Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Brigitte, 44. Kollar om ressällskap kanske kan finnas i detta forum. Jag funderar på en resa till Jordanien efter jul, mina möjliga resdagar är 27 december till 3 januari. Tänker att det hade varit intressant att åka över gränsen till Jerusalem (är dock inte religiöst lagd, men misstycker inte om du är). Fördel om du talar arabiska, men det viktigaste är att vi båda känner oss bekväma att resa tillsammans. Jag bor i Helsingborg, tänkte flyga från Kastrup.
E-postadress: brigitteenfeldt@hotmail.com

Joseph, 44. Hej ! Söker dig som vill resa till solen och njuta av livet, natur, hälsa, djur, musik, kultur, uppleva olika platser o upplevelser, koppla av i lugn och ro.
E-postadress: josph2010@live.se

Berra, 52. Hej där! Jag är en pigg och nyfiken 52-årlig kille som söker ressällskap för resa till varmare länder, en eller två veckor över jul eller nyår. Jag är öppen för de flesta resmål. Allmänna intressen. Gärna sol och bad förstås men inte enbart, vill gärna se lite också, ev. lite vandring också om det är rätt förutsättningar. Bor i Mellansverige och ses gärna innan resa så vi kan planera lite. Hör av dig!

E-postadress: bertpilo@gmail.com

Sultan, 30. Hej! Jag söker dej som vill göra mej sällskap till Italien över en helg och uppleva olika maträtter. Är en positiv, glad och öppen människa :)
E-postadress: sultan198823@hotmail.com

Ulla, 67. Är resvan och föredrar att utforska lite annorlunda resmål. Jag reser i egen regi, planerar och lägger upp resplan. Tycker om att resa runt med buss eller tåg och ibland taxi. Sol och bad är inget för mig. Har rest mycket i Asien men även Sydamerika och Afrika. Är nyfiken på nya resmål som t.ex. forna Sovjetrepubliker eller Balkan. Brukar vara borta 3-4 veckor. Eftersom plånboken inte är så tjock bor jag billigt och lägger hellre pengar på att göra utflykter och uppleva mycket både natur och kultur. Hör av dig om det låter intressant. Jag bor i Göteborg.
E-postadress: goteborgare@telia.com

Anna, 63. Hej, kvinna, 63 år, 175 cm och tidigt ute, men vill gärna planera för en liten fjällvandring i sommar med en trevlig man - till Sylarna kanske? Ingen tuff vandring utan för att njuta och se skönheten. Vill du gå med? Bäst att passa på innan ålderskrämpor sätter stopp för den härligaste av semestrar. Ser fram emot dig! Anna
E-postadress: Resevan.9@Outlook.se

Ulrika, 40. Hej ! Söker dig som vill resa till Barcelona, Gdansk alt. Malta- weekend resa med mig: en lugn kvinna +40. Uppskattar hotellfrukost, kultur, liksom promenader. Har du utrymme och lust att resa med mig - redan i December 8:e alt. efter årsskiftet. Jag bor i Stockholm och söker en eller två medresenärer.
E-postadress: lightinmyhouse@gmail.com

Birgitta och Marcus, 39/49. Gran Canaria i början av december 2018. Vi söker resesällskap för gemensamt boende, dels för att dela på kostnader men också för att träffa nya vänner. Vi har varit många gånger på Gran Canaria, brukar hyra bil för att kunna ta oss runt och känner till ön ganska bra. Våra intressen är trädgård, träning, musik och dans. Hör av dig/er! December närmar sig med stormsteg.
E-postadress: 19gittan79@gmail.com

Inger, 59. Hej, är en öppen, natur- och kulturintresserad Stockholmskvinna som vill uppleva Afrika en gång till i mitt liv. Fyller jämt i januari 2019 och drömmer om en kombiresa med safari och lite sol och bad. Delar gärna min upplevelse med en likasinnad man eller kvinna. Är din almanacka öppen V5-ca7. Hör av dig! :-)

E-postadress: inger.h.greve@gmail.com

Agneta, 72. Hej! Söker dig som vill åka till Australien 26/2 2019. Jag är aktiv och nyfiken. Bor i Sthlm.
E-postadress: agpet_s@msn.com

Karin, 72. Trevlig jul o nyår någonstans? Hemma eller resa? Bor i Kalmar.
E-postadress: karin.lingmar@gmail.com

