Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Stefan, 48. Hej, jag har på min "bucket list" att åka till alperna, både skidsemester eller vandringsresa. Söker en aktiv semester till sommaren i första hand. Det behöver inte vara just alperna men en aktiv semester vore trevligt. Är öppen för förslag. Kanske det finns "camps" där man kan alternera mellan vandring, cykling, forsränning etc. Låter det intressant, maila gärna :-)
E-postadress: nejmlose@hotmail.com

Sebastian, 30. Avkoppling i Grekland första två veckorna i juni? Jag har redan bokat, kanske är du jämnårig som saknar resesällskap? Ladda batterierna, sola och bada. Kanske hyr vi bil eller tar färjan till grannön för att utforskar området. Möjligheterna är oändliga. Skriv några rader och häng på hela, eller delar av vistelsen. Ser helst att du är mellan 20-35.
E-postadress: dendarsebbe@hotmail.com

Sofie, 51. Hej! Söker resesällskap till Belgrad i början av augusti, en vecka till 10 dagar. Jag tänker mig att titta runt i staden samt ta tåget till Monte Negro, ska vara en av de vackrast tågsträckorna i Europa. Sedan sol och bad vid kusten och kanske vidarefärd till annan spännande destination. Är du intresserad? Jag är en lugn person, hyfsat social, kulturintresserad och nyfiken på nya platser. Helt kvinna (ej lesbisk). Hör gärna av dig! Jag bor i Stockholm men det är ju inget hinder att ses på plats.
E-postadress: motsolen@yahoo.com

Anna, 27. Hej! Söker resesällskap till Skottland i år, gärna under sommarhalvåret. Har alltid varit fascinerad av Högländerna men aldrig varit där (utöver en resa till Brighton i England 2009). I övrigt är jag en öppensinnad ärlig och humoristisk person som man kan lita på och prata om det mesta med. Önskar du är likasinnad. Jobbar heltid inom livsmedelsproduktion i Östergötland. Tycker om att gymma och utvecklas andligen och spirituellt. Väl mött!
E-postadress: brynumus@gmail.com

Lena, 62. Hej alla glada pensionärer! Är en kvinna på 62 år som vill göra en omstart till nästa höst. Detta innebär att jag ska sälja hus och allt annat jag äger och investera i en liten husvagn. Planen är att dra till Spanien till nästa höst och övervintra på en camping I södra Spanien. På somrarna vill jag dra vagnen tillbaka till Sverige och campa här hemma. Hade varit roligt att träffa någon som vill detsamma, antingen som sambo eller om du har egen husvagn. Givetvis måste kemin klaffa till 100%, men om du är man eller kvinna spelar ingen roll. Det viktiga är att vi kommer bra överens.
E-postadress: Granskottet59@gmail.com

Kaj 72. Jag är hundägare och har svårt att kunna bege mig utomlands av den anledningen och skulle väldigt gärna vilja träffa en hundägare (helst kvinnlig) för trevliga resor och utflykter i Sverige. Det finns mängder med fina slott, herrgårdar e dyl med inkvartering, fina middagar och kanske rentav spa. Ser fram emot sådana här besök och med promenad i dessa ofta fina parkmiljöer med hundarna. En picknick i det gröna är ju också jättetrevligt i all enkelhet. Naturligtvis finns möjlighet att göra en kortvarig resa utomlands då det passar. Men då krävs att hunden ska inhysas i hundhotell vilket jag gärna undviker. Ser helst att du kommer från Stockholm eller Skåne (sommarhus).

E-postadress: kaj.t.gor@gmail.com

Jeanette, 60. Söker kvinna som resesällskap. Har rest en del till Thailand Egypten Turkiet sista åren. Men även bilat i Europa tidigare. Röker inte. Älskar sol värme hav. God mat. Simmar gärna. Läser . Bor i Stockholm
E-postadress: Jeanette.clamfors@hotmail.com

Arie, 72. Trevlig äldre man, boende i Malmö , söker en yngre kvinnans sällskap inför en resa till Kroatien i maj. Ev kan hjälpa till med resekostnader. Ser fram emot att höra från dig via e mail.
E-post adress: arie1313@outlook.com

