Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Miriam, 38. Hej, Jag söker en kvinnlig reskamrat som vill åka till någon av de grekiska öarna eller Ibiza. Jag älskar sol & bad, god mat, natur, att röra på mig/träna. Jag kan tidigast åka 30 maj och behöver vara i Sverige senast 9 juni.
E-postadress: emmish2000@hotmail.com

Sofia, 22. Hej, Mitt namn är Sofia är 22 år gammal och ska resa till Australien i juni och vill till Bondi Sydney först. Någon som är sugen på att åka med? Är en social positiv glad tjej som är lätt att komma överens med :) maila mig på
E-postadress: sofiamatilda@icloud.com

Stina, 40. Spakryssning till Talinn (eller Åland) med hotellvistelse? Åker helst i början av juli. Jag bor i Uppsala, ses helst innan avresa men det är inte hemskt viktigt. Endast kvinnligt resesällskap i lämplig ålder (30-55) då man delar rum både på båten & hotellet!
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Martin, 55. Hej, söker resesällskap för sol och badresa i sommar.
E-postadress: jemte1244@hotmail.com

Taria, 50. Jag har en stuga med bastu i Tänndalen 14-18/4. Vem vill åka med mig? Jag bor i Stockholm.
E-postadress: tarja@lauraeus.se

Ivan, 50. Hej! Söker resesällskåp, kvinna i passande ålder. Hör av dig för att komma överens om något snart. jag bor i Luleå.
E-postadress: vanko68@yahoo.com

Siri, 24. Söker resesällskap för Augusti. Sneglat på en gruppresa till Dublin men är flexibel :).
E-postadress: Siri.aberg@live.se

Stefan, 45. Aktiv semester i sommar. Hej, har lust att göra en vandring i alperna eller något liknande med ett aktivt inslag. Skulle även vilja lägga till någon vecka med sol o bad efter det om det gåt. Typ vandra i Slovenien och sedan ta sig till kusten i Kroatien eller liknande. Eller åka till Rivieran efter en alpenvecka. Skulle även vilja testa på Grönland, fast då får man nog skippa badet :-) Har du liknande planer eller önskemål så hör gärna av dig. PS, bor i Stockholm...
E-postadress: nejmlose@hotmail.com

Elin, 28. Hej! Jag skulle vilja resa till Tokyo under ca 10 dagar i Augusti 2019. Jag är en aktiv person som vill uppleva stans olika sevärdheter både till fots och med kollektivtrafik. Reser gärna en bit utanför stan för att se parker och trädgårdar, men är öppen för förslag. Söker kvinnlig reskamrat i ungefär samma ålder som jag, men huvudsaken är att vi delar intressen.

E-postadress: ehlin.johansson@gmail.com

Carolina, 50. Hej! Söker rese sällskap till sol, och bad, helst medelhavet i mitten av juni i år 2.019, en eller två veckor, helst 1 vecka. Du är i passande ålder. Jag bor i Bromma, Stockholm. Jag gillar djur och natur, kultur, shopping , restauranger, friluftsliv . Hör av dig för att komma överens om något snart🤗
E-postadress: carolinarojas_08@hotmail.com

Helena, 68. Hej. Söker någon som vill uppleva nya miljöer i höst, gärna trädgård eller natur. Har även andra intressen, exvis dans och läsning. Jag är pensionär men arbetar fortfarande deltid. Jag bor i Hälsingland. Min dröm är att hitta någon som delar intresseområde och också vill utvidga vyerna.
E-postadress: mi_helena@hotmail.com

Ingrid, 65. Jag planerar att tågluffa ca 10 dagar i slutet av maj. Har tänkt mig Österrike och Schweiz. Jag tycker om att åka till platser som inte är så ”turistiga”, tycker om att vandra och ta del av allt som nya platser har att erbjuda. Är intresserad av människor och natur. Jag har rest en hel del själv och är rätt så självgående. Tycker om att göra saker tillsammans med människor men även själv. Den jag reser med har jag inga behov av att göra allt tillsammans med utan det finns utrymme för olika preferenser och kanske stunder att vara ensam. Det är dock roligare att göra saker ihop än ensam!
E-postadress: kunskapsnyckeln@telia.com

