Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Sandra, 29. Hej, Ensamstående mamma med två barn på 3 och 5 år. Vore kul med sällskap men vi behöver absolut inte göra allt ihop. Åker gärna med en "tjej" med barn i ungefär samma ålder :)! Åker gärna i vår under påskveckan eller tidigare till en charter med sol och bad. Bor i Stockholm. Hör av er!
E-postadress: resanu2019@outlook.com

Torsten, 36. Hej Är sugen att boka en Galapos kryssning, kanske i kombination med några dagar regnskogsäventyr i Amazonas. Har barn på halvtid och tänkte resa 2.5 veckor under sommarlovet när de är hos sin mamma, så antingen i början eller slutet av skollovet. Någon mer som har Galapagos på sin bucket list?
E-postadress: treut@telia.com

Agneta, 70. Önskar ett seriöst ressällskap för att tågluffa söderut i höst. Målet spelar mindre roll, men resan måste vara över tid. Tankarna går till både Istanbul och södra Portugal. Även gamla Grekland duger bra. Några gånger har jag rest ensam dit med tåg och färja, och det skulle nog funka att kombinera Aten/Thessaloniki med Istanbul. Går bussar numera. Hoppas på visat intresse!
E-postadress: lannsta1948@outlook.com

Stina, 40. Eller en annan engelskspråkig stad??!! Edinburgh eller Glasgow i april (18-21/4) *eller* 27/4-1/5). Endast flyg & hotell för min del, ingen budgetresa. Om orden lugn, historia, museum, fotofantast, arkitektur och långa promenader lockar dig skriv en rad & berätta om dig själv. Reser helst med kvinnsfolk i ålderskat 30-55 år. Du bör ha resvana (det har iaf jag samt är en hejare på kartläsning!). Jag bor i Uppsala och ses helst innan avresa.

E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Lina, 38. Hej! Jag och mina barn (2 tjejer 10 och 9 år) söker barnfamilj att resa med. Helst av annan ensamstående mamma med barn i ungefär samma ålder. Vi är intresserade av de flesta resor, både charter och egensnickrade rundresor. Enda kravet är att det ska gå att bada, helst hela dagarna om barnen får välja ;) Just nu funderar jag på en vecka i Albanien i början av sommaren. Hör av dig om det låter intressant så kan vi träffas och se om barnen trivs tillsammans. Bor i närheten av stockholm.
E-postadress: alvemina123@gmail.com

Anneli, 55. Hej! Söker resesällskap till Costa Rica, ca 3 veckor om ungefär ett år - alltså februari 2020. Jag är nyfiken, flexibel och ganska resvan. Är intresserad av djur, natur och upplevelser i första hand men älskar också sol, bad, promenera och läsa. Är ej rökare. Inte intresserad av shopping. Åker gärna en "tjej" i ungefär samma ålder :)! Skulle gärna träffas börja planera resan under senare delen av våren. Bor i Gävle
E-postadress: anneli.lindgren@gavle.se

Helen, 66. Söker ressällskap för tågluffande eller vandring i Europa. Reser ej med charter utan på egen hand, tycker om levande musik, konstmuseer, njuter av att bara sitta på ett cafe och titta på mänskor och tala med mänskor, att leva enkelt och njuta av sol och värme. Trivs ej på badstränder utan vill röra på mig. Bor i sydvästra Finland.

E-postadress: lucinda@luukku.com

Jonny, 59. Hej. Nyopererad 13/2 så runt den 22/2 är tanken den att ta en vecka på nån av Kanarieöarna för rehab av diskbråcket. Inga discokvällar utan lugna restaurang besök ligger nog närmast till hand.

E-postadress: jonny.hogbom@hotmail.se

Åsa, 64. Söker reskompis för resa till Vietnam, CostaRica men även inom Europa. Är ”jobbande” pensionär som styr min egen tid. Är pigg , okomplicerad och resvan, men saknar nån att resa tillsammans med. Ingen festprisse. Bor i Göteborg.
E-postadress: kanzan_a@hotmail.com

Carina, 54. Ensamstående mamma med barn på 11 år, söker resesällskap v.10 till Kanarieöarna, charter. Sol, bad och avkoppling ej flänga runt, eget rum. Intresserad? Hör av dig snart! Hälsningar Carina
E-postadress: pezak64@hotmail.com

Linnea, 73. Önskar resesällskap till Sydamerika och Hollands tulpaner i vår

E-postadress: linneabrolin@live.se

Lena, 53. Hej, söker kvinnligt resesällskap till värmen v.14 eller v.15. Gärna till ngn av Kanarieöarna eller Turkiet, är dock helt öppen för andra förslag. Jag är i första hand ute efter avkoppling med sol och bad samt något gott att äta/dricka på kvällen. Bor i Mamö och träffas helst för att planera innan.

