Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Helen, 39. Hej. Vill resa över jul och nyår i år (2018-19) och vill gärna ha reseslällskap av någon glad och positiv människa =) Hade tänkt mig Sri Lanka, men är öppen för förslag. Är även intresserad av sällskap till weekenresor.
E-postadress: helenalex1979@hotmail.com

Patrick, 51. Jag skulle vilja resa i Europa 1-2 Veckor i juli och söker sällskap, jag skulle vilja njuta av natur,framförallt fotoresa. jobbar inom Produktion kemi 51år gammal. Hör av er gärna vid intresse!
E-postadress: norp@live.se

Mats, 40. Hej. Jag söker en resekompis som är sugen på att hänga med till Croatien i juli. Jag hade tänkt att vara borta 1-2 veckor. Övrigt är jag en trevlig och lättsam kille som älskar sol, bad och goda middagar.
E-postadress: matssturk@hotmail.com

Björn, 70. Vandra genom Turkiet ? Någon som pratar turkiska och har gått om tid. hösten 2018 ? Gärna tvåspråkig kvinna svenska/turkiska vi kan diskutera kostnaden. Jag ganska otrevlig gubbfan.
E-postadress: bjorntorp@hotmail.com

Stina, 40. Resa inom Sverige i sommar? Början av juli, el början av augusti. Jag funderar på Gotland & Göteborg, dock ej på samma resa. Önskvärd ålder är 35-55 år, helst kvinns. Gubbs går väl an om du är gift, ointresserad eller homo. Flyger helst (Arlanda), bor endast på hotell. Jag bor i Uppsala & ses helst innan avresa.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Margaretha, 70. LÄS DETTA ALLA RESGLADA .... Bor i södra Skåne. Gillar att resa, men inte ensam. Öppen för olika förslag, med flyg, båt eller buss. Natur, kultur. länders mat, sol och bad. Brukar resa från Kastrup. Någon i ålder 55-75 kvinna eller man
E-postadress: ystad4@gmail.com

Ann-Sofi, 56. Söker trevlig kvinnlig reskompis för sol och bad söderöver någon gång under veckorna 26-28 det är bra om du bor i Stockholm så vi kan träffas innan.
E-postadress: annsofijernberg@gmail.com

Jan, 72. Söker kvinnligt resesällskap i passande ålder med ett trevligt yttre o inre liksom jag. Tänker åka runt i landet med bil i sommar tillsammans med min hund men vill även ha ett mänskligt sällskap. Hör gärna av dig så kan vi prata om alla detaljer.
E-postadress: jascargo@outlook.com

Selim, 54. Hej,jag ska bila till Turkiet mitten av juni Över Europa jag är ensam och söker en Kvinnlig resekompis i passande ålder Ej under 35 år ska vara där (3_5) veckor åka runt kusten sola och bada äta och se Är du pigg glad och ungdomlig hör Järna av.jag bor i Stockholm och står för resan. Måste ses och träffas innan resan.
E-postadress: yusufselimt@hotmail.se

Anita, 72. Söker en resekompis man eller kvinna som bor runt sjuhäradstraken eller i närheten så vi kan träffas innan resan.Tycker om naturen att vandra resa gärna både inom och utanför landet är ensam och det är svårt att få kontakt med någon alla reser med sällskap.
E-postadress: kaprifol100@gmail.com

Em, 65. Jag är en pig och ungdomlig pensioner som söker en sälskap till Bodrum /Turkiet från 27 juni.2018 till 15 juli 2018.
E-postadress: december001@hotmail.se

Jonna, 20. Hej! Söker ngt kul att resa i sommar, gärna husbil med någon. Kom med förslag! Om du är äldre är det helt ok! Hör av dig nu!
E-postadress:

Richa, 62. Hej, jag söker en resekompis. Ska vara i Rom 27 maj-5 juni 2018. Är du i närheten eller planerar att åka så hör av dig. Söker inget annat förrutom resekompis! Tack
E-postadress: Richa85@hotmail.com

