Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Susanne, 55. Älskar att resa gärna med kort varsel om man är två är det så mycket billigare. Vill åka till Cypern eller spanien en vecka snarast Sparsam sjukpensionär som gillar att bada och åka runt kommunalt och ofta på scooter dricker sällan röker dock aldrig inne renlig och lättsam med mig kan du känna dig trygg Har rest ca 2 gr per år i 30 år hoppas någon nappar för nu behöver jag sol och värme väl mött susanne
E-postadress: info@bergabo.org

Adem, 41. hej söker res kompis till Turkiet 3 veckor vem följer mig.
E-mailadress: adem_kumru@hotmail.com

Lena, 52. Hej! Malmötjej söker kvinnligt resesällskap till sol, bad och värme v.15-16. Jag kan tänka mig ett flertal olika resmål och är öppen för förslag. Är även pigg på olika weekend resor under våren. Träffas gärna för att planera.

E-postadress: lenahanna11@outlook.com

Kristin, 36 tänkte ta en sista min resa till Phuket nu i veckan eller nästa och resa runt i Krabi i 2 veckor.. söker endast tjej som resesällskap.. Ålder spelar ingen roll bara du inte ska spendera dina 2 veckor på stranden=)

E-postadress: gothika_4@hotmail.com

Gunilla, 72. Hej. Jag söker Dig som vill tillbringa 4 veckor på Spanska solkusten nära Marbella. Jag är självgående och rökfri, gillar en blandning av sol och bad, promenader, utflykter, aktiviteter m m . Tjej eller kille är egalt, huvudsaken Du är lättsam, seriös och trevlig, vilket jag hoppas att jag är! För mer info hör av Dig.
E-postadress: ann.1396@hotmail.com

Magnus 48. Hej! Söker resesällskap till Peru för att se Macchu picchu, Cusco, Sacsayhuaman mm. Är en "Ancient alien believer" och söker likasinnad, gärna kvinnligt sällskap,glad och sprallig, som är vältränad och inte röker. siktar på en resa 10-14 dagar på vårkanten 2018.

E-postadress: magnus.morell@gmail.com

Vivianne, 73. Hej! Söker en kvinnlig resekompis som är intresserad av att resa med till norra Thailand 2-3 månader från slutet av november -18. Bor i Kristinehamn så jag flyger från Stockholm, Arlanda. Det är bra om du bor i närheten så vi kan träffas, lära känna varandra och planera resan. Jag röker inte och dricker sällan alkohol.
E-postadress: vivianne70plus@gmail.com

Lotta, 53. Hej, Skidsugen, glad och trevlig person sökes. Gärna Alperna och sista minuten resa i mars.
E-postadress: lotta@hemoco.se

Per, 49. Hej Någon som är sugen på att följa med på jaktresa till Namibia feb-mars 2019? Det kommer bli helt underbart tror jag!

E-postadress: Talet77@gmail.com


Rizgar A. Hejsan! Jag ofta tänker på en resande. Men ty jag inte ensam resa. Någon omtänksamma fräsch och trevlig vill ressällskap till Israel, USA 2018-04. Men gärna att ses innan resan. Hör gärna av dig!
E-postadress: sarizgar@outlook.com

Karolina, 40. Hej! Jag och min yngste son på 6 år ska åka till Egypten (Coraya bay) 11-18 april för att snorkla och bada. Vore roligt med sällskap för lek och bad!
E-postadress: karolina.elinder@gmail.com

Krittiga, 42. Hej, I augusti 2018 tänkte jag tågluffa i Europa 2-3 veckor så jag söker resesällskap som gillar äventyr resa som jag. Jag är lättsam och spontan tjej som är altid glad att träffa nya människor. jag kommer från Thailand från början, har bott ensam och jobbar här i Sverige i 7 år. Jag vill resa olika länder i Europa någon gång och i år är det dags för mig. Hör gärna av dig, vika länder eller aktiviteter kan diskutera :-). Jag bor i Göteborg. E-postadress: krittigaa@hotmail.com


Sonja, 71. Planerar en flodkryssning .Är flexibel men vill vara i Sverige sommartid. Annars reser jag var som helst och bor hos lokalbefolkningen. Resa är att göra sin värld större i tanke och handling.
E-postadress: sonjaholmedal@gmail.com