Nawal, 26. Hej! Vill åka till Grekland i juni, söker en ung tjej som reskompis. Kontakta mig gärna via e-mail vid intresse. Funderar lite på öarna korfu, lefkas etc.
E-postadress: nawal-noor@hotmail.com

Arie, 68. Söker en yngre kvinnans sällskap till en Mallorca resa i juni. Alla omkostnader betalda. Vg skriv en kort presentation med foto till : E-postadress: arie1313@outlook.com

Tomas, 44. Hej Söker reskamrat till mallorca i april / maj månad Ska åka bil ner genom Danmark, Tyskland, Frankrike, Spanien, Färjan över till Palma, bostad finns, och har hund som ska med på resan, Söker kvinlig resenär. Mellan 35 till 45 års ålder Helst ha körkort Mvh Tomas
E-postadress: t.p.storm74@gmail.com

Marcus, 51. Hej! Söker resesällskap till sommaren. Det är givetvis jag men även min 12- åriga dotter. Vi har gjort mycket så dörren är öppen för alla förslag. Spontant kan jag tänka mig: -badsemester i Holland/Belgien -dito på Jylland eller Bornholm -vandring i Bulgarien eller Albanien kombinerat med storstad och lite bad -cykling i Wales -Kiev med opera o kärnkraftsstad Har du andra förslag är jag idel öra. Vi räds inte fysiska utmaningar och tösen har redan varit på toppar högre än Kebnekaise. Tåg, flyg, buss eller bil spelar absolut ingen roll. Gärna natur i kombination med kultur, sport och goda viner.
E-postadress: bennykanin@outlook.com

Bruce, 28. Är det någon som är sugen på Thailand i juni? Kille eller tjej spelar ingen roll. Och vi behöver inte göra allting ihop. Jag tänkte först Bangkok några dagar, för jag ska handla nåt där, sedan kanske sol och bad.

E-postadress: polare_66@hotmail.com

Allan, 66. Hej, ressällskap i bil från Uppsala till Högfjällshotellet i Sälen, till min andelslägenhet under vecka 15. Jag är ingenjör och singel, ser bra ut och har humor. Skriv någon rad och bifoga ett foto. Har tänkt mig åka söndag morgon 7 april och hemresa den 14 april-19 Lägenheten är fullt utrustad och våren är bästa tiden med mycket sol i fjällen.

E-postadress: lindberg.allan@tele2.se

Tina, 34. Hej! Resesällskap till Nederländena/Holland sökes. Jag vill gärna åka till Amsterdam i Nederländerna för att se tulpanerna. Har kollat på olika bussresor, men även resor i egen regim. "Get Your guide" erbjuder flera olika förslag som jag finner intressanta. Det är även möjligt att göra egna utflykter. Jag besöker gärna städer i närheten såsom Rottendam, Bryssel osv. Vore trevligt med sällskap. Hade tänkt mig att åka tors-sön. Förslagsvis 4-7 april eller 11-14 april.

E-postadress: cgokstorp@gmail.com

Elizabeth, 55. Är någon som vill resa till Lissabon. ? Den 7 april återkommer Den 11 april . Jag bor i Stockholm. Mvh.Elizabeth
E-postadress: ekec64@gmail.com

Kristina, 55. Hej, Har du lust med en resa? Kanske en långhelg till någon stad eller sol och bad en vecka. Jag är resvan och gillar att både ta det lugnt och slappa samt att vara lite kulturell och nyfiken på resmålet och dess omgivningar. Tar gärna ett glas och kollar in nattlivet men är ingen partypingla. Har inga problem med att dela rum. Jag bor i Västsverige. Kul om du hör av dig :)

E-postadress: solvind123@outlook.com

Thomas, 47. Söker sällskap att resa runt med, gillar att vandra , ta det lugnt , sol bad och god mat .. är öppen för det mesta, kul att dela erfarenheter med varann..

