Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Ulrika, 53. Hej! Jag planerar att resa till Peru i november och söker resesällskap. Kvinna eller man spelar ingen roll. Är boende i Göteborgsområdet och det vore bra om du också bor i Göteborg eller i närheten så att vi kan träffas innan.
E-postadress: ulle158@hotmail.com

Alessandro, 42. Hej! Jag heter Alessandro och planera att åka till och runt Frankrike från november till mars ( ungefär) med husbil. Letar efter någon som vill dela upplevelse med mig. Jag tycker om både städer och natur samt har ett stort intresse för mat. Om det låter intressant det är bara att höra av sig för att prata vidare om villkör och detaljerna.
E-postadress: aljano77@yahoo.com

Joakim, 30. Asien i vinter! Jag söker någon som vill haka på en månad eller två i antingen Laos, Kambodja, Vietnam etc. Har tidigare varit i Kambodja, Vietnam samt Thailand. Men det finns så mycket att se och uppleva där borta att jag vill tillbaka! Kan tänka mig att åka själv men är alltid lite mera safe att ha någon med sig. Jag gillar att njuta, göra saker men även att bara ta det helt lungt och dricka öl på stranden från morgon till kväll. Mat är också ett stort intresse.
E-postadress: Kompis153@outlook.com

D-a, 52. Letar efter en kvinna som är intresserad att hänga med mig till Spanien/Torrevieja början av agusti vi bor hemma hos mig. gillar inte vara ensam.
E-postadress: elmi67@hotmail.se


Anders, 46. Hej! Jag funderar på kanadensarpaddling (hyra vid kanotcentral) någonstans i mellan-Sverige i sommar/höst, kanske en 4-5 dagars-tur. Är inne på ett ganska lugnt tempo, naturupplevelsen är det primära. Någon som går i liknande tankar? M v h Anders

E-postadress: anders_184@hotmail.com

Shohreh, 55. Hej roadtrip resakompisar! Söker en roadtrip resakompis man eller kvinna som har bil och vi åker tillsammans från Göteborg till Norrland Kramfors på torsdag och vi kan bo i min stuga nära havet och du har ditt sovrum och god mat hur länge som du vill. Du kan smsa 0739082103
E-postadress: shohrehomidemil@gmail.com

Siska, 53. Hej! Vet ju inte hur sommaren ser ut, får man resa eller ska man hålla sig hemma? Just nu är jag lite sugen på att åka Inlandsbanan. Jag är inte i jättebehov av sällskap, njuter av ensamheten. Önskar nog mest någon att äta "middag" med då det är trevligare än att sitta ensam på en restaurang......... Kan ju inte beställa fondue på "En liten röd" i Östersund då man ska vara 2 personer! Eller besöka Mikado, där vill jag gärna ha sällskap och njuta av Tims fantastiska mat! Kanske göra saker ihop men inget tvång. Vägrar dubbelrum! :-) Ha det gott! Siska
E-postadress: siska.allen@hotmail.com

Lena, 66. Jag har en dröm och det är att besöka Färöarna i sommar. Skulle vara kul om någon vill hänga med! Har inget bestämt datum eller reslängd utan det kan vi diskutera. Jag har varit på Island två gånger och älskar den naturen. Jag bor i Göteborg så det är en fördel om du bor i närheten.
E-postadress: Lena_320@hotmail.com


Rasmus, 19. Hej, mitt namn är Rasmus från Lerum och jag är en kille på 19 år som älskar att resa. Då mina kompisar saknar motivationen att åka iväg någonstans skulle det vara roligt att träffa någon att resa med. Jag är en positiv energifylld kille som alltid vill göra så mycket roligt som möjligt. När jag inte jobbar brukar jag hänga med vänner eller spela lite fotboll. Helst hade jag rest redan nu på påsklovet om man lyckas hitta någon tills dess annars är sommaren lång med många möjligheter. Det finns många ställen jag vill resa till därför är jag väldigt flexibel vart jag kan åka. På mina resor gillar jag att göra allt från äventyrliga utflykter, extremsporter och festa på kvällen. Antingen kan ni kontakta mig på min Mail eller alternativt messenger där mitt namn är Rasmus Bielsten.
E-postadress: Rasbie0805@gmail.com

Malla, 59. Söker en resekompis som vill vandra i olika länder . Vill börja i kebenekaise för att se hur mycket man orkar. Jag tränar en del och är väl lagom tränad. Söker likasinnade som man kan upptäcka olika vandringsleder då det inte är kul att göra själv. Jag är för övrigt en pigg och glad person som gillar utmaningar. Hoppas vi hörs🙂
E-postadress: maja-lisa.nilsson@hotmail.se


Anne, 68. Hej, Jag vill gärna resa på safari till Tanzania och koppla ihop det med en vistelse på Zanzibar. Söker en glad, pigg och social reskamrat.
E-postadress: anne.kilstrom@telia.com

Eva, 70. Önskar manligt eller kvinnligt ressällskap ut i Europa. Kanske en longstaying till hösten. Jag tycker om kultur, museer, historiska platser. Allt blandat med god mat och dryck. Gärna oxå med sol och bad. Jag är ingen vandringsmänniska utan tar det gärna lungt. Jag är glad och lättsam. Algarve ( kan fixa lägenhet) , Cypern paphos, Sicilien, Menorca är några favoriter.
E-postadress. ekno70@gmail.com