Marit, 55.
Hej! Är en ungdomlig kvinna på 55 år som söker resesällskap i december -2018. Har tänkt åka till Karibien några månader och luffa runt i öar, du/ni behöver inte åka med hela tiden, men en bra grund är att ha med någon i starten . Ålder, kön spelar ingen roll. Huvudsaken du är glad och har ett hjärta.
E-postadress: maritwidjeskog@hotmail.com

Cecilia, 36. Hej! Jag planerar att åka på en resa som jag tänkt göra länge på ca:10-14 dagar i Augusti 2018 med start den 10/8 Montenegro 3-4 dagar - Albanien (Albaniens kust/ riviera) 5-6 dagar - Korfu 3-4 dagar. En upplevelse resa, med mat/kultur/historia/sol/bad/promenader. Spelar inte så stor roll vem du är bara du är nyfiken på samma typ av resa. Söker i första hand kvinnligt resesällskap. Bor själv i Göteborg.
E-postadress: cissi81@yahoo.com

Karin, 66. Jag söker resesällskap för en längre trip 2-4 veckor till Spanska solkusten, GC, Portugal, Mexico eller annat förslag som känns intressant för oss båda. Jag bor i Sthlm så det är bra om du bor i närheten så vi kan träffas för att lära känna varandra och planera resan. Gillar sol/bad och promenader, kultur och se omgivningar, god mat och dricka. Måttlig med alkohol. Söker sällskap och är hetro.
E-postadress: kargunmar@hotmail.com

Mikael, 50. Sälen i mars! Hej, jag ska till Sälen i mars och söker kvinnligt resesällskap, det är to-sön 15-18/3!
E-postadress: betamax18@hotmail.com

Sara, 47. Hej! Jag tänker mig framöver en resa till en mjölk och får farm utanför Dubai nästa vinter(2019) som även har gårdsbutik.Det blir en lite längre resa,men det skulle vara roligt med ressällskap dit.
E-postadress: zbruttan39@hotmail.com


Angelika, 46. Hej, Hoppas här finna en eller fler resekompisar, mitt drömresemål är till Uganda och gorillaspårning. min plan är att komma iväg i början av 2019.
E-postadress: ankan@medley.se

Lennart, 65. Ungdomlig kille till utseende och sätt. Mycket van resenär. Rest mycket inom Sverige, europa och många långresor. Ibland i sällskap, men även ensam. Trevligare att dela upplevelserna med någon. Bali, Kambodja och Thailand är under planering. Gärna mars 2018. Gillar storstan, naturupplevelser, sol och bad. Älskar att uppleva hur människor lever i olika länder. Bor i Göteborg.
E-postadress: arvid3131@yahoo.se

Wendy, 45. Hej! Jag önskar en resekompis till London i första hand, gärna resa nu under våren. Jag tycker om att resa så andra ställen är också intressanta. Jag bor i Stockholm. Hoppas vi ses. Hör av dig :) Mvh Wendy.
E-postadress: wendy2008@live.se


Birgitta, 61. Tänkte åka 3 dagars resa hurtigrutten med buss i sommar och söker kvinnlig resesällskap .Jag bor i mellan Sverige
E-postadress: Birgittalundh13@outlook.com

Maggan, 52. Hej! Jag söker resesällskap till sol och värme för en två veckors resa i februari eller mars till typ Vietnam, Dominikanska Republiken, Mexico, Mauritius, Thailand eller något annat bra förslag. Jag gillar upplevelser, sol och bad, god mat och dryck, utflykter, musik m.m Hör gärna av dig!
E-postadress: maggan.1@hotmail.com

Bibbi, 43. Undersöker om detta kan vara ett sätt att hitta resesällskap till Marrakech 5-9 juni 2018. Jag älskar språk, vill öva lite arabiska. Sitta på takterrass, njuta av dofter, människor, möten, bazaar, mat osv. Dricker mkt måttligt. Jag bor i Nv Skåne.
E-postadress: Brigitteenfeldt@hotmail.com

