Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Lena, 60. Hej. Nån mer som vill resa till värmen över jul? Hör av er! Jag bor i Stockholm.
E-postadress: lenad928@gmail.com

Jenny, 46. Drömmer att känna hela världen som är så underbar och fantastisk. Natur, folk, kultur, tradition, byggnader mm
E-postadress: jenny.cz.quan@gmail.com

Stina, 42. Söker någon med tid, ork och intresse som vill resa på en (eller flera) weekend inom Sverige till hösten, fre-sön. Åker endast med kvinnsfolk i ålderskategorin 30-55. Jag bor i mellansverige och ses helst innan IRL alternativt via Zoom.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Helene, 42. Kap Verde över jul? Har en vecka all-inclusive inbokad på Sal över julen. Nu har dock mitt ressällskap ångrat sig. Vill gärna åka med en okomplicerad person som gillar att sola och slappa mest hela dagarna. Kille eller tjej spelar ingen roll, det viktigaste är att du har humor. Flyget går från Landvetter

E-postadress: helene.gerdsberg@hotmail.com

Catharina, Hej jag är en tjej som gärna skull lvilja vara bort rest över jul och nyår jag skulle vilja relaxing efter några jobbiga år,men är på banan igen.inte bara sol och bad.gärna utflykter /se sig omkring.hoppas det finns någon .jag skulle gärna vilja åka 2v
E-postadress: tintomara.maria@hotmail.com

Lena, 55. Söker resesällskap dec/jan. Till något varmt land. Vart vi åker kan vi bestämma tillsammans. Det viktigaste är att vi trivs i varandras sällskap. Jag är enkel och flexibel.
E-postadress: Lena.k.sandqvist@hotmail.com

Aleksander, 52. Någon dam eller tjej som vill följa med bilresa till Alanya mars 2021 åter september. Skriv till mig några rader.
E-postadress: josef.a_68@hotmail.com

Yuksel, 54. Söker kvinnligt resesällskap med bil till Europa.
E-postadress: guldkorgen@gmail.com

Anosh, 56. Hej ! Skulle vara kul om det fanns någon dam eller tjej som vill göra mig sällskap på , resan till Holland och Turkiet . Tänker mig slutet av juli eller början i Augusti . vi bör väl träffas innan.
E-postadress: anoshiravansha@gmail.com

Ulrika, 53. Hej! Jag planerar att resa till Peru i november och söker resesällskap. Kvinna eller man spelar ingen roll. Är boende i Göteborgsområdet och det vore bra om du också bor i Göteborg eller i närheten så att vi kan träffas innan.
E-postadress: ulle158@hotmail.com

Alessandro, 42. Hej! Jag heter Alessandro och planera att åka till och runt Frankrike från november till mars ( ungefär) med husbil. Letar efter någon som vill dela upplevelse med mig. Jag tycker om både städer och natur samt har ett stort intresse för mat. Om det låter intressant det är bara att höra av sig för att prata vidare om villkör och detaljerna.
E-postadress: aljano77@yahoo.com

Joakim, 30. Asien i vinter! Jag söker någon som vill haka på en månad eller två i antingen Laos, Kambodja, Vietnam etc. Har tidigare varit i Kambodja, Vietnam samt Thailand. Men det finns så mycket att se och uppleva där borta att jag vill tillbaka! Kan tänka mig att åka själv men är alltid lite mera safe att ha någon med sig. Jag gillar att njuta, göra saker men även att bara ta det helt lungt och dricka öl på stranden från morgon till kväll. Mat är också ett stort intresse.
E-postadress: Kompis153@outlook.com

Anders, 46. Hej! Jag funderar på kanadensarpaddling (hyra vid kanotcentral) någonstans i mellan-Sverige i sommar/höst, kanske en 4-5 dagars-tur. Är inne på ett ganska lugnt tempo, naturupplevelsen är det primära. Någon som går i liknande tankar? M v h Anders

E-postadress: anders_184@hotmail.com

Shohreh, 55. Hej roadtrip resakompisar! Söker en roadtrip resakompis man eller kvinna som har bil och vi åker tillsammans från Göteborg till Norrland Kramfors på torsdag och vi kan bo i min stuga nära havet och du har ditt sovrum och god mat hur länge som du vill. Du kan smsa 0739082103
E-postadress: shohrehomidemil@gmail.com