Tommy, 70. Hej! Till hösten ska jag tillbringa tre månader i Spanien, golf och utforska landet vid solkusten. Men innan dessa skulle jag gärna åkt iväg med någon och spelat golf typ 14 dagar, har funnit ett trevligt ställe i Spanien strax innanför gränsen mot Portugal som man flyger till Faro. Man bor i lgh, var sitt sovrum så om det är en man eller kvinna som vill hänga på spelar ingen roll, fri golf och förhoppningsvis sol o god mat som vi även kan fixa själv. Häng på.
E-postadress: tpe48@hotmail.com

Maria, 54. Hej! Jag ska åka på yogaretreat 1 vecka i Anderna 26/9 och vill kombinera det med minst en vecka före eller efter det datumet i Peru/La Paz. Jag söker ressällskap för extraveckan, gärna flera personer. Jag är intresserad av La Paz, Nasca, Titicacasjön och mycket annat.
E-postadress: maria.sahlros@yahoo.com

Johan, 59. Resekompis sökes. Resan till usa med motor och evenemang som fokus ,marknad/ kanske nån tävling blev aldrig av . Börjar närma mig 60 . Så det är dax .Är det nån som sitter i samma sits så hör av dig . Roligare med sällskap ! Intresse av usabilar och eller harley davidson är inget måste men underlättar .
E-postadress: F100bw_1956@hotmail.se

Annika, 58. Hej vill gärna åka till USA antingen en längre restur eller bara till New York .vill åka på en organiserad resa med kvinnligt sällskap ,kan även tänka mig åka till Kina ,bor i Närke
E-postadress: Annicahedlund@icloud.com

Ann-Charlotte, 60. Hej. Söker reskompis 2020. Är öppen vad gäller resmål och tidpunkt. Tycker om att ta det lugnt men även av att vara aktiv. Njuter av god mat (vegansk) djur natur kultur vandringar cykelturer historia m.m. Ser gärna att du är öppen för alternativa synsätt bl.a. vad gäller hälsa.
E-postadress: annjo272@gmail.com

Theresia, 28. Jag är glad spontan och älskar att resa mer än alla i min omgivning haha letar efter någon att upptäcka nya platser med, sola och bada, äta under bar himmel och träffa nya människor runt varje hörn Ska vi inte göra ett äventyr tillsammans?
E-postadress: Odarslovhunddagis@gmail.com

Markus, 28. Hej! Är du fattig men kreativ? Det är svårt för oss att ställa större krav när pengarna inte räcker till.. Jag reser gärna långväga på billigaste möjliga vis, för att förslagsvis tälta eller motsvarande.. Inte skall vi sitta här och tycka synd om oss själva medan vi inväntar ålderdomen när vi kan upptäcka nya miljöer och väcka innovativa idéer som kan komma att förändra våra liv! Jag är en relativt ung, äventyrlig och positiv man som aldrig ger upp hoppet om en ljusare framtid! Söker en likasinnad att ge och få motivation utav! Jag bryr mig inte nämnvärt om din ålder, ekonomiska status, din könsidentitet eller dina politiska åsikter etc. Ju fler olikheter, ju mer kan vi lära oss utav varandra! ;) Till en viss gräns då! Du får inte vara våldsam och ej heller syssla med illegala verksamheter som sätter käppar i hjulen för oss! Tveka inte på att höra av dig om du är nyfiken för inledande chatt!
E-postadress: m1nt@mail.com

Ulla, 68. Hej jag är en resvan person som är lätt att göra med. Önskar reskompis för kortare och längre resor. Sol och bad är inget för mig. På längre resor är jag gärna borta 3-4 veckor. Reser runt i egen regi. Gärna lite udda resmål. Er arrangerad resa som jag är intresserad av är till Petra men det är en kortare resa. Jag är även öppen för förslag. Vill resa till våren eller hösten. Jag bor i Göteborg.
E-postadress: gbg51@telia.com

Eva, 72. Hej ! Skulle vara kul om det fanns någon dam som vill göra mig sällskap på kryssning i Kroatien, det är så dyrt med enkelhytt. Tänker mig slutet av september. Är ute i god tid eftersom resorna kan ta slut och vi bör väl träffas innan.
E-postadress: eva.bremberg@gmail.com

Niran, 29. Hej gott folk, Jag är en öppensinnad person som har lätt att göra med men som har tröttnat på enformiga livet. Är du också trött på monoton livet som inte ger mycket än slit dagar in och ut? Efter många korta och mellan långa resor bestämt mig att hyra ut bostaden och resa runt i världen men saknar en samma sinnade reskompis. Är du den som vill ta med dig ett gott minne av livet när du dör så tycker jag att du ska hänga med mig på en lång bil, tåg, eller flygresa genom kontinenter. Man levar bara en gång och det ska inte bara gå åt att jobba och vänta på döden eller hur? Mvh Niran från Malmö
E-postadress: devdas2007@hotmail.com

Efter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer eller annonser som kan uppfattas stötande.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.