Anna-Lena, 63. Hej! Vill du cykla på Österlen i sommar-18 uppleva nationalparken Stenshuvud med fina stränder Kiviksmarknad Ale Stenar och kanske en avstickare till Bornholm. Mitt intresse är arkeologi slott och koja underbara parker och trädgårdar. Om du skåning en bonus boende på Österlen kvinna/man. Hoppas på svar! Vänligen!
E-postadress: anna-lena_astren@hotmail.com

Sultan, 29. Hej, jag skulle vilja resa till kroatien en vecka i juni och söker sällskap, jag skulle vilja sola och bada och njuta av naturen i landet, jag är sjuksköterska och är 29 år gammal. Hör av er gärna vid intresse! Mvh Sultan.
E-postadress: sultan198823@hotmail.com

Maria, 30. Hej! Jag har planer på att åka till Australien, Brisbane o Sydney, dec, tre veckor. Vore trevligt med resesällskap, göra utflykter med, gillar b la vandring-natur- kultur-museum-musik- restaurangupplevelser. Hör av dig :)
E-postadress: marsah30@hotmail.com

Sara, 47. Hej! Kvinna som är 47 år och bor i sörmland och är intresserad av katter,hundar,jordbruk, kor och grisar, och mycket annat, gillar också att besöka gårdar på olika platser både i sverige och utomlands.Tycker också att det är viktigt att försöka se möjligheterna och det positiva i livet och inte bara vad som är dåligt. Det skulle vara en stor och värdefull glädje för mig att hitta vänner som tycker att det är kul att åka på resor och besöka gårdar med djur. Vänliga hälsningar sara.
E-postadress: zbruttan39@hotmail.com

Victoria, 20. Hej! Jag söker någon att bestiga Kebnekaise med under juli månad. Du behöver absolut inte vara något vandringsproffs eller liknande då jag själv är nybörjare. Om du är intresserad så skriv jättegärna till mig :)
E-postadress: victoriaekstrom@yahoo.com

Emil, 34. Hej, söker resesällskap för en resa till Sydamerika, helst till karnevalen i Rio de Janeiro 9-14 feb, men senare går också bra. Kanske kombinerat med Peru (Macchu Picchu), Chile, Argentina. Öppen för förslag!
E-postadress: emil.soljaga@gmail.com

Björn, 50. Hej, jag är intresserad av att resa 1 vecka i sommar till medelhavet. Grekland till exempel. Någon som ska dit? Man som kvinna (jag är hetro).
E-postadress: bjornes2017@gmail.com


Margres, 65. Hej jag är intresserad av att åka bil genom Europa ner till södra Europa. Dels att välja några fantastiska ställen att stanna vid på vägen ner. Dels att undersöka underbara platser i söder. Jag har en stor bekväm bil och det får plats åtminstone 4 personer till. Innan träffas vi och planerar resan . Sen turas vi om att köra. Vad säger ni . Låter det trevligt och spännande. Hör av er i så fall. Jag bor i Göteborg.
E-postadress: margrethheiras@hotmail.com

Eva, 67. Hej Söker en kvinnlig resekompis till en 2 veckors rundresa till Thailand/Kambodja/vietnam 20181123. Jag är resvan, bor i Borås och flyger från Landvetter.
E-postadress: eeva.gustavsson@gmail.com


Alex, 24.
Hej! Söker en resekompis att bestiga Kilimanjaro med under augusti, september 2018. Tveka inte att ta kontakt med mig.
E-postadress: alex.trajkov@hotmail.com

Kerstin, 54. Hej Jag funderar på att åka till Indien, Kerala, och testa ayurovedabehandlingar mm under ca 2 veckor någon gång under 2018. Har du testat och/eller är du nyfiken och vill följa med? Hör av dig vet ja :) Jag bor i Västsverige.
E-postadress: kerstin_61@hotmail.com

Nils, 52. Hej! Söker någon som vill följa med på långresa 2018 under 2-6 månader. Är resvan, hänsynsfull, lättsam, anpassningsbar och intresserad av det mesta. Tycker det roliga med att resa är upplevelser och nya vyer /möten samt friheten från 9-5 lunken. Tänkbara resmål : Madagaskar / Östafrika, Namibia/ Botswana, Australien eller kanske Uzbekistan / Tadjikistan Öppen för förslag, hör av dig.
E-postadress: nahojslin@gmail.com

