Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Eleonora, 67. Söker resesällskap till Egypten i november. Jag är resvan. Bor i Halland.
E-postadress: alania239@gmail.com

Suzie, 27. Vill resa till Italien nu i Juli eller augusti. Tänkte det vore roligt att bila ner för att uppleva mer längs vägen! En riktig roadtrip alltså. Rom är mitt resmål men skulle också vilja se vad Venedig har att erbjuda. Hör av dig vid intresse (: jag är rökfri och bor i Göteborg.
E-postadress: shamrock_galx743@yahoo.com

Camilla, 50. Hej! Söker resesällskap i Uppsalatrakten, har rest en heldel men har mycket kvar. Kille/tjej spelar ingen roll men gärna kring 50 års åldern. Jag är dålig på engelska men det har funkat i alla 30 år som jag har rest hitintills. Intresserad av kultur och sol & bad, Beror på vart man åker hur utbudet ser ut.
E-postadress: Camilla.v.lothman@gmail.com

Adam, 23. Hej, tänker tågluffa om 2 veckor (startresedatum 28 juli) i Europa om det finns någon/några som också tänkt göra detta så kan vi ju slå följe en bit på vägen! Kille/tjej/ålder spelar ingen roll, bara kul att träffa nya människor!
E-postadress: adam_xuan@msn.com

Carlos, 32 söker ressällskap. Sista minuten närmsta veckan?
E-postadress: Carlos.sundkvist@yahoo.com

Nina, 51 söker ressällskap, gärna till typ New York fram emot våren. Skriver redan nu så vi får chansen att bekanta oss. Jag bor i Stockholm. Jag är en ganska van resenär. Tänkte det kunde vara trevlig att åka några dagar till NY i vår, shoppa, promenera i Central Park, ev se någon musikal eller liknande.
E-postadress: memphis2017@outlook.com

Marie, 40. Hej! Jag och min dotter som är 12 söker resesällskap, ffa barn i samma ålder, inför en ev solsemester 1-7aug och även en längre resa till New York/Los Angeles om ca ett år. Vi bor i Malmö. Vore roligt att lära känna någon som också är sugen på att resa men helst vill ha sällskap.
E-postadress: hedvigdh@gmail.com

Kristoffer, 29 söker resesällskap för 28 eller 29. Valfri destination i Sverige. Västkust, östkust, eller upp i norr. Öppen för ytterligare förslag. Trivs i såväl tält som vandrarhem eller hotell. Ute efter själva upplevelsen med trevligt sällskap. Hör gärna av er!
E-postadress: kristofferaronsson@gmail.com

Dagmar, 80 skulle vilja träffa en kvinna i ungefär samma ålder för en resa till Bali/Indonesien över Jul och Nyår. Helst åtminstone en månad. Jag bor i Göteborg, har rest mycket. Är du intresserad, hör av dig.
E-postadress: dagmar.dagmar@yahoo.se

Sebastian, 34. Trevlig kille söker kvinnlig resesällskap v.30,31. Funderar att åka till Korfu men kan diskuteras.
E-postadress: Sebbelito_pelao@hotmail.com

Madeleine, 53 söker ressällskap för resa någon gång mellan 11/7 och 10/8. Är intresserad av både en del sol,bad och kultur. Resvan och ungdomlig.
E-postadress: godamackor@hotmail.com

Emma, 23. Hej! Jag skulle vilja hälsa på min syster i Jackson (USA) men vågar inte flyga ensam, eftersom jag inte har gjort det. Man måste byta flyg och jag är inte så duktig på engelska. Är det någon som har tänkt samma sak att hälsa på någon, och som man kan ta flygresan ihop med. Skulle vilja åka i början av augusti. Tror att man ska flyga från Stockholm-Memphis, och i det blir det nog ett byte. Det är bara själva resan som jag behöver sällskap på, för att klara av den.
E-postadress: emma.eriksson94@live.com

Sandra, 48. Hej! Söker resesällskap vecka 27 eller 28,finns bra sista minuten resor. Sardinien möjligtvis. Behöver inte vara en vecka weekend funkar bra bara det finns sol. Bor i Stockholm.
E-postadress: Aleksandra_Stanarcic@hotmail.com