Tuya, 54. Jag söker en resesällskap...
E-postadress: banzragchenhtuya@yahoo.com

Lars, 52. Frånskild med barn som inte bor hos mig. Söker en trevlig dam/tjej som vill gå vidare i livet med mig både resa till Island och varma sköna länder. Bara resesällskap eller vidare beroende på vad som passar oss. Gärna naturist men inget krav. Vill leva livet medan tid finns kvar för det. Hoppas på en som vill resa och ha det kul ihop. Inte bestämt men Asien, en vinter på Kreta? Eller en helg eller vecka till sköna källbad på Island.
E-postadress: vitrygg@yahoo.com

Helena, 66. Jag är en nybliven pensionär och har förlorat alla mina närmaste inom 1,5 år. Önskar resa nånstans helst inom Europa men inte ensam. Jag är ungdomlig, inte sportig. Älskar Italien men andra länder är också OK. Bor i Stockholm. Hoppas nån är intresserad . MVH Helena

E-postadress: helena.mastenstrand1@telia.com

Ingrid, 71. Jag söker resesällskap. Jag har varit på många platser men Aldrig i tex Jordanien, Peru m fl Såg en spännande resa till Jordanien, vandring och många trevliga stop samt bad i Röda havet. Tyvärr är den resan samtidigt som jag är på enbarnsmamma resa. Jag är öppen för förslag. Bor i Stockholm och ser gärna att mitt sällskap bor i närheten. Van resenär med mycket nyfikenhet.

E-postadress: ibl1947@hotmail.com

Margareta, 73. Önskar resesällskap.
E-postadress: meta.45@hotmail.com

Jatta, 61. Vill resa till solen en vecka i november. Någon som vill hänga med? Upplevelser ska delas, eller hur?
E-postadress: jatta.fin@hotmail.com

Jan, 54. Söker en trevlig och vacker kvinna att uppleva nya året med.....vart reser vi....spelar mindre roll bara det är sol, värme och gärna 2-4 veckor. Finns, en ungdomlig man med mycket glädje, humor och livslust.
E-postadress: fasching@live.se

Susanne, 54. Söker resesällskap till tågluffning vår/sommar 2019

E-postadress: sukada_64@hotmail.com

Jonas, 30. Hej! Sugen på att dra en resa till Prag för att utforska staden samt äta och dricka gott, sugen på att dra fr.o.m. i slutet på November, maila så styr vi upp något!
E-postadress: mediahoran@gmail.com

Lena, 53. Hej! 53-årig Malmö tjej söker kvinnligt resesällskap för restresa v.42-43. Jag längtar efter sol, bad och varma kvällar på ngn uteservering. Gärna Kanarieöarna eller Turkiet, är dock helt öppen för förslag. Vill helst träffas och planera innan.
E-postadress: lenahanna11@outlook.com

Jörgen, 42. Hej..SKulle vilja åka till Bukarest vecka 1, 2019 och känna på det pulserande nattlivet. Saknar dock någon som kan följa med då. Men jag är inte rädd för att lära känna nya människor.
E-postadress: jorgen.lisette@hotmail.com

Camilla, 60. Söker den person som älskar Thailand och skulle ville stanna där 1-2 månaden i framtiden.

E-postadress: villelli54@gmail.com

Paul, 64. Söker resesällskap till Thailand eller annat asiatiskt land. Har tidigare rest mycket i mina dagar. Tycker om att äta gott och träffa nya intressanta människor. Vill inte ligga och sola hela dagarna utan verkligen uppleva kulturen på plats. Är du som jag öppen för nya erfarenheter och äventyr maila så styr vi upp något spännande.
E-postadress: paulie1954@icloud.com

Stina, 56. Reskompis sökes till hela eller delar av resa över jul- och nyår till sol och bad. Söker någon som liksom jag är resvan och måttlig med alkohol. Tänkte mest slappa och ta det lugnt, läsa böcker under en palm etc, men också göra någon utflykt. Föredrar eget rum men kan tänka mig att dela kortare del av resan. Tycker det är viktigt ge varandra egentid. Vill man göra olika saker någon dag är man fri att göra det och sedan äta någon god middag tillsammans på kvällen och dela med sig av sin dag. Det är också kul kunna göra saker tillsammans under dagen om man vill det så det är ju roligt om man har liknande intressen. Att hitta en resevän som också uppskattar detta upplägg är en förutsättning för att kunna resa ihop. Särskild ålder är inte viktigt däremot en trevlig personlighet och vänlig inställning är viktigt. Föredrar att resa med andra kvinnor, vilket är en förutsättning om jag ska kunna tänka mig att dela rum. (har snott delar av min text från annan annons där författaren beskrivit så bra det jag också söker. Hoppas att hon inte tar illa upp)
E-postadress: stina.lofstrom@yahoo.se