Sofie, 60. Söker sällskap för resor både utomlands och här hemma i Sverige framöver av någon kvinna runt min egen ålder som kanske som jag inte föredrar att resa ensam utan vill ha någon att prata och uppleva saker med tillsammans helst inga budget eller all inklusive alternativ gärna vandringar men jag är öppen och flexibel ser helst att du som jag bor i Stockholm så vi kan träffas och se om kemin stämmer oss emellan
E-psotadress: sofijernberg@gmail.com

Yam Rus, 26. Hej, Jag är sugen på att åka någonstans i Europa under vecka 18 eller fr.o.m 2:e maj till 8:e maj. Spelar ingen roll hur många dagar eller när exakt. Vill testa på att åka någonstans med en random person, något jag aldrig gjort. Är väldigt trevlig, energifylld och älskar att skratta! Jag pluggar ekonomi 4:e terminen i Uppsala och jobbar vid sidan om! Jag har tänkt på Spanien eller Turkiet men kan åka var som helst! Är ej vaccinerad, feströker om det är något man vill veta i förhand!
E-postadress: yaman-r96@hotmail.com

Tobbe, 42. Hej, Jag heter Tobbe, bor i Sthlm. Jag skulle välja ha resesällskap till Riga 24-28maj. Gärna lyx/spa kortvecka semester. Det är otroligt billiga alternativ för lyxhotell men det är dumt att betala dubbla-pris när man åker sjv. Jag är flexibel, på kvällarna kommer jag ägna en del åt socialdans (latindans, salsa). På dagarna är vi flexibla, alla gör vad man känner för.
E-postadress: t.massiri@gmail.com

Martin, 53. Trevlig och seriös man från Stockholm söker kvinna med stil för sommarresa. Åker gärna till franska Rivieran med dess atmosfär, goda mat och sköna dagar med sol och värme. Spendera dagarna på stranden och sedan ta en skön siesta, innan man gör sig klar för kvällen och går ut och äter på en trevlig restaurang och dricker lite rosévin i värmen. Gillar stadsliv, kultur, utflykter och bra restauranger. Tränar mycket, men gillar att ta det lugnt på semestern. Åker även gärna till Italien eller på weekendresor till någon av Europas huvudstäder, som Wien eller Köpenhamn t ex. Ser fram emot att höra ifrån dig.
E-postadress: ironman_678@hotmail.com

Martyna, 78. Jag är pigg pensionär, reste mycket, tycker om det är ensam nu, det är svårt att hitta sällskap, reste några ggr ensam, inte så roligt. Är intresserat av de mesta som hör resan till. Du kan vara kvinna el man, jag bor i Halmstad. Köpenhamn passar best, hoppas att vi hittar varandra.
E-postadress: martyna.johansson@hotmail.com

Stina, 43. Finns det någon som vill åka någonstans inom Europa till Kristi Himmelfärdshelgen, dvs 26-29/5? Jag åker nästan var som helst, bara det är en stad med gator! Natur bör finnas också. Är enbart intresserad av en resa med flyg och att bo på hotell. Ej budgetresa! Åker enbart med kvinnor, helst med resvana. Jag bor i Uppsala.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Camilla, 59. Hej Letar en resekamrat som är sugen på att uppleva kultur, kyrkor, slott, mat, viner allt som har ett kulturvärde som kan fylla upplevelse behovet. Jag funderar på sydostasien eller nepal, mongoliet jag vill resa till så många ställen . Jag röker inte dricker måttligt och har rest en del för 15 år sedan men legat av mig. Nu är det dags :) Jag är öppen för alla alternativ men att bara ligga på stranden och all inclusive undanber jag mig Vi hörs hoppas jag :)
E-postadress: camillasalvadora@hotmail.com

Henrik, 75. Vill gärna resa till Costa del Sol, Costa Brava alt Mallorca. Men sedan jag blev änkling känner jag inte för att åka ensam utan vi kan kanske boka en resa tillsammans efter haft mailkontakter. Håller tummarna!
E-postadress: henrik.sonden@gmail.com