Batman,60. Hej jag är en finsk kille. Jag söker en kvinna ressällskap på en resa till Play de Ingles 23/8-017 jag röker inte.
E-postadress: reijo5221@outlook.com

Mia 54,Ta en sista minuten till Marocko själv? Sen åk husbil med mig hem genom Europa? (September/Oktober)
E-postadress: info00996@gmail.com

Jan 50, Är sugen på att bila ner i Europa gärna med en trevlig och öppen hjärtlig kvinna. Är van förare och hoppas du är det med. I övrigt inga krav på dig. Åka från stad till stad tycker jag är mysigt - längd ca 10-14 dagar, jag utgår från Västra Götaland eller Värmland. Hotellboende, obokat, "där vi känner för det". Målet med resan kan ju vara nån kust för lite bad. Har allmänna intressen, är ingenjör. Vi ska såklart träffas innan och mina möjligheter är i perioden v 28 till v 32.
E-postadress: fantomen44@gmail.com

Camilla 66
, Jag söker ressällskap på en resa till Kina. Jag tänker mig en resebyråresa (rundresa) med kvalitetsinnehåll. Jag är resvan och självständig. Jag bor i Stockholm. Om detta passar detta dig så hör gärna av dig.
E-postadress: camilla_berg@spray.se

Galib 26, Hej alla reseglada folk! Jag vill resa till norway första gången. Det blir en roadtrip, lite vandring och titta på sevärdheterna i Norge. Jag letar efter nån resekompiser att åka med ( 2 personer) Jag ska köra min bil från Ljungby, Kronoberg. Ni som är intresserad att åka med bara dela bensin kostnad och Färja. Jag har semester från vecka 28 till 32. Ni som är intresserad gärna lägga mig till på Facebook. Facebook ID: Galib Rafsan Zani Då prata vi om resen mer där.
E-postadress: Shovon49@gmail.com

Mini, 30 Jag söker någon glad sprallig person att resa med. Du bör inte vara mat styrd (sur om du inte får äta prickar kl **). Flexibel och spontan. Gillar en varierad dag.
E-postadress: Miiniisch@gmail.com

Carlos, 32 Hej alla, någon som vill åka med till Grekland i juli? kram
E-postadress: carlos.sundkvist@yahoo.com

Elisabet, 54 Jag skulle vilja ha sällskap med någon till Alperna om ett par veckor, dvs v. 28,29 eller 30. Vandring hade jag tänkt, och det är väldigt fint i Bad Gastein, men jag kan tänka mig italienska Alperna också. Jag reser gärna med någon som kan tänka sig att dela rum med mig. Är du en öppen och lättsam människa, så hör av dig!
E-postadress: massen03@gmail.com

Ronny, 71 Åker med min husbil till Portugal i september. Resväg kommer vi överens om! Restid ca 4 månader med ca en månad ner till Algarve. Dela kostnaden för drivmedel, vägavgifter, mat etc. Reslängd bestämmer du själv! Egen bra säng!!
E-postadress: Husbiq@gmail.com

Jocke, 26. Eftersom jag aldrig varit i Sydamerika tänkte jag att, nu är det dags. Lite tidigt ute MEN för att hitta den rätta känner jag att det är rätt tid att lägga ut detta i god tid. OBS!!! Letar en tjej! (Bi/straight) Jag planerar in en längre resa till Sydamerika, mellan 2 månader och sålänge min budget räcker i princip. Max 4 månader som det ser ut nu. Så, är du rätt person för denna resa? Är du äventyrlig, spontan, har humorn på rätt plats och inte minst tiden att hänga med plus extra cash så att du kan vara borta minst 2 månader? Känns det rätt så kan jag tänka mig att bjuda på själva resan dit t.om. (Runt 10.000:-) Vi kommer att börja i Peru och sen allteftersom ta oss runt till diverse platser runtom i Sydamerika. Detta är inte en resesällskap/sexbuddy jag letar MEN känns det rätt så känns det rätt. I första hand är det då nån som vill utforska Sydamerika tillsammans med mig som min vän. Plus i kanten: Du ser bra ut Du kan flytande spanska Du är väldigt social (som jag) Du är orädd Du är mellan 20-35 Detta kommer självklart vara en annons som ligger ute ett bra tag och jag kommer dessutom inte bestämma mig för vem det blir som åker med förens i September-Oktober. Känner du att detta är nåt för dig? Hör av dig redan idag! :)
E-postadress: Eek6783@gmail.com