Siska, 53. Hej! Vet ju inte hur sommaren ser ut, får man resa eller ska man hålla sig hemma? Just nu är jag lite sugen på att åka Inlandsbanan. Jag är inte i jättebehov av sällskap, njuter av ensamheten. Önskar nog mest någon att äta "middag" med då det är trevligare än att sitta ensam på en restaurang......... Kan ju inte beställa fondue på "En liten röd" i Östersund då man ska vara 2 personer! Eller besöka Mikado, där vill jag gärna ha sällskap och njuta av Tims fantastiska mat! Kanske göra saker ihop men inget tvång. Vägrar dubbelrum! :-) Ha det gott! Siska
E-postadress: siska.allen@hotmail.com


Malla, 59. Söker en resekompis som vill vandra i olika länder . Vill börja i kebenekaise för att se hur mycket man orkar. Jag tränar en del och är väl lagom tränad. Söker likasinnade som man kan upptäcka olika vandringsleder då det inte är kul att göra själv. Jag är för övrigt en pigg och glad person som gillar utmaningar. Hoppas vi hörs🙂
E-postadress: maja-lisa.nilsson@hotmail.se


Anne, 68. Hej, Jag vill gärna resa på safari till Tanzania och koppla ihop det med en vistelse på Zanzibar. Söker en glad, pigg och social reskamrat.
E-postadress: anne.kilstrom@telia.com

Eva, 70. Önskar manligt eller kvinnligt ressällskap ut i Europa. Kanske en longstaying till hösten. Jag tycker om kultur, museer, historiska platser. Allt blandat med god mat och dryck. Gärna oxå med sol och bad. Jag är ingen vandringsmänniska utan tar det gärna lungt. Jag är glad och lättsam. Algarve ( kan fixa lägenhet) , Cypern paphos, Sicilien, Menorca är några favoriter.
E-postadress. ekno70@gmail.com

Tommy, 70. Hej! Till hösten ska jag tillbringa tre månader i Spanien, golf och utforska landet vid solkusten. Men innan dessa skulle jag gärna åkt iväg med någon och spelat golf typ 14 dagar, har funnit ett trevligt ställe i Spanien strax innanför gränsen mot Portugal som man flyger till Faro. Man bor i lgh, var sitt sovrum så om det är en man eller kvinna som vill hänga på spelar ingen roll, fri golf och förhoppningsvis sol o god mat som vi även kan fixa själv. Häng på.
E-postadress: tpe48@hotmail.com

Maria, 54. Hej! Jag ska åka på yogaretreat 1 vecka i Anderna 26/9 och vill kombinera det med minst en vecka före eller efter det datumet i Peru/La Paz. Jag söker ressällskap för extraveckan, gärna flera personer. Jag är intresserad av La Paz, Nasca, Titicacasjön och mycket annat.
E-postadress: maria.sahlros@yahoo.com

Johan, 59. Resekompis sökes. Resan till usa med motor och evenemang som fokus ,marknad/ kanske nån tävling blev aldrig av . Börjar närma mig 60 . Så det är dax .Är det nån som sitter i samma sits så hör av dig . Roligare med sällskap ! Intresse av usabilar och eller harley davidson är inget måste men underlättar .
E-postadress: F100bw_1956@hotmail.se

Annika, 58. Hej vill gärna åka till USA antingen en längre restur eller bara till New York .vill åka på en organiserad resa med kvinnligt sällskap ,kan även tänka mig åka till Kina ,bor i Närke
E-postadress: Annicahedlund@icloud.com

Ann-Charlotte, 60. Hej. Söker reskompis 2020. Är öppen vad gäller resmål och tidpunkt. Tycker om att ta det lugnt men även av att vara aktiv. Njuter av god mat (vegansk) djur natur kultur vandringar cykelturer historia m.m. Ser gärna att du är öppen för alternativa synsätt bl.a. vad gäller hälsa.
E-postadress: annjo272@gmail.com

Theresia, 28. Jag är glad spontan och älskar att resa mer än alla i min omgivning haha letar efter någon att upptäcka nya platser med, sola och bada, äta under bar himmel och träffa nya människor runt varje hörn Ska vi inte göra ett äventyr tillsammans?
E-postadress: Odarslovhunddagis@gmail.comEfter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer eller annonser som kan uppfattas stötande.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.