Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Linda, 57. Söker kvinnligt sällskap till semesterresa söderut i juli. Öppen för förslag t ex Grekland, Turkiet och Albanien. Bor i Sthlm och det vore trevligt att träffas innan.

E-postadress: Kamadnil@gmail.com

Eva, 68. Jag åker gärna till Sydeuropa och hyr ett boende under ca 2 månader och gärna två ggr om året. Ex april-maj, september-oktober. Någon som har lust att hänga på om kemin stämmer? Minst två sovrum förstås, gärna tre om vi får oväntat besök av vänner och släktingar. Själv bröt jag upp från Sverige i april 2017 efter en avslutad relation och flyttade permanent till Spanien och Torrevieja. Köpte lgh. Flyttade hem igen i maj 2018 pga ensamhet och otrygghet. De svenskar som har ett boende i Spanien är till 95% par. Jag vill tillbaka men hyra och söker nu sällskap. Intresserad? Träffas på en fika? Jag kommer från Helsingborg och planen är att söka boende med start våren 2020.
E-postadress: eva.zandelin@hotmail.com

Inga-Lill, 66. Hej! Söker kvinnliga resekamrater, från Örebro-trakten. Resor i Sverige men också Europa, där jag skulle vilja se kulturstäder, under några dagar. Även andra upplevelser som sol och bad i kombination med att se sig kring är av intresse. Prova att resa med tåg någon gång skulle vara intressant. Jag tycker mycket om natur men även kultur och historia, dock ingen nörd på dessa områden. Du/ni måste vara rökfria och måttlig med alkohol. Stämmer detta på någon så hör gärna av dig så tar vi en fika och pratar vidare. MVH!
E-postadress: ifa@live.se

Annica, 65. Jag vill åka till Afrika på safari sent i höst/vinter/vår men skulle gärna vilja ha sällskap. Var i Afrika spelar inte så stor roll eller om det är kombinerat med någon rundtur men det är främst för djur och natur jag vill åka.
E-postadress: messagetome@hotmail.se

Elmir, 33. Hej. Planerar bilresa till Estland Lättland Lithuanian och Vitryssland. Boende skaffar vi med AIRBNB. Har redan erfarenhet inom bilresor. Jag kan prata svenska, engelska , turkiska och ryska. Vill åka så fort som möjligt. Jag söker resesällskap en trevligt människa som har råd resa med mig. Ålder och kön spelar ingen roll. Det behövs inte mycket pengar för resan eftersom det är jättebilligt andra sidan östersjön.
E-postadress: brave_ant_power@hotmail.com

Ann-Sofi, 58. Söker kvinnligt resesällskap för resa någonstans i Europa eller i Sverige under någon av veckorna 30 eller 31 mest för att sola bada ta dagen som den kommer äta gott shoppa du som jag bor i Stockholm med omnejd för att vi enkelt ska kunna träffas kom gärna med förslag jag är flexibel.
E-postadress: annsofijernberg@gmail.com

Sofie, 48. Söker resesällskap till spanska solkusten i juli (6e till 20e). Är intresserad av att utforska staden Malaga, åka söderut och se Gibraltar. Sol och bad t ex i Estepona. Kanske en tur till Sevilla. Är en lugn, trevlig tjej, boende i Stockholm. Gillar kultur, musik och historia bland mycket annat. Söker en reslysten person som går i liknande tankar.
E-postadress: motsolen@yahoo.com

Henrik, 32. Jag tänker dra till Portugal, hyra en bil o surfbräda, hitta några goa vågor. Lära mig surfa ! Söker nån som vill hänga på =)
E-postadress: sandoquist@hotmail.com

Samer, 32. Jag tänker resa någonstans i början av juni (det blir efter nationaldagen) inom EU kanske Grekland, söker ett trevligt resesällskap. Jag är en öppen och trevlig människa och det är lätt att komma överens med mig under resan. Jag gillar att upptäcka lite historien, kulturen och språket där jag besöker men även sola, bada, ta öl, dansa, skratta, ha kuuuuul osv. Så att inte tveka att mejla mig om du ska ha kul som mitt sällskap! Samer
E-postadress: Samer.maleki2018@gmail.com