Eva, 62. Hej, jag är akademiker med kulturellt bagage som joggar, tränar, helst äter vegetariskt. Röker inte, dricker måttligt. Mina intressen är att läsa, resa, vandra, dansa, njuta sol och bad. Söker en trevlig partner in crime, att resa och vandra med, som har lätt för att skratta och ha roligt och kan prata om djupare ting. Funderar på att sticka iväg i januari, februari, till en plats där det är varmt och stimulerande.
E-postadress: humbaba-2@hotmail.com

Minna, 60. Hej jag är en glad och trevlg tjej som söker sällskap till resor sept-okt2018, kan tänka mig resa till Spanien , Portugal, Frankrike, sydamerika , Kroatien.Det skulle kännas bra om vi kan träffas innan och prata oss samman , jag bor i Växjö gillar promenader,tycker om god mat , gärna ett glas vin.
E-postadress: guimubo87@gmail.com

Karin, 66. Snabba puckar gillas! Jag söker resesällskap sep-okt 2018, gärna en kombinerad upplevelse/solresa med buss till Italien, Frankrike, Spanien, Portugal eller Kroatien. Kan även tänka mig att resa våren 2019. Det skulle kännas bra om vi kan träffas innan och prata oss samman. Jag bor i Sthlm, gillar promenader, god mat med vin, läser gärna en bok. Trivs i sociala sammanhang och är lättpratad.
E-postadress: kargunmar@hotmail.com

Conny, 45. Hej jag söker ressällskap för typ en roadtrip i norden. Öppen för olika ideer, har varken rätt bil eller några konkreta planer men allt sånt går att lösa. Resans längd: beror precis på vart vi bestämmer att vi vill åka eller så bara kör vi utan någon egentlig plan. Fotografering är mitt huvudsyfte med resan så planen är att stanna ofta och att jaga de perfekta bilderna. Har helst min hund med på resan, gärna bo i bilen osv man allt är förhandlingsbart.
E-postadress: connynylund@gmail.com

Lena, 63. Vill gärna hitta en trevlig kvinna att resa med. Bor i Malmö. Är resvan. Vill utforska Asien kanske Sydamerika men också resor inom Europa. Är lättpratad men njuter också av tystnaden och en god bok. Vill inte vandra. Äta gott och ett glas vin. Är akademiker. Kul om vi kunde ses innan så du får gärna bo i Malmö eller närheten. Lena.jakobson@malmo.se
E-postadress:

Pontus, 22. Hej! KIlle på 22 år, är öppen och kan tänka mig att resa vart som helst. Skulle dock vilja vara borta 2-3 veckor. Hyra vespa, vandring och se mycket är lockande. Skicka gärna förlag, skulle behöva komma iväg ett tag! Asien lockar! Mvh Pontus

E-postadress: pontus.res@gmail.com

Stina, 40. Nyårsresa? Åka fredag 28/12-tillbaks senast fredag 4/1. Resan får gärna kosta. Jag reser så sällan... Däremot är jag petig med resmål; Asien & Grekland lockar mig inte alls. Däremot vore Dubai eller Moskva kul att få besöka. Kortare resor är också av intresse; målet är att fira nyår utomlands! Endast kvinnliga resenärer sökes för att undvika komplikationer. Jag bor i Uppsala; viktigt att ses innan avresa samt flyger endast från Arlanda.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Kille, 18. Samma ålder cirkus som vill utforska klubbarna på marbella Spanien, då polarna jobbar. Bilar ner med föräldrarna och tar flyget hem. Ca en vecka. Reskostnad kommer att bli ca 3000kr.
E-postadress: skvafs@outlook.com

Lena, 53. Hej, saknar redan värme och bad. Tänkte försöka resa till den ngn gång v. 42-43. Gärna Kanarieöarna, är dock öppen för de flesta förslag. Tycker om god mat, gärna ett glas vin eller två, dock ingen uttalad "festprisse". Söker i första hand kvinnligt resesällskap från Skåne/södra Sverige så vi har möjlighet att träffas innan och planera.