Alice, 67
Söker resesällskap, kvinna, för resor främst till Costa Tropical på spanska fastlandet och Gran Canaria. Söker inget annat än att dela resan då det har blivit stor skillnad på att resa två personer jmf med ensam. Jag är 67 år och gift och reser för att få sol och värme. Jag reser från Stockholm Arlanda. Jag varken röker eller dricker alkohol.
E-postadress: AE50@telia.com

Joy, 67. Kvinna, bor i Göteborg. Söker kvinnligt resesällskap (ej rökare, ej lesbisk) till Dubai nyår ca: 1 v 2017/18. Reser ofta ensam, men nyår är speciellt, gärna charter. Bor Du nära Göteborg kan vi träffas för en fika. Hör av dig !
E-postadress: joyhallberg@live.se

Anita, 61 önskar manligt seglingssällskap. Kapten med båt sökes. Jag har gastat en del, stortrivs med tillvaron ombord och skärgårdslivet. Skriv gärna några rader till mig så berättar jag mer.
E-postadress: livande123@gmail.com

Elisa, 51. Vill gärna resa någonstans i sommar. Vi kan träffas innan.Jag bor i Stockholm. Hurtigruten funkar också. Fjällvandring blir det ok.
E-postadress: ekec64@gmail.com

Johanna, 24 söker resesällskap, tjej som skulle vilja resa någonstans i sommar under veckorna 28,33 eller 34. Sol och bad är vad jag längtar efter men även god mat och utekvällar på mysiga restauranger.
E-postadress: Jojjogirl93@hotmail.com

Anita, 74 söker en väninna för resor i sommar o höst Sverige eller Europa. Åker helst buss. ses före resa. bor i Västsverige.
E-postadress: monadennerhoff333@hotmail.com

Sonja, 70. Hej! Jag reser ofta och försöker bo hos lokalbefolkningen då jag reser. Då ser man att pengarna går direkt till lokalbefolkningen.Man kan då ge stöd till dem på olika sätt utifrån deras behov. Många resor har gått till ursprungsbefolkningar runt om i världen. På min lista att resa till är några resmål Palestina, Banda Ache, Laos, Vietnam och Kambodja. Hittills har jag rest i Australia, Austria, Belgium, Colombia, Costa Rica, Cuba, Czech Republic, Denmark, Egypt, El Salvador, Estonia, Fiji, Finland, France, Greece, Greenland, Guatemala, Honduras, Hungary, Ireland, Italy, Japan, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Latvia, Lebanon, Luxembourg, Mexico, Moldova, Netherlands, Norway, Oman, Panama, Peru, Poland, Romania, Russian Federation, Serbia, Slovakia, Spain, Switzerland, Tajikistan, Thailand, Tonga, Tunisia, Turkey, Turkmenistan, United Arab Emirates, United Kingdom, United States, Uzbekistan och Vanuatu.
E-postadress: sonjaholmedal@gmail.com

Bodil, 65. Jag är en van resenär har besökt ca 45 länder. Har rest ensam en del men vill gärna finna någon att resa med. Vandring och upplevelseresor, historiska platser har det väl blivit mest men är öppen för annat också. Arbetar heltid så jag måste ha en viss framförhållning med att ta ledigt. Åka bara på solsemester är inget för mig jag önskar mer aktivitet. Har lätt för att träffa människor och öppen för andra kulturer.
E-postadress: cotocot@hotmail.com

Özgen, 43. Äventyrsbad, sandstrand, sol, bad och god mat i mängder under juli? Jag är en ensamstående mamma till en 10 årig kille. Vi ska åka till sol och värme i sommar och skulle gärna vilja ha med oss ytterligare ett sällskap med 1 vuxen och 1-2 barn.
E-postadress: oezgen@hotmail.com

Maria, 42 söker kvinnligt resesällskap till Italien eller Grekland v. 25, 26 eller 27, Ses innan avresa, Bor i Västsverige.
E-postadress: o75.linblomman@yahoo.se