Nicole, 25. Jag är en tjej på 25 år som pluggar i Skåne just nu. Under sommarlovet skulle jag vilja få mitt dröm resemål uppfyllt jag skulle vilja åka till dubai. Problemet är att jag inte har någon att resa med jag skulle vilja ha någon att dela denna upplevelse med och sen känns det lite otäckt att åka helt själv. Planen är attvara där cirka 5 dagar bo på ett lite billigare hotel och budget på cirka 15 tusen undervistelen. Sen vill jag äta mat uppleva stan och lite vanliga turism mål där. Jag vill åka någon gång mellan 11 juni till 15 augusti. Jag söker endast tjej sällskap.
E-postadress: Jo.tengvall@gmail.com

Jesper, 27. Surfresa till Lofoten med husbil. Hade tänkt att åka upp i sep/okt för första gången för att se Lofoten och kanske få surfa, något jag längtat efter länge. Det finns extra säng fram som man hissar ner och plats för två brädor utöver mina. Tänkte 3veckor är ganska lagom längre om det blir episkt:)
E-psotadress: suzuki@kth.se

Lena, 69. Hej, önskar utbyta rese-erfarenheter, reser oftast ensam eller på gruppresor typ vandringsresor, Åker till Alicante i slutet av april önskar tips på boende, aktiviteter, mm. Är flexibel o resvan. Vi kan kanske ses på nån plats. Har rest både västerut o österut. Har Du nåt förslag så hör av dig.
E-postadress: lenalures22@hotmail.com

Maria, 65. Hej! Jag söker resesällskap till vandring till exempel i Kailash i Tibet, eller till en kryssning på Yangtze floden i Kina eller världen över - allt är av intresse. Väl mött, Maria
E-postadress: upptacksresande48@gmail.com

Nelly, 45. Hej! Vill någon runt min ålder vill följa med nästa sommar 2023 och forsränna i Grand Canyon, turen är 7 dagar och man åker i motordrivna flottar och sover ute i naturen i tält eller under bar himmel. Sedan tänker jag att man kanske kan göra Half Dome i Yosemite National Park. Ja, jag vet att det är väldigt tidigt att söka sällskap 😊, men tiderna släpps nästa vecka och det blir snabbt fullbokat.
E-postadress: nolaresa@gmail.com

Margareta, 70. Vem vill följa med mig till Nya Zealand 4-5 veckor okt nov 2022 och ev. Australien, när man ändå är nära? Hoppas det finns någon där ute som vill(helst kvinna)
E-postadress: margaretaforssell@hotmail.com

Martin, 42. Hej jag provar detta på vinst och förlust. Jag tänker åka till Sydafrika och resa runt den 1-16 juli. Jag är en glad och social kille som valt att bygga upp företag och vill nu ut och se världen. Du kille eller tjej är positivt och längtar efter nya upplevelser.
E-postadress: Martin79rosqvist@gmsil.com

Kim, 55. Hej! Jag söker kvinlig resesällskap för att vandra en vecka i fjällen eller längs med kusten i sommaren. Att segla låter också bra! Det kan vara var som helst i Sverige eller Norge. Reser gärna på ett enkelt sätt. Jag bor i Belgien och pluggar svenska på kvällskolan, så du behöver kanske ha lite tålamod, men det ordnar sig!
E-postadress: kim.vanassche68@gmail.com

Ulla, 77. Jag bor i Skara och flyger helst från Landvetter. Söker reskamrat, man eller kvinna. Ganska resvan och har seglat en hel del, även utomlands och har även haft husbil i 13 år men har nu lämnat in den till försäljning. Jag röker inte men tar gärna ett glas vin eller två. Tycker att det är jobbigt med långa flygningar så jag vill helst stanna inom Europa, runt Medelhavet. Tycker om att slappa men även att åka med på utflykter. Hoppas du finns som vill testa en vecka eller två i vår eller till hösten.
E-postadress: ulla_lindh_skara@hotmail.com

Nelly, 46. Hej! Jag undrar om någon tjej runt min ålder vill följa med någonstans i sommar 2-3v om läget har blivit lite bättre då, några förslag på resor. * Java och Bali *Afrika och Safari * Bolivia och sedan en sväng till Amazonas. Tar gärna några glas vin, men vill inte ha sena festkvällar.
E-postadress: nolaresa@gmail.com

Ann-Charlotte, 67. Är boende i Malmö söker resesällskap (kvinna). Har rest i Asien och Europa.
E-postadress: anncharlottebergstrom97@gmail.com