Linda, 42. Hej vill göra någon rolig upplevelseresa tex Svalbard, Kiruna kanske för att se Norrsken, Ishotellet, eller kanske USA om det finns någon mer som jag som gillar country och vill besöka Nashville!? Öppen för olika förslag, dock ej solresor! Jag vill uppleva dramatisk natur o dyl. Någon som är intresserad att göra mig sällskap tro? :)
E-postadress: lindaa.liljeblad@gmail.com

Maria, 60 söker resesällskap till Salzburg 2018. Vore trevligt om du, liksom jag älskar musikalen Sound of Music. Väl på plats kan vi ta en dag med Sound of Music tour. För övrigt god mat, dryck, trevligt sällskap samt njuta av den vackra naturen.
E-postadress: elisabeth.mattson@yahoo.se


Britt, 67
. Hej! Här finns en rörlig, positiv, icke-rökande,ytterst "spritmåttlig", liten kvinna/tjej som vill ha trevligt sällskap på någon resa.. 1-2 veckor till våren. Det kan vara Vietnam, Hurtigrutten, Japan, någon fin stad, Irland, Skottland..kom med förslag. .. Jag åker gärna på sällskapsresor med ordnade guidturer, inte så intresserad av badresor. Är du man så åker vi som kompisar, inget annat. Jag bor i övre delen av landet, men har övernattningsmöjligheter i Stockholm. Jag är hetero.
E-postadress: britthelen50@hotmail.com

Lena, 64. Hej alla glada! Jag har en plan att besöka Färöarna sommaren 2018, vet ej exakt datum. Hade varit kul med sällskap som gillar att röra på sig och se det positiva i det som är obekant, ja så klart även annars också... Jag bor i Göteborg så det vore ju praktiskt om du bor i/nära. Hör av dig/Lena
E-postadress: Lena_320@hotmail.com

Carina, 56. Hej! Söker en lättsam och trevlig resekamrat som också har en dröm om Australien hösten/vintern 2018. Vill gärna se och uppleva från Perth till Sydney under 2-3 mån (över jul- och nyår är inget hinder för mig). Har du samma dröm, är enkel, rökfri, och måttlig med alkohol hör genast av dig så vi får börja planera!
E-postadress: svb_carina@hotmail.com

Houcine, 36. Jag söker nån att resa med till en varmt land helst en tjej sugen på canarioana eller maldiverna , kom gärna med förslag.
E-postadress: youvi09@hotmail.fr


Maggan, 52. Hej, jag söker resesällskap till sol och värme lite längre bort typ t ex Thailand , Mexico, Mauritius, Domnikanska republiken eller något annat bra förslag gärna två veckor över jul och nyår eller längre fram i vinter. Jag kan även tänka mig kortare resor eller utflykter. Jag bor i Malmö. Jag gillar upplevelser, sol och bad, god mat och dryck, utflykter, musik, konst m.m Hör gärna av dig! E-postadress: maggan.1@hotmail.com

E-postadress: maggan.1@hotmail.com

Ebony, 39. Hej! Vem är interesserad av en weekend resa nånstans? Jag känner att jag behöver komma bort lite och gör annat. Jag är kvinna 39 boendes i Stockholm. När och vart man resa kan bestämmas om interesse finns. Helst kvinnligt medresenärer.
E-postadress: Ebonygirl78@hotmail.com

Johannes, 35, Hej! Jag skulle vilja ut och resa en vecka i februari 2018 och har inte så mycket idéer om vart, men gärna storstad, mycket promenader, äta gott, nåt museum och lite sightseeing. Är lugn och en ganska flexibel och lätt person. Är social och ser mig som trevlig och nyfiken. Är du liknande så släng iväg ett mail så kanske vi kan snacka oss fram till nåt som passar oss bägge.
E-postadress: snack@johanneskarnstam.se