Aurore, 54. Jag söker en man eller en kvinna och spelar inga roll ålder som vill resa till Kiev och kanske vidare till Odessa. Jag reser gärna med någon som gillar bo i vandrahem. Du ska inte vara rastlös och kunna ta det lugnt ibland. Hör av dig
E-postadress: medinamichele@hotmail.com

Nananuira, 56 söker resesällskap till Costa Rica under några veckor och när kan vi komma överens. Pratar flytande spanska.
E-postadress: nananu08ira@gmail.com

Lise, 49 söker reskompisar till Island vecka 26, 27 eller 28. Är intresserad av fotografering och natur. 1 veckas rundresa med bil vore trevligt. Jag har varit på Island tidigare och vet mycket om landet och dess sevärdheter.
E-postadress: liselotte_la@hotmail.com

Trekking, 45. Tänkt att förverkliga en gammal önskan och cykla runt Sverige under vår/sommaren 2017. Tält/vandrarhem/hotel eller mixed av alla. Trevlig med sällskap bit eller hela resan. Tempo/distans/län eller datum kommer vi överens om tillsammans. Tjej/kille/ålder spelar ingen roll bara du är "easy going" och vill se och uppleva, själv är jag en högutbildad man som varit i över 90 länder och turen kommit till detaljerna i Sverige :-) Har boende både i Stockholm och Örebro och ser träff innan som en självklarhet.
E-postadress: worldresident@hotmail.com

Ola, 55. USA i juni - juli? (cirka vecka 25-27) Jag söker trevligt resesällskap. Jag hade tänkt mig New York 4-5 dagar, Washington DC 3-4 dagar samt Florida någon vecka. Kombinerat flyg och hyrbil. Jag utgår från Arlanda men kan vara flexibel. Intresserad av se intressanta saker samt få lite sol i Florida.
E-postadress: skaning61@gmail.com

Tatjana, 58 söker kvinnlig reskompis för kryssningar, eller längre resor , för att uppleva saker i världen.
E-postadress: poma12@mail.ru

Lennart, 58 söker kvinnligt resesällskap 1-6 Maj till Algarve Portugal. Resa och lyxhotell inkl frukost o ch middag ingår . Är betalt så gratis för dig!
E-postadress: Lennart.nilsson3@icloud.com

Jan, 54 söker resesällskap för en sista minuten resa till sol o värme gärna Kanarieöarna o omgående Ängelholms trakten.
E-postadress: jan51@telia.com

Ulla, 65 söker en reskompis för längre resa i vinter. Är en erfaren resenär och har rest mycket främst i Asien men även i Afrika och Sydamerika. Reser inte med charter utan vill planera egna resor. Just nu funderar jag på Laos kanske via Thailand eller Vietnam men är öppen för förslag. Gärna någon i Göteborgstrakten. Ett plus om du är intresserad av foto.
E-postadress: gbg51@telia.com

Sofie, 46 söker ett resesällskap (kvinnligt) till resa under vecka 31 eller 33. Åker gärna på weekendresa till stad eller vandrar i lantlig miljö. Skottland kanske, eller något mer udda; Litauen. Jag vill gärna uppleva nya intryck. Är öppen och ganska social. Gillar resor, kultur, shopping, natur, sol och bad mm. Bor i Stockholm.
E-postadress: motsolen@yahoo.com

Filippa 18, söker en medresenär till en sol/bad resa till Spanien en vecka i V.28-29. Har hyrt en lägenhet och önskar hitta någon vänlig att bo ihop med för att dela hyran.
E-postadress: resesallskap2016@gmail.com

Linnea, 75 önskar resesällskap främst till Argentina, Rio. Japan. Kryssningar, men även andra resmål. Allt av intresse.
E-postadress: linneabrolin@live.se

Margaretha, 70. HEJ! Söker kvinna eller man, som gillar korta som långa resor. Jag bor i södra Skåne, brukar resa från Kastrup. Någon i ålder 60 - 75.
E-postadress: ystad4@gmail.com

Adam, 26 Singel kille söker en resekompis. Funderar på att åka till Kanarieöarna eller Malaga under sommaren. Hör av er med lite information om er.
E-postadress: Allt.hej@hotmail.se

