Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Tobias, 35. Söker ressällskap till sol/bad men även äventyr. Exempelvis Maldiverna, zansibar , Barbados ,kom med förslag
E-postadress: tobiaskarlsson927@gmail.com

Karin, 58. Hej, pigg, glad, optimist,bor i Stockholm,gillar hälsa yoga mode dans, har rest mkt, söker en trevlig kvinnligt /reskompis 50-65 som vill resa till värmen i Europa eller stora städer som weekendresa. Ej lesbisk,har vaccinerat klart, Rökfri . Mvh Karin
E-postadress: Karink45@hotmail.com

Naqib, 25. Söker någon som vill ha resesällskap med sig under september nånstans i Eu.

E-postadress: Naqibnazari96@hotmail.com

Rahiima, 20. Hej jag letar efter sällskap till Grekland i början av oktober, jag tänkte åka tilll Zakynthos och vara där i 1vecka. Det hade varit kul om du är i 20 års ålder och gillar att festa och helst en tjej/tjejer.
E-postadress: Rahiima1r@gmail.com

Mikael, 57. Söker någon som vill ha resesällskap med sig under september. Då ställer jag upp. Åker gärna dit där det är varmt eller någon stor stad som är intressant. Hör av er.
E-postadress: mikael@sahlinsvvs.se

Marie- L, 67. Jag söker någon som vill ut och vandra. Jag funderar på att åka till Madeira över julen. Jag har även planer på att åka iväg på en lite längre resa en bit in på nästa år. Jag kan även tänka mig att göra kortare resor till intressanta städer eller platser, äta och dricka gott. Jag bor i Skåne.
E-postadress: liuxia_andersson@hotmail.com

Sonia, 64. Söker kvinnligt resesällskap För någon resa helst i Europa.
E-postadress: sonialarsson@hotmail.com

Stina, 43. New York våren eller hösten 2022. Jag söker en person som vill följa med mig över Atlanten. Eftersom detta är en större resa är det väldigt viktigt att våra personligheter matchar. Jag vill vara borta 7-10 dagar och är endast intresserad av ett bättre airbnb. Det får kosta lite med andra ord. Som person bör du vara lugn, färdigfestad, kunna klara dig på egen hand samt inte klaga på allt. Viktigt är att du är kvinna, 35-55 år, har sunda värderingar samt resvana. Om du varit i NY tidigare är det bara ett plus. Jag är dock inte intresserad av allt göra "alla typiskt turistiga" saker. Jag kanske vill sitta en hel dag i Central park, vem vet. Jag bor i Uppsala; att ses innan avresa är ett måste. Skicka ett mejl och berätta lite om dig själv.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Ewa, 65. Hej, söker res sällskap. Själv bor jag i Skåne

E-postadress: ewad55@hotmail.com

Johan 31, Hej, söker resesällskap till hösten med nån som vill ut på äventyr, börja med en 2-3 veckors semester och bara njuta, antingen i Grekland, Portugal eller Spanien, Sedan ser man var det bär av. Antingen hem. Eller annan destination. Besökt flera länder. Gillar träning. Norrlänning. Händig. Hoppas vi hörs!😊
E-postadress: johanmarjavaara@gmail.com

Staffan 71. Hej Jag är ensamstående sedan några år med fullvuxna barn pigg för min ålder vill ut och resa nu efter en lång tids isolering hoppas hitta en trevlig kvinnlig reskamrat här ålder inte så viktigt men 50-65 vore bra jag är öppen för olika resmål. Jag är självklart fullt vaccinerad. Hoppas på många trevliga svar. Jag bor i Stockholm men sommartid på mitt sommarställe I Luleå skärgård. Mvh Staffan
E-postadress: Staffan.lonnhager@gmail.com

Berit, 59. Hej, jag ska åka till Alanya i sept och söker efter ressällskap, du ska tycka det är kul att upptäcka saker, äta gott och även kunna ta det lugnt. Jag har tröttnat på att åka själv och skulle tycka det var skoj med sällskap jag ska åka 2 veckor , känner du för att hänga på kan du ju skriva och så kan vi pratas vid.
E-postadress: bettan_2@hotmail.com