E-postadress: lenahanna11@outlook.com

Josefin, 49. Jag söker resesällskap som vill åka bort ca 28 december - 6 januari. Jag skulle gärna åka till Asien - typ Bali - men är öppen för förslag. Jag har rest ganska mycket i Europa och även USA några gånger men ej andra världsdelar. Gärna vandring eller annan aktivitet i kombination med bad och sol - men öppen för förslag. Bor i Stockholm.
E-postadress: Rosjos@hotmail.se

Danne, 47. Hej! Tänkte mig en resa under okt-dec till Sydeuropa. Kom gärna med önskemål. Söker ressällskap med någon som gillar att motionera, kanske kolla någon sport också. Sol och bad (nakenbad helst) samt god mat och shopping är givet. Hotell kan jag stå för om så önskas. Själv är jag 47 år och skapligt resvan, lugn och skötsam.
E-postadress: dandyman1@spray.se

Anna, 20. Hej! Jag och mina 2 tjejkompisar tänkte åka till Karibien nu i nov/dec helst alternativ jan/feb. Vi funderar på Kuba, Costa Rica och en ö i Karibien ex Jamaica eller Barbados. Du kan få vara med och bestämma resmål! Vi tänkte att vi reser så länge pengarna räcker till. Men förhoppningsvis 1 1/2 till 2 månader. Då vi är 3 st hade det varit skönt att hitta en till. Vi är 20 år så någon i de närmsta åldrarna hade varit bra. Vi har inte hunnit planera så mycket än. Vi vill såklart uppleva stora sevärdheter och åka ut på äventyr. Verkar detta intressant så blir vi glada ifall du vill höra av dig.
E-postadress: anna.m.lindvall@gmail.com

Jessica, 38. Hej. Jag vill åka till Kuala Lumpur. Vecka 43-44 Jag älskar att resa. Jag vill passa på innan jag är helt blind. Jag älskar sol o bad, uppleva landet, se vad landet har att erbjuda. Är ingen fest prinsessa, röker inte, snarkar inte. Jag är enkel o inget krångel. Söker dig kvinna mellan 40~60 år, är res van. Skriv så får vi se om vi klickar.
E-postadress: tjej78@hotmail.com

Alexa. nder Curbelo, 55. Hej gillar resa i november reser till Havana Kuba 14 dagar och söker sällskap.
E-postadress: s_alex63@hotmail.com

Sofie, 47 söker resesällskap till värmen och gärna över nyåret eller till våren. Är öppen för förslag men några resmål jag är intresserad av är Sri Lanka, Costa Rica eller Kambodja. Men även Kanarieöarna kan fungera :-) Är intresserad av kultur, historia, natur, musik, sol och bad, är måttlig med alkohol, röker ej. Är en ganska ugn och trevlig person. Inte måste att dela rum men kan funka också. Bor i Stockholm och träffas gärna innan för att planera.
E-postadress: motsolen@yahoo.com

Sanna, 56. Jag har en dröm att få resa till Memphis Nashville hösten år 19 eller våren 20 för att uppleva countryn. Jag är 56år och bor i Göteborg vill därför att du bor där så att vi kan träffas jag röker och dricker väldigt lite alkohol Jag är idrottsintresserad hoppas du är detta med men det är inget krav hoppas vi syns
E-postadress: susanne.lindqvist@yahoo.se

Håkan, 44. Tänkte resa någonstans i slutet av November. Hade varit trevligt med någon kvinna i ungefär samma ålder. Tänkte åka till de södra breddgraderna eller varför inte en Hockeyresa till Winnipeg.
E-postadress: hniklasson73@hotmail.com

Camilla, 60. Jag ska till Thailand --Phuket den 11.12.2018, är det någon som ska dit??? Har varit där 20 gånger, kan den landet, om någon behöver tips. Söker resesällskap- ålder 53-63, rökfri, måttlig med alkohol,( man har roligt utan sprit) för att stanna där längre perioder typ 2-3 månader i framtiden. Skulle vara bra att träffs där i december och hitta på något utflykt tillsammans. Jag är glad, positiv, rolig tjej, lugn, omtänksam, social, alkohol/rökfri. Bor i Norrköping.
E-postadress: villelli54@gmail.com