E-postadress: lenahanna11@outlook.com

Un, 65. Snart pensionär, mera tid för spännande resor. Har idéer om resor båda i nära och fjärran länder - mycket som jag fortfarande vill se och uppleva. Är resvan, reser enkelt och tryggt, inga store extravaganser. Aktiv och alert, nyfiken på det mesta. Om kemin stämmer - kanske Skottland nästa! Bor i Stockholm - ta kontakt.
E-postadress: rabarber08@gmail.com

Jessica, 38. Hej. Är det någon tjej som kan vara spontan o resa snart. Jag vill till sol o bad. Jag kan åka tidigast 8/2 o senast 12/2 ingen festar resa. Sol o bad. Finns väl inte så mkt resor kvar. Men jag vill inte åka till Teneriffa eller gran Canaria. Kan egentligen åka från vart som helst, men föredrar Stockholm. Är du som jag gillar sol o bad o ta semester som den kommer. Skriv gärna.

E-postadress: tjej78@hotmail.com

Hanna, 45. Hej! Mamma med tonåriga barn söker andra mammor att resa med, barnen följer med såklart! Jag har en 14-årig kille som är sporttokig och älskar att vara aktiv. En 18 åring (kille) som förmodligen inte åker med. Sommaren 2019 och gärna i Europa, en vecka. Jag gillar inte att resa ensam, vore kul med sällskap! Men vi behöver absolut inte göra allt ihop. Hör av er!

E-postadress: Hanna.cornelia.bjorklund@gmail.com

Åsa, 57. Är mycket resvan och mina favoritresemål är sydostaien. Planerar att resa ganska snart, februari-mars. Är intresserad av natur och kultur, god mat och älskar att tuffa runt i nån tuctuc. Thailand, Cambodja eller Laos, Malaysia.
E-postadress: asatjuvkil@hotmail.se

Stina, 40. London till april (18-21/4) 2019? Endast flyg & hotell för min del, ingen budgetresa. Om orden lugn, realist, fotofantast och långa promenader lockar dig skriv en rad & berätta om dig själv. Reser helst med kvinnsfolk i ålderskat 30-55 år. Du bör ha resvana (det har iaf jag samt är en hejare på kartläsning!). Jag bor i Uppsala och ses helst innan avresa.

E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Bengt, 62. Hej på er alla ressugna. Önskar någon som är nyfiken och framgångsrik, och att upptäcka världen tillsammans.... har en del erfarenhet av asien . Men saknar många. SKRIV EN RAD . Kille . Man 62 dom gillar äventyr i trygghet.
E-postadress: amdpowermini@icloud.com

Åsa, 49. Jag söker tjejresesällskap till Alperna för skidåkning vecka 7. Målet är att få åka så mycket skidor som möjligt och jag avslutar gärna dagarna med god mat och ett glas vin. Jag reser helst från Göteborg.
E-postadress: flygresor2016@hotmail.com

Margreth, 69. Hej, jag är en pigg, glad och resvan dam. När jag nu trappat ner mina åtaganden är jag sugen på att resa mera. Söker resesällskap, väninna eller vän, för långa resor till andra världsdelar eller korta i Europa. Bor i Skåne - hör av dig så kan vi träffas och se om rese-kemin stämmer!
E-postadress: margreth.segerstein@tele2.se

Anki, 69. Hej. Pigg och ungdomlig kvinna, icke rökare, önskar resesällskap till sol och bad i februari-mars t ex Kanarieöarna. Gillar kultur, god mat, promenader och utflykter. Planerar flera resor framöver inom Europa. Jag bor i Halland. Helst eget rum.
E-postadress: lillvik50@gmail.com

Elisabeth, 64. Hej. Söker resesällskap hösten 2019. Jag vill gärna åka till USA, Kanada men är naturligtvis öppen för fler resmål. Kvinna eller man spelar ingen roll så länge vi är överens om att vi reser som vänner. Jag ser helst att vi har var sitt rum eftersom jag vaknar väldigt tidigt och tycker att det är jobbigt att smyga på morgonen. Jag bor i Halland. Det spelar ingen roll var du bor men självklart är det trevligt om vi kan träffas innan och planera.
E-postadress: mammamixxi@gmail.com

Alexandra, 65. Söker ett sällskap av en kultiverad, välutbildad man som är sugen på att följa med till sol och värme med en frisk och pigg dam, icke rökare. Jag bor i Malmö och planerar resa till att börja med ca 10 dagar under februari eller mars månad. Planerar flera resor.
E-postadress: Affirmera@hotmail.com