E-postadress: bigtomme@icloud.com

Erik, 80. Pigg och alert man som varit jorden runt söker resesällskap, manliga och kvinnliga, helst till sol och värme, även kulturresor. 80 år, bor i Dalarna. Resvan men föredrar sällskap för resor, upplevelser, natur, promenad, utflykter, middagar etc.. Tycker fö om korsord och kortspel (canasta) natur och kultur. Email via dotter då mail inte är av stort intresse än...
E-postadress: m_ch1@yahoo.com

Gunnar, 67. RESEKOMPIS-/AR SÖKES för ”långresa” till del av kontinenten Sydamerika. Från mitten av oktober 2019 och under totalt cirka 3 månader. Med möjligheter att eventuellt delta gemensamt vecko-/månadsvis och intresse anpassat. En sedan länge önskad flexibel/lägesanpassad resa nummer två , men också en budget-, och individuellt-, intresse-, och tidsanpassad ”upptäcka” resa. En resa med ”en minsta gemensam nämnare” som grund, i ömsesidig dialog och i förväg! En UPPLEVELSE-resa utan; stress, press och detaljplanelagd! Inriktningar för den nu tänkta resan till: 1 Argentina med Pantanal, – 2 Chile södra halvan med Lake District, – 3 Brasilien utom Amazonas, - 4 Uruguay. Prioriterat är emellertid Patagonien från såväl södra Argentina som från södra Chile under november månad. Med om möjligt båtresa från södra Chile norrut. Intressen /önskemål: - Individuellt självgående men resa tillsammans/lita, på av säkerhets- och budgetskäl. = Orädd men vaksam! - Prioritet är: Natur/Djur+ Kultur (mat och människor lokalt efterhand) + Historia/Infrastruktur + Minnesrikt +Trevligt/KUL! - ”Lagom” enkelt lokalt budgetanpassat boende + buss/tåg upptäckande. - Låg egen prioritet avseende: Sola + strand + hotell + shopping - i gemensam form, men tillfälligt separat är ju naturligtvis möjligt. Önskemål: Mailsvar för en inledande DIALOG för att klara ut MÖJLIGHETER respektive begränsningar dvs ”en minsta gemensam nämnare”! Hör av dig SNART, oavsett kön, till upplevelseinriktad resenär i Mälardalen tillika man med 67 års livserfarenhet och även tillräckligt resvan. Samt ”lagom” bekväm/lat? Fortsatt dialog vid svar och initialt via mail! Honnörsord för mig, som nu avser göra långresa nummer två till Sydamerika år 2019, är: ÄRLIGHET – Rättframhet – Samförståndslösningar och UPPLEVELSE!
E-postadress: upplevasa2018@gmail.com

Anna, 18. Hej! Är en 18 årig tjej. Söker en eller flera reskompisar då mina egna inte kan av olika anledningar! Spelar ingen jättestor roll vart, men gärna Grekland, då det både är varmt, vackert och billigt. Är öppen för det mesta! Söker helst kvinnliga reskompisar, ska kunna svenska perfekt.
E-postadress: Annafrodo@hotmail.com

Pontus, 23. Tjena! Någon som är sugen på att dra iväg en/två veckor i början av juni? Har svårt att bestämma mig för en destination, är bara glad om jag kommer iväg. Vill helst slippa åka ensam! Spontan, öppen för det mesta, skicka iväg ett meddelande så kan vi prata vidare!☺️
E-postadress: Pontus.res@gmail.com

Mikael, 41. Någon som vill ut och åka i sommar. Vill till Visby, Grekland, Italien eller Spanien. Sol/bad, god mat och inte så sena nätter. Bor i Småland.
E-postadress: mikael871@live.se