Lena, 54. Jag söker allt från resesällskap, gärna fjällvandring mm. Till en buggpartner. Kvinna, man eller ålder spelar ingen roll, så länge du har lätt för skratt och är trevlig. Jag själv trivs med trädgårdsarbete, promenader, umgås med familj och vänner samt att resa. Maila gärna till min dotters mail då jag fått låna den för tillfället.
E-postadress: Miiamattsson92@gmail.com

Karin, 44. Resevänner! Jag önskar utöka min krets av resevänner då det är härligt att upptäcka resmål tillsammans! Det är viktigt att kunna ge varandra egentid. Vill man göra olika saker någon dag är man fri att göra det och sedan äta någon god middag tillsammans på kvällen och dela med sig av sin dag. Det är oxå förstås kul kunna göra saker tillsammans under dagen om man vill det så det är ju roligt om man har liknande intressen. Att hitta en resevän som också uppskattar detta upplägg är en förutsättning för att kunna resa ihop. Särskild ålder är inte viktigt däremot en trevlig personlighet och vänlig inställning är viktigt. Jag är 44år boendes i Uddevalla ihop med min sambo och vår katt. Gillar det enkla, är positiv och flexibel. Älskar att resa, är resvan själv eller ihop med vänner eller sambon. Älskar oxå båtliv, just köpt en segelbåt, fricamping-vanlife(har en minivan jag övernattar i på olika platser), natur, hälsa, djur, musik, kultur, uppleva olika platser o upplevelser. Tycker även om att bara vara, läsa en bok, koppla av i lugn o ro. Hoppas finna någon här att matcha med på kort eller långresor. :-) Just nu är jag sugen på att resa till Marrakech typ början av dec, ca 4 dar, någon som vill med?
E-postadress: happyhumbleheart@gmail.com

Björn, 40. Jag är en trevlig kille från Hälsingland som bor här i Södertälje och nu söker jag en trevlig prick att ha som resesällskap framöver. Vore kul att kunna resa både här i Sverige men även utomlands för att uppleva ett nytt land och deras mat med mera. Finns du där ute ?
E-postadress: bjornerlingsjo@gmail.com

Annakristina, 71. Jag söker en manlig resvän I sep att åka till Moskva, Bolsjojteatern för att se Svansjön. Jag tror det är en av livets höjdpunkter. Det gör ingenting om du är yngre än jag.
E-postadress: annakristinafredin@gmail.com

Lena, 66. Är det någon som kan tänka sig åka till Thailand i oktober/november, ca 3 veckor. Man eller kvinna. Jag bor i Helsingborg, och det skulle ju vara bra om vi kunde träffas innan. Är resvan och har varit där 7 gånger. Kan även tänka mig andra ställen att resa till..........
E-postadress: lenadanielsson@hotmail.com

Lasse, 63. skulle vilja träffa en tjej/kvinna att resa tillsammans med i höst/vinter kortare eller längre tid, jag är resvan, rökfri och sparsam med alkohol! Öppen för alla förslag! Jag bor i Norrköping! 180 cm lång normalbyggd ungdomlig! Skulle tycke uppstå så är jag flyttbar!

E-postadress: larskarlsson54@gmail.com

Isabelle, 53. hej...jag är en kvinna som älskar att resa och söker något som är spontan, glad och älskar livet...Jag vill åka till Kuba nästa år 14 dagar på rundresa eller Santorini ....jag bor i Halmstad
E-postadress: isabelle-benvin@hotmail.com

Pierre, 55. Är en kulturintresserad vagabond med inre o yttre stil, som inte gärna åker på sk förhandsarrangerade turistresor,utan är mer för det mer äventyrligt spontana.Söker därför någon likasinnad kvinna med smak för det oupptäckta.
E-postadress: wolflife@hotmail.com

Lars, 76. Jag söker kvinnligt sällskap på en resa mot t ex Mallorca eller Kanarieöarna till hösten. Gärna någon som har lätt för att beställa mat och har god resvana. Jag är inte så ofta ute på resor.
E-postadress: lassec128@gmail.com