Jessica. Hej. Jag vill åka till sol och värme vecka 7 och 8 Jag vill vara borta i 2 veckor. Gärna Aruba, Jamaica,dominikanska republiken Ecuador, kap Verde, Egypten, Marocko, mm Jag tycker om sol o bad, utflykter, äta gott. Ingen fest människa. Söker dig mellan 40-70
E-postadress: tjej78@hotmail.com

Henning, 69. Söker en resevän som är eventuellt lockad av en blandning av olika resmål, t ex Sundsvall med superfin omnejd samt Gotland, Skåne ev Kreta Spanien Irland England Skottland och vissa städer i EU mm. Aktiviteter som cykling och ridning, vore trevligt inslag.
E-postadress: Suecia921@gmail.com

Inger. Hej jag är en pigg glad dam som är resesugen jag har rest mycket vill resa till värmen jan tänka mig mig bpde kortare o h längre perioder. Jag är ordentlig glad snäll full av energi jag bor i HELSINGBORG
E-postadress: arlefalk44@gmail.com

Margot, 63. Hej, alert o ungdomlig kvinna söker reskompis. Öppen för förslag. Är resvan och har bott utomlands.
E-postadress: norrskens18@gmail.com

Ingela, 59. Tänkte åka till solen en vecka ca 31/1 -3/2 och 7-8 dagar Fyller år och vill inte ha någon fest hemma Har inte jätte stor budget tänkte Teneriffa typ eller förslag Bara bada sola slöa njuta Någon som vill med?
E-postadress: ingelaliljestrom@gmail.com

Julia, 46. Hej! Söker resesällskap då jag o min 8 årige son vill till fjällen i vinter. En vecka. Skulle vara så kul om du är ensamstående mamma som jag o har ett barn runt 8 års ålder! Fokus skidåkning och fokus barnen dvs ej intresserad av festande utan fokus lugn o ro.

E-postadress: solensjulia@hotmail.com

Mikael, 69. Försöker komma i kontakt med Anna (63), som vill planera fjällvandring i sommar. Din e-mail adress är antagligen felaktig?
E-postadress: burbery14@gmail.com

Maggan, 53. Jag söker resesällskap till sol och värme i mars. Jag tänker mig resmål som Mexiko, Dominikanska republiken, Vietnam, Karibien, Thailand men är öppen för andra bra förslag. Jag bor i Malmö. Jag gillar upplevelser, sol och bad, utflykter, djur och natur, goda middagar m.m Hör gärna av er:-)
E-postadress: maggan.1@hotmail.com

Meri, 73. Jag sökerresesällskap till Japan mars-apr.2019 :
E-postadress: tigrameri@gmail.com

Guli, 54. Söker resesällskap
E-postadress: gulabykova64@yahoo.se

Ove, 66. Söker ressällskap till hösten 2019. Planerar min drömresa till USA, efter min pensionering, med städer som San Francisco, Los Angeles New York. Kvinna i lämplig ålder vore trevligt,
E-postadress: faktorn69@gmail.com

Gunilla, 54. Vietnam/Kambodja eller annat spännande resmål i feb/mars? Öppen för förslag men ej charter eller liknande. Kan vara borta max 2 veckor.

E-postadress: gunilla-gustafsson@hotmail.com

Mats, 48. Jag planerar att åka till Hurghada i Egypten 1-2 veckor och dyka i februari 2019. Men jag saknar en parkamrat att dyka och resa med. Jag har advanced open water och tycker verkligen om dykning men är inget proffs, flygning och friluftsliv ägnar jag mig gärna åt också, så det behöver inte vara dykning varje dag. Tycker du som jag om dykning och är fri och ledig och vill hänga på, hör av dig!
E-postadress: mats@meac.se

Björn, 52. Hej, jag söker ressällskap år 2019. Vart? Det kan vi bestämma via e-mail. Jag har rest en massa tidigare i Asien, Nordafrika, Europa och USA så resvan har jag. Allt från storstäder till sol o bad. Hör av dig så kan vi planera något.
E-postadress: bjornes2013@gmail.com

Jessica, 38. Hej. Jag är en glad, framåt tjej som är gravt synskadad, är van att resa, jag vill passa på att resa innan jag blir blind. Jag älskar sol o bad, men samtidigt åka på upplevelser, men nått jag inte föredrar är att festa bort sin semester, kan gärna ta nått till maten eller på balkongen. Men inte så mkt mera. Jag vik åka bort 2 veckor i februari, skulle vilja åka till Aruba, Gambia, Kuala Lumpur, Egypten är väl öppen för förslag men vill inte åka till Teneriffa el grand Canaria. Jag är lite begränsad när jag kan åka. Men 2 veckor behöver jag vara borta för att hinna ladda batterierna. Vem ska du vara tjej från 40-60 år. Hör gärna av dig så skriver vi mera.