Mattias, 21. Hej, söker reskompis till Nya zeeland nu i April 2019 då min förra reskompis tvärt hoppade av. Blir borta i 1 månad och kommer bo i en campervan.
E-postadress: mattemodo@hotmail.com

Emma, 23. Hej! Vill så gärna åka till Island nu i juni 2019 någon gång och hade då tänkt mig att vara iväg i ca 5-6 dagar. Bara upptäcka och uppleva en massa saker då jag hört att det ska vara jättefint på Island. Vill helst inte åka själv så söker därför en reskompis som är lika sugen på att komma iväg på äventyr som mig! Hör gärna av er🤗
E-postadress: emmastrom1@outlook.com

CO, 80. Till Cap dÁgde södra Frankrike, en vecka med början den 3 aug. Det mesta ingår

E-postadress: cojanse@telia.com

Stina, 40. Någon annan storstad till våren då?! Kan åka antingen 18-21/4 eller 27/4-1/5. Är dock *inte* intresserad av typiska resmål (kan-öarna, mallorca, Grekland, thailand) Hellre då ngt av Prag, Wien, London, Berlin. (Eller Skottland/Irland.) Endast flyg & hotell för min del, ingen budgetresa. Reser helst med kvinnsfolk i ålderskat 30-55 år. Du bör ha resvana (det har iaf jag samt är en hejare på kartläsning!). Jag bor i Uppsala och ses helst innan avresa.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Daniel, 46. Hej, söker reskompis/kompisar för charterresa i juli månad till antingen, Kanarieöarna, Mallorca, Turkiet eller Grekland. Antingen en eller två veckor. Gillar sol, bad och gärna någon utflykt. Vill ha bra standard på hotell och kanske All inklusive. Jag är en lugn och snäll person, söker inte vilt festande. Vi ses innan över en fika för att kolla personkemin. Bor i Stockholm
E-postadress: daniel.kack@live.se

Kristina, 54. Hej 😊 Jag söker en ressugen person. Tycker om både sol o bad och upptäcktsresa, mat och dryck. Dans och vandring. Både långa och korta resor.
E-postadress: kristina_tolvtin@hotmail.com

Anna, 57. Hen sökes för resa med husbilen. C1 körkort eller körkort innan -96 behövs. Planerar själv att vara ute under längre tid från september -19. Fundera över hur långt tid du vill vara ute och när du kan åka. Jag kan vara flexibel. Jag gillar natursköna platser, havskust. Kraftplatser fornlämningar. Kultur och konst. Eftersträvar ett lugnt behagligt tempo. Roliga aktiviteter och god mat också viktigt. Grekland. Frankrike. Spanien är förslag på destinationer. Resteamet n1 :-) kan vi vara kanske.
E-postadress: annahalsan@yahoo.se

Sofie, 57. Hej söker res kompis för charterresa 1 eller 2 veckor till någon lugnare ö i Grekland under juli månad för avkoppling sol bad och shopping du ska vara kvinna omkring min egen ålder och boende i Stockholm så vi lätt kan träffas.
E-postadress: sofinka@telia.com

Tobbe, 52. Hej alla. Skriver här för att se om det finns ett spontant intresse att åka på MC resa med mig i år. Jag är en rutinerad förare som planerar att åka runt lite i Tyskland denna sommar med fokus på Moseldalen Tyskland. Någonstans inom veckorna 30-32 2019 har jag planer på att åka ner till denna fina miljö och njuta av allt som bjuds där. Hur många dagar det blir är inte fastställt idag men runt en vecka bör man kunna upptäcka det mesta. Övernattning kan planeras eller letas upp dag för dag. Finns det intresse för att åka med så hör gärna av er till mig här för planering och vidare detaljer :-) https://photos.app.goo.gl/J45bTvrY5CaZURJr6
E-postadress: jetman115@hotmail.com