Gisela,65 år önskar ett trevligt kvinnligt sällskap att utforska konst kultur och natur gärna någon vecka el weekend 2019 i någon av Europas huvudstäder. Kan också tänka mig en resa till Sardinien i september. Inte heller främmande för en resa till Bornholm i juli du får gärna ha körkort.
E-postadress: Gisdav@hotmail.com

Anne-Marie, 70. Roligt att du läser mitt inlägg. Jag söker resesällskap i passande ålder som fortfarande är nyfiken på vad som finns att utforska i vår stora värld och som ännu inte har tröttnat på att resa. Världen består av många intressanta länder/platser att besöka. Vill inte bara ligga på en badstrand. Önska uppleva landet och komma befolkningen närmre in på livet. Är ganska flexibel på resmålet. Du får gärna vara bosatt i Skåneregionen, själv bor jag i Landskrona och tycker du om att lära känna en "ny" reskamrat så hör av dig så får vi se om vi planerar någon resa tillsammans. Jag är social, resvan, rökfri och måttlig med alkohol.
E-postadress: amkr1949@gmail.com

Gunilla, 75. Hej! Söker kvinnligt resesällskap till Israel i höst 30/9 från Göteborg. Ungdomlig med nyfikenhet och reslust. Bor i Östergötland.
E-postadress: guntyspost@gmail.com

Monica, 52. Hej! Jag söker kvinnligt resesällskap i passande ålder till en sol och badresa, helst med all inclusive. Gärna i juli månad. Kommer vara konvalecent efter en axeloperation, så inga strapatser önskas. Bor i Stockholm och ses gärna innan för att känna på energin. Mejla om du vill med!
E-postadress: moncansbrev@hotmail.com

Dennis, 24. Hej! Jag söker resesällskap till början på Juni, ganska kort varsel jag vet! Hade iaf tänkt åka till något utav följande ställen: Maldiverna, Grekland el dylikt! Jag är en social kille som är lätt att komma överens med, Chill helt enkelt! Tveka inte att skriva ett mail om du som jag vill komma bort någon vecka. :D
E-postadress: dennisolsson39@gmail.com

Kristina, 65. Hej! Jag söker kvinnligt resesällskap till främst bussresa till Bayern som utgår från Malmö, sen även resa till Rhodos en vecka under sommaren och framåt. Bor i Stockholm. Hör av dig!
E-postadress: kristinabangman@gmail.com

Annika, 55. Hej! Finns det någon som vill resa v 25 o 26? Kanske upptäcka Lofoten eller Ålands vackra ö-värd med Eckerölinjen.... Jag är en glad tjej som vill vandra, slappa, njuta av vackerheta där den finns....kan tänka mig hyra en husbil.... Hör av dig så planerar vi något, jag bor i Värmland...☀️
E-postadress: elle.k.2019@gmail.com

Larry, 59. Hello Söker en resekompis till alla väderstreck i Europa. Reselängd och tid kan diskuteras då jag är väldigt flexibel genom att jag jobbar för mig själv. Öppen och nyfiken på hela Europa samt reser gärna runt mitt hemland England. Sportig o atletisk så jag orkar lätt klara av spännande dagar med att upptäcka världen. Dessutom är jag nyfiken på Riga, Tallin, och Helsinki o fartygs kryssar gärna. Söker helst kvinnlig resekompis. Bästa resehälsningar Larry.
E-postadress: suecia921@gmail.com

Max, 26. Hej! Om du precis som jag känner dig intresserad av att fjällvandra eller bestiga berg kan den här annonsen vara något för dig. Min idé är att nu i Augusti 2019 fjällvandra alternativt bestiga Kebnekaise med någon trevlig person som gillar äventyr och att vara ute i naturen. Tanken från början var att åka med en vän som inte längre kan, och att åka själv känns lite väl tråkigt.. Som person är jag lättsam lugn och optimistisk, vilket jag gärna ser att du också är. Om du är kille eller tjej spelar ingen roll men jag ser gärna att du är mellan 20-35 år. Hör gärna av dig!
E-postadress: Maxlundenjansson@gmail.com