E-postadress: tjej78@hotmail.com

Rune, 64. söker resesälskap till Thailand i mars även andra resor.
E-postadress: nilssonrune37@hotmail.com

Annika, 57. Hej söker resesällskap av kvinna i min ålder som bor i närketrakten vill gärna åka över till USA ,kan även tänka mig nån storstad med är öppen för andra resmål också.Jag är en lättsam person och umgås med.
E-postadress: annicahedlund@icloud.com

Peter, 40. Hej Söker resesällskap då jag tycker det är trist att resa själv och mina vänner har inte tid. Kan åka vart som helst på upp till 2-3 veckor till slutet av mars senast. Kom med förslag! Jag bor i Stockholm och arbetar som systemutvecklare. Har inga barn och är ensamstående. Ålder mellan ca 30-50 funkar. Hoppas vi hörs.
E-postadress: mirgimmic@outlook.com

Margot, 65. Resvan och alert 65-årig kvinna i Stockholm söker ressällskap. Kan tänka mig resa til USA, Kanada, Bali. tex. Men även någon resa inom Europa. Öppen för förslag.
E-postadress: norrskens18@gmail.com

Carina, 59. Önskar resesällskap av kvinna i ungefär samma ålder. Är akademiker och bor i Malmö. Gillar kultur, mat och ett glas gott vin, naturupplevelser. Ingen vandrare. Är lätt att umgås med enligt andra. Glad och lättsam. Öppen för det mesta vad gäller resmål! Vill lära känna dig lite innan vi åker! Därför bra om du bor i Malmö/ Lund -området.
E-postadress: Carina.sjoberg15@gmail.com

Emad, 38. Tjo ☺️ ja söker en eller flera trevliga tjej för resa. Ja hoppas hitta här och besöka o resa till hela världen.ha en trevlig kväll.vises.mhv Sverige s romantisk kung.
E-postadress: Emad.ahadi80@yahoo.com

Liliane, 69. Önskar resesällskap. Är resvan, språkkunnig, flexibel, lättsam och pigg Vill vara längre tid i ett varmt land i Europa. Bor i GBG.Hör av dig...
E-postadress: vallys@tele2.se

Amir, 31. Hej! Jag söker resesällskap till ett varmt ställe eller en kortresa( weekend ) över nyår! En lugn, trevlig och lättsam person! Hör av dig om det låter nice Hälsningar!😊

E-postadress: Icelikesweden@hotmail.com

Lars, 36. Hej är en äventyrlig kampsportare med en dröm om att hitta någon att resa med och att blogga tillsammans med i asien och brasilien . Är du erfaren av blogg, vlogg är det ett plus hör av dig ;)
E-postadress: shirokuma3011@gmail.com

Mirka, 72. Pigg och ungdomlig kvinna från Göteborg. Lättsam och flexibel. Vill spendera 2-3 veckor i värmen i januari/februari. Vore trevligt att resa tillsammans med en lättsam kvinna eller man.
E-postadress: mirka.blazenin@gmail.com

Karolin, 39. Någon resglad och lättsam person som vill med till Asien mars 2019? Är resvan själv men utav någon anledning har jag inte varit i Asien. Tänker mig två v och funderar på Thailand, men att försöka hitta de minst turistiga öarna. Mest för att jag söker en enkel avslappnande semester med fina stränder, lite sightseeing kanske avsluta med shopping i Bangkok. Maila så svarar jag. Har läst en del av inläggen här. Hoppas ni kommer iväg dit ni vill :)
E-postadress: mattis179@hotmail.com

Ann, 67. Jag bor på västkusten, vilket är ok under vår och sommar. Vill fly från kyla och mörker under vintern. Samtliga av Kanarieöarna, tycker jag om. Vill bara ha lugna dagar med sol, bad och promenader. Inga äventyr! Vore trevligt att ha en likasinnad väninna som sällskap på resmålet.
E-postadress: ahammar16@gmail.com

Christian, 60. berest male singel i bästa form vill sticka iväg vart som helst, när som helst - med dig female som kan matchar. okomplicerat är alltid bäst. kom med förslag, jag lyssnar. uh, så spännande ! kram/christian malmö
E-postadress: croberland@gmail.com

Joseph, 44. Hej ! Söker dig som vill resa till solen och njuta av livet, natur, hälsa, djur, musik, kultur, uppleva olika platser o upplevelser, koppla av i lugn och ro.
E-postadress: josph2010@live.seEfter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer eller annonser som kan uppfattas stötande.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.