Linda, 56. Hej, söker reskompis till Turkiet 1 vecka i maj eller juni. Gillar att sola och bada samt lite shopping. Vill ha bra standard på hotell med Strandläge och gärna All inklusive. Söker helst kvinnligt sällskap i min ålder. Du får gärna bo i Sthlm så vi kan träffas innan.
E-postadress: kamadnil@gmail.com

Sessan, 45. Hej! Ska till Thailand, Kata 22/3-6/4. Reser ensam. Någon som är där då som vill haka på och göra roliga saker så som klappa elefanter, besöka tempel, shoppa, gå på spa, sola, bada, äta och dricka gott ( är dock ingen festprisse delux) Hör av er. Skulle vara superkul om vi lyckades bli fler.
E-postadress: sessan_ovan@hotmail.com

Lena, 67. Hejsan! Söker någon (kvinna eller man)söm är sugen på att resa till Thailand, och bara vara. Kan behövas ibland! Är från Helsingborg, så det hade ju varit bra med någon som man kunde träffa innan. Tid när vi ska resa planerar vi ihop, eftersom jag har all tid i världen....pensionär! Hör gärna a er!!!!!!
E-postadress: lenadanielsson@hotmail.com

Ulla, 67. Hej, bor i Göteborg och är en van resenär. Söker reskompis för kortare och längre resor. Åker helst inte charter. Är intresserad av natur och kultur men inte sol och bad. Gillar lite ovanliga resmål. Låter det intressant hör av dig så kanske vi kan planera en resa ihop.
E-postadress: gbg51@telia.com

Anna, 18. Hej! Är en 18 tjej. Söker en eller flera reskompisar då mina egna inte kan av olika anledningar! Spelar ingen jättestor roll vart, men gärna Grekland, då det både är varmt, vackert och billigt. Är öppen för det mesta!
E-postadress: annafrodo@hotmail.com

Nelly, 42. Hej, Är någon sugen på något av dessa förslag så skriv gärna. Reser helst med kvinnligt sällskap. Vår: Transsibiriska järnvägen eller Svalbard. Sommar: Är sugen på forsränning i Grand Canyon. Det är en flerdagars tur och man sover ute i naturen. Är även intresserad av volontärarbeta med djur om någon är intresserad av det. Höst: Madagaskar eller vandra i Bhutan Är även väldigt sugen på en tur till Amazonas men har inte kollat när det är bäst tid att åka dit. Det är en tur där du bor i Amazonas ett antal dagar.
E-postadress: nolaresa@gmail.com

Gittan, 70. Hej! Söker reskamrat, kvinna eller man. Jag bor i Skåne, brukar resa från Kastrup. Korta som långa gillar natur, kultur, historia,länders mat och sol och bad. Både flyg och buss är Ok
E-postadress: ystad4@gmail.com

Sandra, 29. Hej, Ensamstående mamma med två barn på 3 och 5 år. Vore kul med sällskap men vi behöver absolut inte göra allt ihop. Åker gärna med en "tjej" med barn i ungefär samma ålder :)! Åker gärna i vår under påskveckan eller tidigare till en charter med sol och bad. Bor i Stockholm. Hör av er!
E-postadress: resanu2019@outlook.com

Torsten, 36. Hej Är sugen att boka en Galapos kryssning, kanske i kombination med några dagar regnskogsäventyr i Amazonas. Har barn på halvtid och tänkte resa 2.5 veckor under sommarlovet när de är hos sin mamma, så antingen i början eller slutet av skollovet. Någon mer som har Galapagos på sin bucket list?
E-postadress: treut@telia.com

Agneta, 70. Önskar ett seriöst ressällskap för att tågluffa söderut i höst. Målet spelar mindre roll, men resan måste vara över tid. Tankarna går till både Istanbul och södra Portugal. Även gamla Grekland duger bra. Några gånger har jag rest ensam dit med tåg och färja, och det skulle nog funka att kombinera Aten/Thessaloniki med Istanbul. Går bussar numera. Hoppas på visat intresse!
E-postadress: lannsta1948@outlook.com