Fernie, 34. Jag vill utforska Asien eller nya Zeeland, Australien kring slutet av 2018, början av 19. HIttar gärna en bra resepartner att teama upp mig med. Gott om egentid efter behov men en partner som är lika sugen på att upptäcka och öppen för nya saker.
E-postadress: f.a.parra@hotmail.com

Bengt, 74. Sri Lanka början 2019 med ev "stop over" på dit el hemresan. Om du som jag är pigg, kry, slank, med god promenad fysik, lite lagom äventyrslysten så hoppas jag få resa med dig. Var senaste vinter i Sri Lanka, reste som "back pack" resenär med deras bussar och tåg, bodde på s.k. "home stay" av god klass, allt toppen. Kombinarade sol o bad med att resa runt på/i Sri Lanka. Äter både på fina restauranger med "vit duk" eller "hål i väggen" stället, bor och reser både enkelt och lyxigt dvs jag hoppas att du är som jag flexibel. Självklart öppen för att resa med dig till andra resmål. Jag bor i Sthlm området. Hörs? Hoppas det.
E-postadress: b.lindberg43@hotmail.com

Johanna, 72. Någon som vill åka till Rhodos eller Kos vinter halv året , har du bostad på ön och vill dela på hyran samt får trevlig sällskap? Jag vill komma till solen , är pensionerad ungdomligt gillar att laga mat , glad tjej älskar sol och hav.
E-postadress: peggy5500@hotmail.com

Lasse, 43. Hej ! Jag är en man på 43 år boende i Kristine hamn, Värmland. Vill göra en resa till USA framöver, Behöver någon att planera och göra resan ihop med. Gärna kvinnlig i ålder 30-60 år. Öppen för förslag. Gärna någon av de varmare delarna av landet. Hoppas vi hörs.
E-postadress: lars74karlsson@gmail.com

Linda, 56. Hej Söker en trevlig reskompis som är boende i Stockholm till Costa Rica under höst-vinter 2018. pratar flyttande spanska och engelska. Är en lugn, trevlig, social och lättsam person! Önskvärd ålder är 40-55 år Rökfri och mycket mycket måttlig med alkohol. Är själv ungdomlig och vältränad Hälsningar Linda
E-postadress: nananu08ira@gmail.com

Anna, 34. Hej! Jag söker resesällskap till Kap Verde i mars 2019! Jag vill gärna åka 2 v med all inclusive och barnfritt hotell. Åker för avkoppling, sol&bad, utflykter, god mat&dryck och festar gärna till det någon kväll med drinkar! :) Är en lugn, trevlig och lättsam person! Skriv om intresse finns! Hälsningar Anna
E-postadress: missy_652@hotmail.com

Karin, 57. Kvinna 57 år vill ha sällskap till Indonesien med Bali efter jul och 2-3 månader, hela eller del av tiden. Troligen vidare till Borneo. Resvan, självständig, flexibel. Jag reser i lugnt tempo, stannar fyra till 14 nätter på samma ställe (om jag trivs) och gör utflykter därifrån. Vilar två timmar varje eftermiddag (utom i undantagsfall). Budget, vill dela rum (tror inte att jag snarkar 😉). Gillar natur, kultur, konsthantverk och att bara vara, se på människor och lära mig om landet. "Samlar" inte på monument. Älskar havet men inte att ligga och pressa. Det gör inget om vi har delvis olika önskemål om vad vi vill göra. Vi kan dela på oss i några timmar upp till en vecka. Rökfri och mycket måttlig med alkohol.
E-postadress: kalo60@live.se

Fredrik, 26. Hej Jag heter Fredrik och är 26 år, jag är som person alltid glad och positiv och jag gillar att träffa människor och prata. Jag är öppen och väldigt enkel att umgås med och jag är väldigt snäll av mig och omtänksam. Jag har planer på att vandra i svenska Fjällen i början av Juli jag tänker mig att vandra i Fjäll som Härjedalen och Funäsdalen eller kanske vandra i Kungsleden mellan Abisko och Hemavan som beskrivs som ett av världens kändaste och bästa Fjäll med några av världens bästa och finaste vandrings leder på en totalsträcka på 40 mil. Många fina sjöar och forsar finns i dessa fjäll längs med lederna, och forsarna har rent och frisk fjällvatten som renas när det rör på sig och som man kan dricka direkt på plats, väldigt gott är det. Det kommer även att finnas Fjällstugor att sova och äta i längs lederna och nån fjäll kiosk lite här och där ut med lederna. Vill du vandra i stora vackra fjäll med en schysst och rolig kille och uppleva ett storslaget äventyr? Detta kommer bli ett grymt äventyr med många fina och roliga stunder, mycket skratt lovas och jag är verkligen en schysst kille som kommer att hjälpa till och se till så detta äventyr blir säkert och roligt. Jag har erfarenhet av fjällvandring och natur sedan tidigare, har vandrat 3 gånger i fjällen tidigare i fjäll som Härjedalen och Funäsdalen. Kille eller tjej spelar ingen roll, ålder spelar heller ingen direkt roll om du så skulle vara över 40 eller under 20. Hör av dig om detta låter intressant så planerar vi hur resan ska se ut med packning och sånt Mvh Fredrik =)
E-postadress: fredrik.nkpg@hotmail.com