Margareta, 73 Avgång från Kastrup. Jag bor i Helsingborg. Söker ungdomligt resesällskap till Playa del Ingles. Planerar för hösten okt-nov 2017. Jag är rökare....än så länge, men röker ej inomhus. Billigare att åka flera. Dyrt när man försöker boka Charter "ensam" då ökar priset närmare 2000 kr. Inte roligt. (Blir vi många tjejer/damer så kan vi kanske hyra en lägenhet, 1 månad.)
E-postadress: thideman@live.se

Vivi, 70. Jag är en singel kvinna som bor i sydöstra Skåne.jag önskar en resesällskap till långa ock korta resor att uppleva fina saker i världen.inte sol ock bad.
E-postadress: tigrameri@gmail.com

Monia, 40 Hej! Jag vill resa iväg vecka 28 (+ - några dagar) gärna till Kroatien. Sol, bad, god mat, hyra bil och göra utflykter till närliggande städer/byar/stränder ....ja en semester med andra ord. Gärna med någon i ungefär samma ålder från södra sverige :) har du andra förslag? Skriv!
E-postadress: monia51@Hotmail.com

Jenny, 41 söker trevliga o empatiska resekompisar med humor för resa till Island i sommar... Delvis uppleva naturen tillsammans med dom fantastiska islandshästarna.... minst 1 vecka... Gärna hyra bil o se sig omkring oxå...
E-postadress: jennyn75@hotmail.com

Lara, 69 söker resesällskap till Island på sommaren och till resor inom Sverige. Bor i GBG. Vi kan träffas och planera tillsammans.
E-postadress: l.larana@hotmail.com

Lotta, 67 Var är du? ... Du som vill bli mitt resesällskap till en strand i sol och värme eller som vill strosa omkring i stadsmiljö. vart som helst och när som helst. Vi kan väl träffas och planera något trevligt resmål tillsammans. Hela världen har vi att välja på. Bra om du bor i närheten av Västerås för där finns jag. Hör av dig!
E-postadress: Posttilllotta@gmail.com

Jan, 70 söker kvinnligt resesällskap i sommar för biltur till i första hand Österlen med omgivningar. Besöka div. sevärdheter, och bl.a vandra längs havet, äta nyrökt fisk m.m. Jag har bil och en liten hund en sheltie. Vi ska naturligtvis träffas innan. Jag kommer från Stockholmstrakten.
E-postadress: jascargo@outlook.com

Stefan 40+ Välutbildad och generös 40+ man söker en äldre, mogen, parant och yppig kvinna för sol och badsemester i Sverige och utomlands.
E-postadress: astilks_100@hotmail.com

Iron Man, 48 Trevlig, seriös och charmig kille från Stockholm söker tjej för sommarsemester vid Medelhavet. Gillar att resa och gör det gärna, både kortare weekendresor inom Europa, som längre. Är aktiv och tränar mycket, men på semestern är det skönt med lata dagar i värmen med sol och bad. Trivs på franska och italienska Rivieran med dess klimat, atmosfär och goda mat. I sommar tänkte jag åka dit, alternativt till Spanien. T ex. att man flyger till Malaga, hyr en bil och åker ner till Gibraltar och stannar där några dagar och därefter åker man till Marbella och/eller Malaga och stannar där ett tag. Men det kan man ju komma överens om vid ett möte och över en espresso t ex. Så jag ser fram emot att höra ifrån en bra, glad och charmig tjej.
E-postadress: ironman_678@hotmail.com

Maggan, 68 söker en pigg väninna som gillar att resa. Är du från norra Halland eller Göteborgstrakten så kan vi träffas på en fika och planera en resa.
E-postadress: maggannordin221@gmail.com

Ingemar, 64 söker kvinnligt sällskap till vandringsresa. Vart och när bestämmer vi tillsammans.
E-postadress: walkandtalk@hotmail.se

Lena, 63 DU! Vill du skippa sommarhetta och sandstränder fulla med folk som luktar coconutoil? Häng med mig till Island i sommar! Jag bor i Göteborg och du måste ha körkort! Hör av dig till en glad och rolig kvinna👍
E-postadress: Lena_320@hotmail.com

Efter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.