Per, 61. Dags för resa/äventyr! Jag är såå trött på Corona och begränsningar. Söker dig kvinna/tjej 45 -65, (eller några år hit eller dit). Åldern är ju bara en siffra och det viktiga är ju vem man är. Jag är pigg och snäll och i gott skick, utan större krämpor. Ungdomlig (min son säger barnslig och omogen). Jag är frisk och har snart fått min andra vaccindos. Resvan och ressugen och har provat att resa ensam men vill gärna ha någon att dela min tid och mina upplevelser med. Kort utflykt i naturen med termos och mackor, resa flera dagar eller en expedition med fullastad bil till någon udda plats som inte alla andra besöker. Jag är med på vad som helst – nästan! Har varit arbetslös i snart 18 månader och har nu förstått att jag uppnått en ålder då ingen längre vill ha mig. Har massor kvar att ge men känner att jag hellre vill ge min tid till någon annan (kanske dig) än till en ny arbetsgivare. Går nog i pension nästa år och ser fram emot mer ”fri” tid och förhoppningsvis en massa nya upplevelser i gott sällskap. Jag har stor och säker bil och MC för både korta och långa resor resor/expeditioner samt en kanot/kanadensare för äventyr i lugna vatten. Gillar friluftsliv och naturupplevelser och annat som ger livet mening och krydda. Jag tror att vi lever en gång och det är nu. Kanske har jag fel och då får nästa liv komma som en trevlig överraskning. Livet har lärt mig att ta vara på de möjligheter som dyker upp och att aldrig ge upp. Jag har också lärt mig att inte ta något för givet utan att vara tacksam och ödmjuk. Låter det intressant? Visst finns du som har lust och mod att ta kontakt. Lovar att göra mitt bästa för att du inte ska bli besviken och lovar dig full respekt. Jag beklagar djupt och föraktar alla dåliga män som ställer till det för oss andra och gör er kvinnor osäkra och rädda. Här har du en ”good guy” och jag hoppas att du vågar lita på det. Jag bor i utkanten av Lund men kör gärna en bit om du skulle ha lust att ses över en fika – helt förutsättningslöst och helt utan krav. Trots ”pesten” så hoppas jag på - och önskar dig - en fin sommar med trevliga utflykter/resor och upplevelser. Jag tror absolut på framtiden och är övertygad om att den blir vad vi gör den till. Låt oss skapa och uppleva den tillsammans!
E-postadress: adventureiswhereyoufindit@gmail.com


Josef, 45. Vill resa ofta till espania vill ha en sällskap jag hat hus i Costa de sol jag prata liten spanska och franska svenska
E-postadress: Lina-10@hotmail.se

Selma, 58. Hej! Söker en pigg, glad resekompis som vill resa till Portugal.
E-postadress: selmaleitesantana@gmail.com

Åsa, 62. Hej! Jag längtar efter att resa både här i Skandinavien o övriga världen. Har aldrig rest ensam tidigare så det känns både lite tråkigt o läskigt att inte ha sälskap när man reser som ensam kvinna. DETTA ÄR INTE EN KONTAKTANNONS😉 /Åsa
E-postadress: Jonsasa@gmail.com

Lena, 67. Hejsan! Söker trevligt resesällskap. Jag älskar att resa och bara få ta hand om mig själv. Älskar solen och att njuta av livet. Söker kvinnligt resesällskap ÄR INTE LESBISK! Har rest till Afrika i många år,, Du bör även gillar djur,, då jag tänker resa nästa gång med min lilla chihuahua fröken.
E-postadress: justgosi@hotmail.com

Jevad, 21. Hej, Söker res sällskap.
E-postadress: Shahjavad2@gmail.com

Magnus, 48. Hej Jag söker nya kompisar att åka skidor med.
E-postadress: hyggebygge@hotmail.com

Saeid, 61. I would like to travel after mass vaccination. Depending on the circumstances my destination will be Latin America or Asia. I speak Danish ,English, Persian and Swedish.
E-postadress: mehrsweden2021@gmail.com

Elisabeth, 57. Hej. Bor i Stockholm. Älskar resa. Så fört jag får vaccinet så kommer att resa. I nuläget önskar mig en vän som vill gärna..äta lunch..fika..Med social distanciering.. Är inte lesbisk. Mvh.Elizabeth
E-postadress: ekec64@gmail.comEfter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer eller annonser som kan uppfattas stötande.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.