Rebecka, 42. Jag söker kvinnligt resesällskap för kortare eller längre resor. Jag gillar att promenera, prata och dricka vin. Behöver också egentid, vill sova i eget rum. Semestrar även gärna på hemorten, Göteborg, om någon vill komma hit och umgås.
E-postadress: reb_c80@hotmail.com

Monica, 60. Jag söker kvinnlig reskompis för resa till Sri Lanka c:a en månad och ev. södra Indien i början av -19. Vandra, sola, upptäcka, ta det lugnt, ta en öl. Jag är resvan och inte särskilt komplicerad. Öppen för förslag.
E-postadress: monica.hoog@telia.com


Kerstin, 61. Resekompis sökes i november till Florida, The Village som är en stad med drygt 120 000 invånare, typ Gated Community men utan stängsel. En stad för människor 55+. Jag är intresserad av att utforska hur det är att bo i en sådan stad/community. Vi hyr något via Airbnb, alltid billigare om man delar på hyran (ca 25 000 för en månad för ett rum med eget badrum o tillgång till kök och andra faciliteter). Jag är lättsam, bra på att anpassa mig till olika förutsättningar. Som person är jag rättfram, rak och har en positiv och glad personlighet. Mina intressen är politik (värdekonservativ), samhällsfrågor, filosofi och en mängd andra saker. Är passionerat intresserad av Abraham-Hicks vilket dock inte är något krav att mitt resesällskap är. Man eller kvinna är egalt. Jag är hetero men inte intresserad av någon intim relation. För att vi ska trivas tillsammans tror jag att du har utvecklat någon form av medvetenhet. Är också en f d partypingla vilket innebär att jag tycker det är kul dans och fest (numera i måttlig omfattning)
E-postadress: kerstin.hofgren@telia.com

Sofia, 27. Är en resvan och nu otroligt ressugen person som nu vart hemma i Sverige en månad. Jag har rest sedan 2010, gjort mycket i Asien, Australien, Europa och Kalifornien. Och nu har jag bott i Frankrike ett tag och precis kommit hem och är taggad på nya resor! Vart: spelar absolut ingen roll! Kom med förslag! Jag är flexibel! När: kan åka från juli och framåt! Vill ni göra en grym resa tsm med mig? Tveka inte att höra av er! Resa är livet! Ha det gött!
E-postadress: Sofiathorn@live.com

Gunnar, 66, RESEKOMPIS SÖKES för ”långresa” till del av kontinenten Sydamerika. (min första!). Från cirka i oktober 2018 och under förhoppningsvis totalt 3,5 månader med möjligheter att eventuellt delta gemensamt månadsvis och intresseanpassat. En sedan länge önskad flexibel/lägesanpassad resa men också budget-, och individuellt intresse och tidsanpassad upptäcka resa. En resa med ”en minsta gemensam nämnare” som grund, i ömsesidig dialog i förväg! En UPPLEVELSE-resa utan; stress, press och detaljplanelagd! Inriktningar för den nu tänkta resan till: 1 Ecuador – 2 Peru – 3 Bolivia inklusive en Amazonas upplevelse inom den perioden (= 1-3) och därefter en bra avslutning i delar av 4 Chile. Intressen mm: - Individuellt självgående men resa tillsammans/lita på, av säkerhets- och budgetskäl. =Orädd men vaksam! - Prioritet är: Natur/Djur+ Kultur (mat och människor lokalt efterhand) + Historia/Infrastruktur + Minnesrikt +Trevligt/KUL! - ”Lagom” enkelt lokalt budgetanpassat boende + resande/upptäckande. - Låg egen prioritet avseende: Sola + strand + hotell + shopping - i gemensam form, men tillfälligt separat är ju möjligt. Önskemål: Mailsvar för en inledande DIALOG för att klara ut MÖJLIGHETER respektive begränsningar dvs ”minsta gemensamma nämnare”!. Hör av dig SNART, oavsett kön, till upplevelseinriktad resenär i Mälardalen tillika man med 66 års livserfarenhet och även ganska resvan. Samt ”lagom” bekväm/lat? Fortsatt dialog vid svar och initialt via mail! Honnörsord är: ÄRLIGHET – Rättframhet – Samförståndslösningar och UPPLEVELSE!
E-postadress: mailto:upplevasa2018@gmail.com