Magnus, 48. Hejsan, skulle vilja resa runt i Europa. gärna på weekends resor men också på slapp, mat och vinresor .. Röker inte och ha ett brinnande intresse för att resta! gör det varje månad. Jag är social och hyfsat berest runt om i världen. Man som kvinna kvittar mindre roll - så länge vi delar intresse kring resor, mat och vin, Just det - spelar tennis minst 4 ggr/ vecka ifall det dyker upp en tennisresa.....
E-postadress: magnus@safesolutionsab.com

Jacob, 36. Hej! Vill ha sällskap till Bali med omnejd i sommar. Tänkte dyka och surfa en del. Njuta av natur och uteliv. Brukar inte slappa så mkt när jag semestrar. Ganska ung till sinnet och skulle vilja ha sällskap. Bor i stockholm å ses gärna på en öl. Tjej/ kille finns ingen preferens men gärna i samma ålder eller yngre.
E-postadress: Jakobstrand85@hotmail.com

Gösta, 84. Bil eller charter Bor 2 Tim med tåg från Stockholm Intresserad av kultur. Simmar gärna varje dag. Medlem i Kristdemokraterna.
E-postadress: gandreasson@gmail.com

Joakim, 42. Söker resesällskap omgående.
E-postadress: jocke29@live.se

Stina, 43. Malmö med omnejd (Helsingborg/Köpenhamn) till senvåren eller sommaren? Hyra via airbnb eller hotell. Endast kvinns eller liknande i lämplig ålder. Resvana bör finnas samt ett intresse att utforska det som finns utanför kartongen. Jag bor i Uppsala. Flyg dit, tåg hem är planen för närvarande.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Katja, 50. Hej! Är sugen på att resa till Italien. Nära östkusten eller någon annanstans i Europa med vatten och stadsliv. Därför önskar jag en manlig eller kvinnlig som resesällskap.
E-postadress: katjajo@yahoo.se

Eva, 73, ar boende i Stockholm söker resesällskap (ej lesbisk) till Spanien, (Teneriffa, Mallorca, Malaga, ) Italien, Frankrike Coronapass! Ej rökare och måttlig med alkohol. Önskar Ej dela rum.
E-postadress: eva.ohrn48@g.mail.com

Karin, 65. Hej! Söker en pålitlig och snäll man som resesällskap i min husbil. Endast som kompis. Mina hundar följer med och vi delar på alla kostnader. Vill resa söderut och om vi kommer bra överens så kanske vi kan få en fin semester tillsammans 😊
E-postadress: karin.berwald@hotmail.com

Carola, 61. självständigt resesällskap sökes älskar Italien, bokar gärna lite spontant behöver ingen lång planering har rest ganska mycket själv, Italien , Thailand, Turkiet, älskar solen men gärna City weekends också, bor i Stockholm.
E-postadress: larssonlola@gmail.com

Rolf, 68. Att söka en reskompis innebär för mig en transparent deklaration om vem jag är och min förväntan om att likaledes gör av andra part. Helt betydelselöst i samman- hanget söker jag en kvinna som resekompis och därmed delvis livskompis och vän för nödvändiga kommande samtal kanske om vardagens tillkorta-kommanden eller glädjeämne under upptäcksfärden. Kvinnor med förutfattade meningar ombedes inte söka kontakt med mig, rolf ranehov, klassisk gitarrlärare I Malmö kommun under 41 år innan nuvarande pensionerad tillvaro. Allt övrigt kan vi informera varandra om eftersom. Vill du ha en reskompis maila: rolfgitarr@gmail.com. mvh rolf ranehov i Malmö boende vid Erikslust I Malmö. Tredje vaccination 9 december.
E-postadress: Ranehovrolf@gmail.com

Gertie, 77. Söker likasinnad kompis ej lesbisk resekamrat i vår att åka på härlig rekreation till Spanien några veckor i vår!!!Ej rökare måttlig med alkohol gillar andra kulturer och friskvård för guldkant på ålderdomen!
E-postadress: Gertieaakerlund@outlook.com

Elisabet, 62. Söker vänner för längre vandringar, tex franska leden till Santiago de Compestella eller förslag. Man eller kvinna. Tänker hösten 2022. Härligt om du bor i Skåne.
E-postadress: elisabetsmailadress@gmail.com


Efter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer eller annonser som kan uppfattas stötande.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.