Annika, 58. Söker en resekompis,man eller kvinna. Som gärna bor i Stockholm så att man kan träffas och prata innan resan. Har semester v.27 t.o.m.v.31.
E-postadress: a.b.henningsson@hotmail.com

Johan, 53. Hej! Jag söker någon som vill följa med på vandring i de svenska fjällen i sommar, 1-2 veckor i juni/juli. Hade tänkt mig någonstans mellan Abisko och Riksgränsen. Ser fram emot härliga naturupplevelser. Har du fjällvandrat någon gång tidigare är det ett plus. Jag bor i Stockholmstrakten och vill gärna träffas någon gång innan för att planera resan.
E-postadress: jn_jh05@yahoo.se

Sandra, 32. Hej. Härlig tjej som ska ut och resa i oktober till Zanzibar. 3 veckor ska jag volontärjobba och sen ha 1 vecka semester. Söker nu en trevlig tjej som kan tänkas hitta på saker tillsammans med mig. Gillar det mesta och är flexibel, gör allt från att snorkla, vandra till att gå ut på fest. Hälsningar Sandra.
E-postadress: Sandra_javisst@hotmail.com

Thomas, 41. Hej . Jag älskar att resa ofta 2-3 ggr per år . Jag funderar på Thailand till sommaren och LA o NY till ju o nyår. Jag är singel och skulle vara roligt att kanske söka liksidiga kombo vill o hoppas det finns någon tjej/kvinna som vill åka med. Jag är mycket trevlig social o glad hoppas du hör av dej . Kram Thomas.
E-postadress: Info@polercentrum.se

Johan, 35. Hej. Ja är glad å posetiv som älskar att resa. Ja har kompisar som reser med de har familj m m å de reser med sin familj. Blir då svårt å få med vänner på resor. Ja älskar resor till usa Västindien fotbollsresor m m ämnen safari funkar. Kan resa i höst
E-postadress: Heavygitta@hotmail.com

Stefan. 25. Hej! Är en natur intresserad kille som bor i Göteborg, och som undrar om det finns någon tjej som gillar lite mer aktiva semestrar? Kanske vandra i grupp/själva i Alperna eller i svenska/norska fjällen. Skulle också vara kul att paddla i Lofoten, eller i någon fin skärgård i Sverige. Röker ej.
E-postadress: a.allan.p@hotmail.com

Pia, 51. Har bokat en resa med min dotter till maldiverna i augusti ... nu har hon ändrat sig .... så är någon sugen ... helst lesbisk kvinna runt min ålder Mvh Pia
E-postadress: pianylund4444@hotmail.com

Camilla, 51. Söker resesällskap från Uppsala med omnejd.
E-postadress: Camilla.v.lothman@gmail.com


Stefan, 57. Hej På Er Alla Res Sugna! Kort om en resa jag har tänkt mig med bil. Utresa i Maj ner mot Balkan hemkomsten är inte bestämd , slut station hade jag tänkt Albanien men man passerar en del länder så man vet inte var man kanske fastnar, Det är Havet som lockar. Det gäller sol, värme, bad, god mat samt kanske någon fisketur. Är själv fler språkig och har varit i Balkan ett antal gånger. Söker nu ett resesällskap för denna resa med ljus o lyckta. Kramar Stefan
E-postadress: stefansvensson4656@gmail.com

Sonja, 71. Jag söker reskompis till Georgien och Aremien.
E-postadress: sonjaholmedal@gmail.com

Marie, 54. Är en resvan och självständig kvinna som söker ressällskap till Vietnam under hösten 2018, 2-4 veckor. Jag älskar nya ställen, ovanlig och god mat, mysiga restauranger, strosa på stranden eller ligga och läsa en bra bok på verandan på något enkelt ställe. Röker lite ibland och tar gärna en öl eller ett glas vin, men är alkoholfri l övrigt. Söker resesällskap och inget annat. Som person är jag okomplicerad och vänlig och trivs med mitt liv i övrigt. Jag bor i Blekinge och det skulle vara roligt att träffas några gånger innan och umgås och planera resan.
E-postadress: me.haggman@gmail.com