Stina, 40. Eller en annan engelskspråkig stad??!! Edinburgh eller Glasgow i april (18-21/4) *eller* 27/4-1/5). Endast flyg & hotell för min del, ingen budgetresa. Om orden lugn, historia, museum, fotofantast, arkitektur och långa promenader lockar dig skriv en rad & berätta om dig själv. Reser helst med kvinnsfolk i ålderskat 30-55 år. Du bör ha resvana (det har iaf jag samt är en hejare på kartläsning!). Jag bor i Uppsala och ses helst innan avresa.

E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Lina, 38. Hej! Jag och mina barn (2 tjejer 10 och 9 år) söker barnfamilj att resa med. Helst av annan ensamstående mamma med barn i ungefär samma ålder. Vi är intresserade av de flesta resor, både charter och egensnickrade rundresor. Enda kravet är att det ska gå att bada, helst hela dagarna om barnen får välja ;) Just nu funderar jag på en vecka i Albanien i början av sommaren. Hör av dig om det låter intressant så kan vi träffas och se om barnen trivs tillsammans. Bor i närheten av stockholm.
E-postadress: alvemina123@gmail.com

Anneli, 55. Hej! Söker resesällskap till Costa Rica, ca 3 veckor om ungefär ett år - alltså februari 2020. Jag är nyfiken, flexibel och ganska resvan. Är intresserad av djur, natur och upplevelser i första hand men älskar också sol, bad, promenera och läsa. Är ej rökare. Inte intresserad av shopping. Åker gärna en "tjej" i ungefär samma ålder :)! Skulle gärna träffas börja planera resan under senare delen av våren. Bor i Gävle
E-postadress: anneli.lindgren@gavle.se

Helen, 66. Söker ressällskap för tågluffande eller vandring i Europa. Reser ej med charter utan på egen hand, tycker om levande musik, konstmuseer, njuter av att bara sitta på ett cafe och titta på mänskor och tala med mänskor, att leva enkelt och njuta av sol och värme. Trivs ej på badstränder utan vill röra på mig. Bor i sydvästra Finland.

E-postadress: lucinda@luukku.com

Åsa, 64. Söker reskompis för resa till Vietnam, CostaRica men även inom Europa. Är ”jobbande” pensionär som styr min egen tid. Är pigg , okomplicerad och resvan, men saknar nån att resa tillsammans med. Ingen festprisse. Bor i Göteborg.
E-postadress: kanzan_a@hotmail.com

Un, 65. Snart pensionär, mera tid för spännande resor. Har idéer om resor båda i nära och fjärran länder - mycket som jag fortfarande vill se och uppleva. Är resvan, reser enkelt och tryggt, inga store extravaganser. Aktiv och alert, nyfiken på det mesta. Om kemin stämmer - kanske Skottland nästa! Bor i Stockholm - ta kontakt.
E-postadress: rabarber08@gmail.com

Hanna, 45. Hej! Mamma med tonåriga barn söker andra mammor att resa med, barnen följer med såklart! Jag har en 14-årig kille som är sporttokig och älskar att vara aktiv. En 18 åring (kille) som förmodligen inte åker med. Sommaren 2019 och gärna i Europa, en vecka. Jag gillar inte att resa ensam, vore kul med sällskap! Men vi behöver absolut inte göra allt ihop. Hör av er!

E-postadress: Hanna.cornelia.bjorklund@gmail.com

Åsa, 57. Är mycket resvan och mina favoritresemål är sydostaien. Planerar att resa ganska snart, februari-mars. Är intresserad av natur och kultur, god mat och älskar att tuffa runt i nån tuctuc. Thailand, Cambodja eller Laos, Malaysia.
E-postadress: asatjuvkil@hotmail.se


Efter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer eller annonser som kan uppfattas stötande.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.