Oscar, 69. Du kvinna som kan tänka Dig att, till hösten resa -"i Morernas fotspår" - tillsammans med en 69-årig livsnjutare och uppleva Cadics, Sevillia, Kordoba och Granada ... arkitektur, kultur - skönhet och njutning. Ser fram emot att höra av Dig som längtar efter mötet i den inre och yttre resan. Andalusien väntar på oss! (Jag har annonserat tidigare men med fel epostadress ... så försök svara igen om Du är intresserad)
E-postadress: maturity.nu@hotmail.com

Myriam, 50. Hej Jag vill ta en sista minut resa till något varm stället vill gärna en kvinnlig resesällskap jag bor i Stockholm och är oppen för förslag.
E-postadress: Peruviana_bonita@jotmail.com

Gunnar, 66. Förhoppning: Resekompis till Sydamerika, långtidsresa. Sökes: Likasinnad, för 4–6 månaders resa till SYD- Amerika, sen höst/vinter 2018. (utom vissa länder) ! = Ärlig, rättfram, pålitlig, enkel, själv-; ständig/ gående/ försörjande. Nyfiken på Upplevelser och att Upptäcka. Orädd, men vaksam (= 2 personer!). ”Lagom lat”: rörlig /mobil, flexibelt lägesanpassad. Intressen: djur + natur, kultur/landet och närkontakt folket. Minimalt: shopping, sol och bad. Reseplanering: gemensam från och med NU! 1:a resan för mig, dit. Annars resvan. Budget: Ja, ganska så stor ….., men en ekonomiresa som grund. Avgör reslängden. Resemetod: B o B + ”lagom” back pack (motsvarande) + lokalt i det mesta. ”Lagom” bekvämt. Ej stress + improvisera efter en ”röd tråd. Kön: ”Ja”! Jag = man, 66 år, fortfarande hyfsat still going strong. Lång, lagom smal. Svar till Upplevelse inriktad Globetrotter, Gunnar.
E-postadress: upplevasa2018@gmail.com

Sara, 20. Har planer på att resa, i en 4 veckor land vet jag inte ännu öppen för förslag! Söker reskompis Skicka gärna mejl :)
E-postadress: Saraviktorialindblom@icloud.com

Jean, 52. Hej! Är en kille som söker ett trevligt, socialt sällskap till en resa nånstans i Europa. Nån som gillar mat, nöjen och sevärdheter? Så finns det nån tjej i min ålder därute? Har inga problem med att betala för det mesta. Janne
E-postadress: jan.virolainen@gmail.com

Stefan, 43. hej, kille 43 år boendes i Stockholm söker resesällskap för en lite längre resa (2-3 veckor) i början på 2018. Gillar kombinationen av organiserat med guidning av div sevärdheter samt kanske avsluta med lite sol o bad. Skulle kunna tänka mig Madagaskar, Kuba, Sri Lanka men är öppen för andra förslag. Har rest en del tidigare....
E-postadress: nejmlose@hotmail.com

Viktor, 42. Hej! En stilig prins på 44 år som söker en okomplicerad prinsessa att hålla i handen på en härlig resa jag bjuder på. Ålder utan betydelse och barn inget hinder. Söker inte bara resesällskap utan något som leder till mer efter denna resa. Var och destination tar vi tillsammans och en paradis-ö är inte helt fel. Hör av dig så planerar vi tillsammans.
E-postadress: hogstavinsten@hotmail.se


Gerd, 74. Sydafrika eller Namibia i mars 2018, rundresa 17 dgr med litet sällskap, åtta personer 70-plusare i jeep. Söker någon med reslust, nyfikenhet, humor och positiv inställning. Delvis delat sovrum, delvis singelrum. Avresa från Arlanda. Jag finns i Östergötland.
E-postadress: guntyspost@gmail.com

Lotta, 30. Hej jag kallas ibland för Lotta och jag är 30 år. Jag bor i Uppsala och det skulle vara jättekul att träffa några resglada vänner här i stan eller nära omkring så kan vi ses på fika och prata resor! Skottland är spännande bl a...........
E-postadress: tulsiolsson@yahoo.com

Hayder, 55. Jag söker resesällskap för 1 eller 2 veckor . Jag söker kvinnlig reskompis helst från Stockholm.
E-postadress: haydirlabban@hotmail.com