Kristina, 72. Hej! Jag är en pigg pensionär som älskar mitt Grekland,åkt förr två gånger per år olika öar,luffat min man och jag.Just nu saknar jag en badkompis som vill åka ner helst till Parga en vecka i slutet av september och bada,njuta innan vårt mörker kommer.Tänkte pröva att göra så här,spännande.Jag åker från Arlanda,bor i Västerort.
E-postadress: victoria.kjellberg@outlook.com

Sofie, 56. Hej söker kvinnligt sällskap till solen och värmen i slutet av juni början juli tycker om Bada sola Naturupplevelser god mat och shopping du ska helst bo i runtomkring Stockholm så vi kan träffas innan.
E-postadress: sofie7575@hotmail.com

Pia, 55. Hej! Jag vill resa till Grekland första eller andra veckan i juni. Sol o bad o promenad. Söker resesällskap kvinna som är självgående och trevlig. Själv är jag dito😊allmänbildad, glad aktiv. Hör av dig!
E-postadress: sarah0097@hotmail.com

Margareta, 65. Önskar resesällskap till Marocko, Atlasbergen!.
E-postadress: margaretaruz27@gmail.com

Siv, 58. Hej, Jag söker ressällskap till USA och Hawaii. Skall vara borta i tre veckor i november 2018. Skall åka den klassiska resan med hyrd bil Los Angeles, Grand Canyon, Las Vegas, Yosemite national park, San Francisco åter till LA. Därifrån till Hawaii en vecka och sedan hem till Göteborg. Jag bor i Göteborg så resan utgår från Landvetter. Är det någon som kan tänkas följa med på denna fantastiska resa med mig får du gärna höra av dig så vi kan ses för att se om vi klickar tillsammans. Jag är rökfri och har en hyfsad kondition. Söker resesällskap och inget annat.
E-postadress: rytneva1@gmail.com

Karin, 57. Kvinna 57 år vill ha sällskap till Indien i november och december, hela eller del av tiden. Resvan, självständig, flexibel. Jag reser i lugnt tempo, stannar fyra till 14 nätter på samma ställe (om jag trivs) och gör utflykter därifrån. Vilar två timmar varje eftermiddag (utom i undantagsfall). Budget, vill dela rum (tror inte att jag snarkar 😉). Gillar natur, kultur, konsthantverk och att bara vara, se på människor och lära mig om landet. "Samlar" inte på monument. Älskar havet men inte att ligga och pressa. Det gör inget om vi har delvis olika önskemål om vad vi vill göra. Vi kan dela på oss i några timmar upp till en vecka. Rökfri och mycket måttlig med alkohol.
E-postadress: kalo60@live.se

Stina, 40. Söker resesällskap till något av följande i sommar (juli): Krakow, Edinburgh, Glasgow eller Stonehenge med omnejd. Max en vecka. Reser helst med kvinnor eller väldigt vettiga snubbar. Du bör vara lagom social, resvan, ej budgetresa, samt bör kunna klara dig själv på resan. Har vi inte samma intressen gör det inget. Bra hotell viktigt för mig. Endast flyg rån Arlanda. Jag bor i Uppsala & ses helt innan avresa. Obs! Söker varken bjudresa eller giftermål!
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Emad, 37. Tjena.ja vill åka resa med en snäll sällskap,men ja vill bara söker en värm tjej och trevlig.hör av mej ha en fint dag
E-postadress: Emad.ahadi80@yahoo.com

Jasmine, 24. Hallå! Är en 24 årig tjej som är lite sugen på att lämna mörka Sverige, och bosätta mig på Gran Canaria från okt, 3-6 månader fram. Jobb verkar ganska enkelt att få, men lägenhet känns enklast om man kan dela med någon. Så tänkte höra om det finns någon som går i samma tankar? Hör gärna av dig i så fall :)
E-postadress: Jasminenilsson557@hotmail.com