Stina, 40. Resa nånstans inom Europa eller Skandinavien sommar? Någon av veckorna 27-29 samt vecka 31. Söker endast kvinnligt resesällis för enkelhetens skull. Jag är dock inte intresserad av budgetresa, klibbiga länder, sol/bad, eller långa & tjorviga resesätt. Flyg eller färja och hotell av bättre standard. Jag är mest intresserad av norra Sverige/Norge, Irland, Skottland eller Island/Färöarna. Jag bor i Uppsala och ses helst innan avresa.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Britt, 68. Visst lockar Japan och Sydkorea. ;-) I April nästa år vill jag gärna ha en kompis med mig på en gruppresa som varar i 20 dgr. Du får gärna vara rökfri och ytterst måttlig med sprit. Jag är rätt lagom/normal (?) .. förutom att jag är rätt kort, drygt 1 och en halvmeter. Korsord och böcker följer med på resan. I Sthlm kan jag övernatta... om du vill ses där, men de gör int nå om du e noirrlänning :-). Gillar alla möjliga "sorter". Spännande med olika människor överalltifrån, jag kan lyfta på häcken å ta in på ett hotell i Skåne om du råkar vara därifrån.
E-postadress: britthelen50@hotmail.com


Anders, 67. Hej där. Jag söker en kvinna som medresenär till min husbil. Långa och korta turer i Sverige och Europa. Gillar upplevelser och intressanta platser, god mat och dryck, trevliga caféer, sol och bad, är naturist. Det mesta ingår. Bor i nordöstra Skåne
E-postadress: anders@helsingborgssbillots.se

Helen, 45. Någon som är intresserad av att följa med på cykelsemester med barn på Bornholm i sommar. Tänkte hyra cykel med cykelkärra och bo på hotell/bed-and-breakfast längst vägen. Min son är 2 år och du får också gärna ha barn.
E-postadress: hejsommar9@gmail.com

Helen, 45. Jag tänkte resa med min 2-åriga son till Tokyo i höst och det vore trevligt med sällskap. Tänkte vara borta en vecka och bara njuta av denna ”galna” stad. Inget måste att du har barn och vi behöver heller inte göra allt tillsammans, men kul om vi kunde resa ihop och mötas upp för olika aktiviteter. Hoppas någon är sugen att hänga på! Tokyo är fantastiskt 😊.
E-postadress: hejsommar@gmail.com

Lisa, 41. Tänkte resa till Sydafrika 4 veckor i september /oktober eller något annat spännande land..
E-postadress: liam.melvin@hotmail.se

Sofie, 57. Hej söker kvinnlig resekompis till sol och bad en vecka under september någonstans i Europa gärna Grekland men är öppen för förslag vill bo på bättre hotell äta god mat och shoppa du bor i Stockholm med omnejd så vi lätt kan träffas.
E-postadress: sofinka@telia.com

Tommy, 70. Hallå där, jag är en ungdomlig man i mina bästa år 70 men evigt ung, som gillar att spela golf så jag skulle gärna åka iväg en sväng i höst, Spanien, Turkiet spelar ingen roll. Så du kvinna eller man som vill hänga på hör av dig. hcp 12 men ditt spelar inte så stor roll bara du är trevlig och vill njuta lite go gol, öl/vin o mat. Bor du söderöver så är det bra för då blir det enklare att ses och planera.
E-postadress: tpe48@hotmail.com

Björn, 52. Hej, jag söker resesällskap i höst. Jag har rest en massa i asien och USA tidigare. Hör gärna av dig för planering av resmål samt period. Mvh Björn.
E-postadress: bjornes2013@gmail.com

Emal, 35. Hej! Jag söker en resesällskap till Indian i december. Resan är för 10 dagar. Jag tycker om kultur och fotografering.
E-postadress: emalsulimankhail@gmail.com

Annicka, 34. Hej! Jag söker en kvinnlig resekamrat till Kroatien i juli. Vill åka på en 8 dagars kryssning i Kroatien. Man utgår från Split och besöker olika hamnar/öar med bad, utflyter och egen fritid. Avfärd antingen 13 eller 20 juli. Hör av er :)
E-postadress: annicka.ericsson@hotmail.com

