 7 dagar och man åker i motordrivna flottar och sover ute i naturen i tält eller under bar himmel. Sedan tänker jag att man kanske kan göra Half Dome i Yosemite National Park. Ja, jag vet att det är väldigt tidigt att söka sällskap 😊, men tiderna släpps nästa vecka och det blir snabbt fullbokat.
E-postadress: nolaresa@gmail.com

Margareta, 70. Vem vill följa med mig till Nya Zealand 4-5 veckor okt nov 2022 och ev. Australien, när man ändå är nära? Hoppas det finns någon där ute som vill(helst kvinna)
E-postadress: margaretaforssell@hotmail.com

Martin, 42. Hej jag provar detta på vinst och förlust. Jag tänker åka till Sydafrika och resa runt den 1-16 juli. Jag är en glad och social kille som valt att bygga upp företag och vill nu ut och se världen. Du kille eller tjej är positivt och längtar efter nya upplevelser.
E-postadress: Martin79rosqvist@gmsil.com

Kim, 55. Hej! Jag söker kvinlig resesällskap för att vandra en vecka i fjällen eller längs med kusten i sommaren. Att segla låter också bra! Det kan vara var som helst i Sverige eller Norge. Reser gärna på ett enkelt sätt. Jag bor i Belgien och pluggar svenska på kvällskolan, så du behöver kanske ha lite tålamod, men det ordnar sig!
E-postadress: kim.vanassche68@gmail.com

Ulla, 77. Jag bor i Skara och flyger helst från Landvetter. Söker reskamrat, man eller kvinna. Ganska resvan och har seglat en hel del, även utomlands och har även haft husbil i 13 år men har nu lämnat in den till försäljning. Jag röker inte men tar gärna ett glas vin eller två. Tycker att det är jobbigt med långa flygningar så jag vill helst stanna inom Europa, runt Medelhavet. Tycker om att slappa men även att åka med på utflykter. Hoppas du finns som vill testa en vecka eller två i vår eller till hösten.
E-postadress: ulla_lindh_skara@hotmail.com

Nelly, 46. Hej! Jag undrar om någon tjej runt min ålder vill följa med någonstans i sommar 2-3v om läget har blivit lite bättre då, några förslag på resor. * Java och Bali *Afrika och Safari * Bolivia och sedan en sväng till Amazonas. Tar gärna några glas vin, men vill inte ha sena festkvällar.
E-postadress: nolaresa@gmail.com

Ann-Charlotte, 67. Är boende i Malmö söker resesällskap (kvinna). Har rest i Asien och Europa.
E-postadress: anncharlottebergstrom97@gmail.com

Magnus, 48. Hejsan, skulle vilja resa runt i Europa. gärna på weekends resor men också på slapp, mat och vinresor .. Röker inte och ha ett brinnande intresse för att resta! gör det varje månad. Jag är social och hyfsat berest runt om i världen. Man som kvinna kvittar mindre roll - så länge vi delar intresse kring resor, mat och vin, Just det - spelar tennis minst 4 ggr/ vecka ifall det dyker upp en tennisresa.....
E-postadress: magnus@safesolutionsab.com

Jacob, 36. Hej! Vill ha sällskap till Bali med omnejd i sommar. Tänkte dyka och surfa en del. Njuta av natur och uteliv. Brukar inte slappa så mkt när jag semestrar. Ganska ung till sinnet och skulle vilja ha sällskap. Bor i stockholm å ses gärna på en öl. Tjej/ kille finns ingen preferens men gärna i samma ålder eller yngre.
E-postadress: Jakobstrand85@hotmail.com

Gösta, 84. Bil eller charter Bor 2 Tim med tåg från Stockholm Intresserad av kultur. Simmar gärna varje dag. Medlem i Kristdemokraterna.
E-postadress: gandreasson@gmail.com

Joakim, 42. Söker resesällskap omgående.
E-postadress: jocke29@live.se

Stina, 43. Malmö med omnejd (Helsingborg/Köpenhamn) till senvåren eller sommaren? Hyra via airbnb eller hotell. Endast kvinns eller liknande i lämplig ålder. Resvana bör finnas samt ett intresse att utforska det som finns utanför kartongen. Jag bor i Uppsala. Flyg dit, tåg hem är planen för närvarande.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Katja, 50. Hej! Är sugen på att resa till Italien. Nära östkusten eller någon annanstans i Europa med vatten och stadsliv. Därför önskar jag en manlig eller kvinnlig som resesällskap.
E-postadress: katjajo@yahoo.se

Eva, 73, ar boende i Stockholm söker resesällskap (ej lesbisk) till Spanien, (Teneriffa, Mallorca, Malaga, ) Italien, Frankrike Coronapass! Ej rökare och måttlig med alkohol. Önskar Ej dela rum.
E-postadress: eva.ohrn48@g.mail.com

Karin, 65. Hej! Söker en pålitlig och snäll man som resesällskap i min husbil. Endast som kompis. Mina hundar följer med och vi delar på alla kostnader. Vill resa söderut och om vi kommer bra överens så kanske vi kan få en fin semester tillsammans 😊
E-postadress: karin.berwald@hotmail.com

Carola, 61. självständigt resesällskap sökes älskar Italien, bokar gärna lite spontant behöver ingen lång planering har rest ganska mycket själv, Italien , Thailand, Turkiet, älskar solen men gärna City weekends också, bor i Stockholm.
E-postadress: larssonlola@gmail.com

Rolf, 68. Att söka en reskompis innebär för mig en transparent deklaration om vem jag är och min förväntan om att likaledes gör av andra part. Helt betydelselöst i samman- hanget söker jag en kvinna som resekompis och därmed delvis livskompis och vän för nödvändiga kommande samtal kanske om vardagens tillkorta-kommanden eller glädjeämne under upptäcksfärden. Kvinnor med förutfattade meningar ombedes inte söka kontakt med mig, rolf ranehov, klassisk gitarrlärare I Malmö kommun under 41 år innan nuvarande pensionerad tillvaro. Allt övrigt kan vi informera varandra om eftersom. Vill du ha en reskompis maila: rolfgitarr@gmail.com. mvh rolf ranehov i Malmö boende vid Erikslust I Malmö. Tredje vaccination 9 december.
E-postadress: Ranehovrolf@gmail.com

Gertie, 77. Söker likasinnad kompis ej lesbisk resekamrat i vår att åka på härlig rekreation till Spanien några veckor i vår!!!Ej rökare måttlig med alkohol gillar andra kulturer och friskvård för guldkant på ålderdomen!
E-postadress: Gertieaakerlund@outlook.com

Elisabet, 62. Söker vänner för längre vandringar, tex franska leden till Santiago de Compestella eller förslag. Man eller kvinna. Tänker hösten 2022. Härligt om du bor i Skåne.
E-postadress: elisabetsmailadress@gmail.com


Efter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer eller annonser som kan uppfattas stötande.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.