Betty, 59. Bor i Stockholm och söker resesällskap i augusti. Öppen för förslag, men helst blandade aktiviteter. Icke rökare och sparsam konsumtion av alkohol.
E-postadress: travelbettyb@gmail.com

Linné, 26. Hej Jag heter Linnéa och är 26år jag fyller 27 år i sommar. Jag letar efter någon i åldern 20-30år som skulle vilja resa ca 3 veckor i sommar. Jag tänker mig Europa. Kanske tågluffa eller öluffa i Grekland. Öppna för förslag men gärna en resa som innehåller både kultur, sol och bad, aktiviteter och lite party. 😊🌸 hör av dig både killar och tjejer är av intresse. Mvh Linnéa
E-postadress: linnea_1234@hotmail.com

Josef, 30. Hej ! Jag är en kille på 30 år Jag söker efter tjej resakompis ålder mellan 18-28. För jag är trött på att resa ensam o svårt för att jag talar inte engelska jag står för resan Var o när vet ej än är öppen för förslag Mer info funderingar skriv gärna till
E-postadress: Hej996@gmali.com

Maria, 55. Hej, finns någon som vill resa 1-2 veckor till medelhavet i sommar för sol & bad kultur, utflykter och god mat, Är rökfri, ungdomlig och fördomsfri.
E-postadress: m.varvemo@hotmail.com

Stefan, 43. Hej, kille boende i Stockholm söker sällskap för en aktiv resa i sommar. Kanske vandring eller liknande. Grönland, alperna eller Kanada är något som jag tycker känns lockande. Är även öppen för andra förslag eller vandring i kombination med annan "aktivitet". Främst tänkte jag ett resesällskap för att anmäla sig till en organiserad gruppresa. Hör gärna av dig om du går i liknande tankar..
E-postadress: nejmlose@hotmail.com

J-adv, 42. Augusti, Motorcykel, Östeuropa - någon?
E-postadress: adv36548@gmail.com

Sofie, 47. Hör av dig snarast om du är intresserad av resa till Grekland, tillsammans med kulturintresserad kvinna i stockholm. Följ med på utflykter och middag med mig eller stanna kvar vid poolen/stranden. Har bokat fem stjärningt hotell som jag vill dela med lugn, sansad person som önskar sällskap och eller egna utflykter under en vecka - Grekland ( innan påsk) Resan kostar 4000 SEK. Jag bor i Stockholm, vi kan träffas innan resan.
E-postadress: sofie33_99@hotmail.com

Maggan, 53. Hej! Jag söker resesällskap till sol och värme gärna två veckor runt mitten av juni till typ Sardinien eller Mallorca men öppen för andra förslag. Kan även tänka mig kortare resor eller utflykter. Jag bor i Malmö. Jag gillar upplevelser, sol och bad, god mat och dryck, utflykter m.m
E-postadress: maggan.1@hotmail.com

Ditte, 50. Hej. Jag är 50-årig kvinna (ej lesbisk, ej rökare) som söker ett kvinnligt sällskap till Sicilien till hösten. Tänkte resa med Norwegian första veckan i oktober /alt månadsskiftet sept-okt. Vill kombinera Taormina och Siracusa, gå på upptäcktsfärd men också chilla på terrassen. Du får gärna bo i Skåne så att vi kan träffas, lära känna varandra och planera resan.
E-postadress: dita.schutz@gmail.com

Emma, 20. Hej Jag heter Emma. Jag är 20 år fyller 21 år i maj. Letar inte bara efter en ''resekompis'' utan letar efter en riktig äkta vän, som stöttar varandra igenom allt. Och som faktiskt gillar att resa och som kommer ha jätte kul med varandra. Jag är sugen på att resa i vår till San Diego,Kalifornien, USA .
E-postadress: emmapflisager@hotmail.com