Isis, 57. Hej! Jag heter Isis och är en Jättegosig skeppskatt! Min matte brukar ta mig runt överallt och jag vill inte tillbringa sommaren instängd i en lägenhet. Jag (och min matte - som är jättesnäll och lika gammal som jag) letar efter en Båt/segelbåt/annan båt/ som vi kan få hänga med på..min matte är bra på det mesta men kan inte själv segla. Däremot lagar hon jätte god mat, kan läsa sjökort, gillar att vara aktiv, men också att ta det lugnt. Hon är världens bästa matte! Hon har heller inget emot lite äventyr och kan tänka sig en längre båtresa både i Sverige eller annanstans. Min matte pratar svenska, engelska, spanska och franska. Hon behöver ha lite kul! Vi är lediga fr o m midsommar och framåt. PS Mitt namn kommer från en egyptisk gudinna - ingen terrorist. Och jag är en superfin katt.

E-postadress: susanneelgqvist@hotmail.com

Tanja, 50. Hej! Söker sällskap till sommaren, juli. Skulle vilja resa till Italien, Spanien, Portugal men är även öppen för andra förslag i andra delar av världen, samt söker resesällskap för olika resmål i framtiden.

E-postadress: janja035@yahoo.com

Susanne, 56. Hej! Är en mångsidig sympatisk kvinna som gillar friluftsliv och natur, och att bara vara och njuta av nuet! Vill gärna vara lite aktiv i sommar. Är det någon som skulle ha lust med att tex paddla kajak vandra, el cykla? Kanske med tält varvat med vandrarhem? Har en del förslag.. Tid: Juli el augusti? Hör gärna av dig om du kan tänka dig något åt det hållet..

E-postadress: ayla.forssell@gmail.com

Nelly, 42. Hej, Jag söker kvinnligt resesällskap till Madagaskar i Oktober, vill göra en rundresa och ev några dagar sol och bad. Eller om någon man eller kvinna vill till Amazonas två veckor i juli. :)
E-postadress: nolaresa@gmail.com

Albin, 26. Hej därute! Jag är redo för äventyr, spelar egentligen ingen roll om det är inom Sverige eller utomlands. Är en aktiv kille som är positiv till livet - älskar att filosofera och socialisera mig. Plus om du är en glad prick! Kontakta mig via mailen så kanske vi kan skapa en rolig upplevelse tillsammans :)
E-postadress: Westberg1992@hotmail.com

Karin, 67. Jag är en positiv och glad "passionerad friherrinna" som söker resesällskap för olika resmål i framtiden. Vill i första hand åka till olika platser i Europa och kan tänka mig att resa både flyg/buss för 1-3 veckor i maj, september-november 2019 eller januari-april 2020. Gillar Italien, Spanien, Frankrike men är även öppen för andra förslag i andra delar av världen. Jag bor i Stockholm och det är positivt om du också bor där eller i närheten så att vi kan träffas för att känna att det blir en bra "match" i dialogen och att vi trivs ihop samt för planering av resa. Jag gillar att umgås, promenera, dansa, äta god mat och ett gott vin, natur/djur, shopping, kultur. Skriv gärna och berätta om dig.
E-postadress: kargunmar@hotmail.com

Göran, 68. Hej söker en kvinnlig reskamrat som vill åka bil runt Östersjön i sommar, jag står för bilkostnaderna.
E-postadress: Skogsta51@hotmail.com

Jacob, 25. Italien från 11/7 till obestämt slutdatum, hade tänkt hyra en bil och ta mig runt i detta fina land, har inte satt någon riktigt budget. Men kan tänka mig bo på både vandrarhem och hotell. Hör av dig om du är positiv, van att resa och gillar att prova på nya saker så ska vi kunna planera något :)
E-postadress: Jakob-931@hotmail.com

Mikaela, 44. Hej är en resglad typ som gillar udda resemål. Jag har sedan flera år blivit allt mer nyfiken på Oman ja ni vet det där landet bredvid Dubai. Där nere hoppas jag på att få både rida kamel, sitta med en vattenpipa på ett disit kafé vandra. upptäcka och förståss ha massa intressanta samtal med Omanerna själva. Resan kan vara från någon gång i december tom februari 2019-2020. Det är minst hett då.
E-postadress: mika.walling@gmail.com

Efter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer eller annonser som kan uppfattas stötande.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.