Helen, 39. Vill resa över jul och nyår i år (2018-19) och vill gärna ha reseslällskap av någon glad och positiv människa =) Hade tänkt mig Sri Lanka, men är öppen för förslag. Är även intresserad av sällskap till weekenresor.
E-postadress: helenalex1979@hotmail.com

Björn, 70. Vandra genom Turkiet ? Någon som pratar turkiska och har gått om tid. hösten 2018 ? Gärna tvåspråkig kvinna svenska/turkiska vi kan diskutera kostnaden. Jag ganska otrevlig gubbfan.
E-postadress: bjorntorp@hotmail.com

Margaretha, 70. LÄS DETTA ALLA RESGLADA .... Bor i södra Skåne. Gillar att resa, men inte ensam. Öppen för olika förslag, med flyg, båt eller buss. Natur, kultur. länders mat, sol och bad. Brukar resa från Kastrup. Någon i ålder 55-75 kvinna eller man
E-postadress: ystad4@gmail.com

Anita, 72. Söker en resekompis man eller kvinna som bor runt sjuhäradstraken eller i närheten så vi kan träffas innan resan.Tycker om naturen att vandra resa gärna både inom och utanför landet är ensam och det är svårt att få kontakt med någon alla reser med sällskap.
E-postadress: kaprifol100@gmail.com

Sandra, 32. Härlig tjej som ska ut och resa i oktober till Zanzibar. 3 veckor ska jag volontärjobba och sen ha 1 vecka semester. Söker nu en trevlig tjej som kan tänkas hitta på saker tillsammans med mig. Gillar det mesta och är flexibel, gör allt från att snorkla, vandra till att gå ut på fest. Hälsningar Sandra.
E-postadress: Sandra_javisst@hotmail.com

Thomas, 41. Jag älskar att resa ofta 2-3 ggr per år . Jag funderar på Thailand till sommaren och LA o NY till ju o nyår. Jag är singel och skulle vara roligt att kanske söka liksidiga kombo vill o hoppas det finns någon tjej/kvinna som vill åka med. Jag är mycket trevlig social o glad hoppas du hör av dej . Kram Thomas.
E-postadress: Info@polercentrum.se

Johan, 35. Jag är glad å posetiv som älskar att resa. Ja har kompisar som reser med de har familj m m å de reser med sin familj. Blir då svårt å få med vänner på resor. Ja älskar resor till usa Västindien fotbollsresor m m ämnen safari funkar. Kan resa i höst
E-postadress: Heavygitta@hotmail.com

Camilla, 51. Söker resesällskap från Uppsala med omnejd.
E-postadress: Camilla.v.lothman@gmail.com

Sonja, 71. Jag söker reskompis till Georgien och Aremien.

E-postadress: sonjaholmedal@gmail.com

Marie, 54. Är en resvan och självständig kvinna som söker ressällskap till Vietnam under hösten 2018, 2-4 veckor. Jag älskar nya ställen, ovanlig och god mat, mysiga restauranger, strosa på stranden eller ligga och läsa en bra bok på verandan på något enkelt ställe. Röker lite ibland och tar gärna en öl eller ett glas vin, men är alkoholfri l övrigt. Söker resesällskap och inget annat. Som person är jag okomplicerad och vänlig och trivs med mitt liv i övrigt. Jag bor i Blekinge och det skulle vara roligt att träffas några gånger innan och umgås och planera resan.
E-postadress: me.haggman@gmail.com


Efter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer eller annonser som kan uppfattas stötande.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.