Lars, 42. Hejsan. Jag är en man på 42 år boende i Kristinehamn i Värmland. Jag söker kvinnlig reskompis till USA. Gärna Los Angeles eller Florida, Texas, New york. Om ni är sugna hör av er. Vi kan börja som vänner så får vi se vad som händer..
E-postadress: lars74karlsson@gmail.com

Lena,66. Är det någon som kan tänka sig att resa till Thailand februari eller mars nästa år ca tre veckor? Är en kvinna på 66 år som har varit där 7 gånger och älskar att resa. Man eller kvinna. Är från Helsingborg, så det hade ju varit bra om Du är i närheten så vi kunde träffas och se om det kunde fungera.
E-postadress: lenadanielsson@hotmail.com

Susanna, 17. Jag är en tjej på 17 år som vill åka till NYC sommaren 2018 (när som helst i juni-augusti). Jag tänker mig 5-7 dagar i staden och jag söker en resekompis att åka med! Jag kommer att vara 18 år vid avresa och ålder spelar inte så stor roll. Under resor gillar jag att se nya saker, shoppa, fotografera, äta mat och bara ha kul!
E-postadress: sussie.lowenadler@gmail.com

Ewa, 66 söker kvinnligt resesällskap då alla mina väninnor är gifta. Jag har nyligen blivit singel. Älskar att resa och har många platser kvar att se. Reser både till strand och storstad har även varit på en del kryssningar. Som sagt allt är av intresse om bara vår kemi funkar. Jag är väldigt ungdomlig till det yttre och det inre och ser bra ut enligt andra. Helst Vill jag träffa någon från Göteborgstrakten
E-postadress: hultan14@gmail.com

Andre, 46. Reser mycket I mitt jobb och söker trevligt sällskap. Nu närmast på tapeten star Estland samt Singapore/ Vietnam. Hör av dig för närmare info. Jag står för resekostnaderna.
E-postadress: andreroslund@outlook.com

Katarina, 57. Söker kvinnlig typ: "gammal hippie" för resa till värme i feb- mars -18 , är inte resvan själv , var i Indien nov -16 ensam . Men nästa resa föredrar jag att resa i sällskap , bor i Gbg , är flexibel gällande resmål , ingen vandrartyp , värme o hav.
E-postadress: Katarinalindkvist@gmail.com

Tommy, 69. Ungdomlig golfspelande man söker golfkompis man eller kvinna under våren 2018 för longstay i Spanien eller Portugal. Bor i Malmö.
E-postadress: attcom12@hotmail.com

Kjell 66. Vill hitta en kvinna att åka med till Thailand, Vietnam eller Dominikanska i vinter (2018) Hoppas du som jag gillar träning av nåt slag för att försöka hålla ålderdomen borta. Golf kanske nån gång men absolut inget krav. Älskar sol, värme, bad. Måste finnas en kvinna som vill åka, ha önskan liknande min utan krav. Hoppas finna dig. Vill göra flera solresor varje år. Även till närmare länder.
E-postadress: gwcs@live.se

Camilla, 50. Hej! Söker resesällskap i Uppsalatrakten, har rest en heldel men har mycket kvar. Kille/tjej spelar ingen roll men gärna kring 50 års åldern. Jag är dålig på engelska men det har funkat i alla 30 år som jag har rest hitintills. Intresserad av kultur och sol & bad, Beror på vart man åker hur utbudet ser ut.
E-postadress: Camilla.v.lothman@gmail.com

Mini, 30 Jag söker någon glad sprallig person att resa med. Du bör inte vara mat styrd (sur om du inte får äta prickar kl **). Flexibel och spontan. Gillar en varierad dag.
E-postadress: Miiniisch@gmail.com

Alice, 67 Söker resesällskap, kvinna, för resor främst till Costa Tropical på spanska fastlandet och Gran Canaria. Söker inget annat än att dela resan då det har blivit stor skillnad på att resa två personer jmf med ensam. Jag är 67 år och gift och reser för att få sol och värme. Jag reser från Stockholm Arlanda. Jag varken röker eller dricker alkohol.
E-postadress: AE50@telia.com
Efter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.