Adem, 44. hej...jag är turk-svensk--göteborg - singel kille ...jag har plenare medelhavet turkiet resa....vill inte ensam.... kolla kanse 3 veckor eller över.... vill du följa mig är du singel....
E-postadress: adem_kumru@hotmail.com


Ruslan, 40. Hej söker en kvinnlig resenär. vill åka på en vecka,öppet för förslag.
E-postadress: listik92@gmail.com

Karolin, 23. Jag heter Karolin och är 23 år gammal, bor i Göteborg och pluggar till sjuksköterska. Hur som helst, är otroligt sugen på att åka på tågluff i Europa i slutet på maj/ början på juni. Tänker ungefär 3-4 veckor som lagom reslängd. Resrutten har jag inte riktigt bestämt än, men vill gärna ner till Medelhavet och besöka Grekland/ Balkan/ Italien osv. Är flexibel! Någon som är sugen på att följa med?
E-postadress: karolinpersson94@gmail.com

Anna, 41. Jag singel med två goa killar 10 och 14. Vill gärna ut och resa under juli eller augusti 2018, kan även åka i slutet av juni. Gillar Italien och Kroatien men är öppen för förslag. Gillar att skapa en egen resa framför charter. Roligt om du också har barn. Hör av dig till.
E-postadress: anna_vieweg@hotmail.com

Ulf, 70
. Jag är en man som fyller 70 år i november 2018. söker en kvinnlig reskompis som vill bila från Sverige ner genom Europa ner till Portugal i november månad 2018 Jag har en hund som skall följa med mig. Tänkte sova över i en egenbygd typ mindre husbil. Min tanke var att dela på reskostnaderna, typ drivmedel. Om intresse finns kan vi planera tillsammans. Kan tänka mig vara borta kanske 2 månader. Men är öppen för olika förslag i tid och resmål.
E-postadress: spec66@spray.se

Mikaela, 23. Söker någon i åldrarna 20-35 som är sugen på att resa! jag har flugit en del med norweigan på senaste som jag tyckte var bra är öppensinnad att flyga lite var som, min kik: kaela94 annars har jag Messenger o min email: 9411mika@gmail.com vi hörs!
E-postadress: 9411mika@gmail.com

Elisabeth, 62. Jag vill resa men inte utan sällskap. Gärna både kultur o sol o bad. Jag reser från Arlanda. Öppen för förslag på destination. Gillar natur djur möta olika kulturer. Åta gott o umgås med människor. Resa långt eller kort är båda intressant. Jag är open minded.
E-postadress: elisabeth.lovgren@koping.net

Sofie, 58. Söker kvinnligt sällskap för resor framöver tycker om sol och bad natur vandra van att röra på mig för att vi enkelt ska kunna träffas och se om kemin stämmer ska du som jag bo i Stockholm.
E-postadress: annsofi825@gmail.com

Shaker, 47. Söker sällskap av Göteborgare tjej , 30 + år , kort resedröm resesugen o vill byta miljö o omgivning , intellektuell , lugnt men intresserade att se nya platser sol , livligt o glad till Sharm eller Spanien högst 4 , 5 dagar. Du tar hand om mig , o Jag tar hand om dig helt o hållet , rese kostnad spela ingen roll , ingen mer krav om den går bra då den kan upprepas två , tre gångar om året. Vi måste träffas före resan Om vi trivs tillsammans och det känns rätt för oss bägge så kan jag ta mer än bara min egen del av reskostnaderna. Bor i Göteborg och hoppas du bor i närheten . Funkar vi tillsammans kommer du inte ångra dig!. Skriva en rad...o Vi kan prata mer.
E-postadress: akadershaker@gmail.com

Fatin, 25. Stockholmtjej med stor passion för mat och dans som söker kvinnlig resesällskap till Spanien. Öppen för olika aktivitetsförslag. Du är rökfri, glad, öppen och social som gärna träffas innan resan.
E-postadress: fatin.92@outlook.com

Anders, 57. Lugn, lättsam, positiv och snäll, varken gubbig eller trött. Ganska aktiv, gillar resor, naturupplevelser och intresserad av att se nya platser och uppleva nya saker. Skild sedan 3 år och saknar någon att dela resor, upplevelser och kanske resten av livet med. Jag är övertygad om att du finns någonstans där ute - positiv och trevlig singeltjej mellan 45 och 60 som är sugen på både kortare utflykter och resor längre bort. Medföljande barn eller tonåring är inget hinder för mig. Jag gillar friheten och möjligheterna med att resa i egen bil. Väljer gärna resmål som inte alla andra besöker. Jag uppskattar alla utflykter och resor, en fika-tur till Österlen eller en expedition till Nordafrika. Kommer att köra ner i Europa för att möta våren till påsk och sedan en längre tur till sommaren. Kan tänka mig både norrut (Norge/Island/Färöarna) eller söderut (Italien/Kroatien/Frankrike/Spanien) eller varför inte österut (Baltikum/Ryssland/östra Europa). Skulle vara kul att träffas snart så att vi kan lära känna varandra och i god tid se om vi funkar ihop och känner för att resa tillsammans, förhoppningsvis redan till påsk. Om du verkligen har lust att resa men kanske inte riktigt har råd så hör av dig ändå. Om vi trivs tillsammans och det känns rätt för oss bägge så kan jag ta mer än bara min egen del av reskostnaderna. Bor i sydvästra Skåne och hoppas du inte bor för långt bort, så att vi kan träffas. Livet har lärt mig att inte ta något för givet och att ta chansen när den dyker upp. Ta chansen du också och hör av dig direkt. Funkar vi tillsammans kommer du inte ångra dig!
E-postadress: adventureiswhereyoufindit@gmail.com

Anna, 57. Var på Korsika för tre år sedan. Jag upptäckte då den vackra ön. Jag såg också fina vandringsleder på ön. Är det någon som vill hänga med på vandring från mitten av juni 2018.
E-postadress: abranzen@gmail.com

Susanne, 55
. Älskar att resa gärna med kort varsel om man är två är det så mycket billigare. Vill åka till Cypern eller spanien en vecka snarast Sparsam sjukpensionär som gillar att bada och åka runt kommunalt och ofta på scooter dricker sällan röker dock aldrig inne renlig och lättsam med mig kan du känna dig trygg Har rest ca 2 gr per år i 30 år hoppas någon nappar för nu behöver jag sol och värme väl mött susanne
E-postadress: info@bergabo.org

Gunilla, 72. Jag söker Dig som vill tillbringa 4 veckor på Spanska solkusten nära Marbella. Jag är självgående och rökfri, gillar en blandning av sol och bad, promenader, utflykter, aktiviteter m.m. Tjej eller kille är egalt, huvudsaken Du är lättsam, seriös och trevlig, vilket jag hoppas att jag är! För mer info hör av Dig.
E-postadress: ann.1396@hotmail.com

Vivianne, 73
. Söker en kvinnlig resekompis som är intresserad av att resa med till norra Thailand 2-3 månader från slutet av november -18. Bor i Kristinehamn så jag flyger från Stockholm, Arlanda. Det är bra om du bor i närheten så vi kan träffas, lära känna varandra och planera resan. Jag röker inte och dricker sällan alkohol.
E-postadress: vivianne70plus@gmail.com

Per, 49. Någon som är sugen på att följa med på jaktresa till Namibia feb-mars 2019? Det kommer bli helt underbart tror jag!
E-postadress: Talet77@gmail.com

Krittiga, 42. I augusti 2018 tänkte jag tågluffa i Europa 2-3 veckor så jag söker resesällskap som gillar äventyr resa som jag. Jag är lättsam och spontan tjej som är altid glad att träffa nya människor. jag kommer från Thailand från början, har bott ensam och jobbar här i Sverige i 7 år. Jag vill resa olika länder i Europa någon gång och i år är det dags för mig. Hör gärna av dig, vika länder eller aktiviteter kan diskutera :-). Jag bor i Göteborg.
E-postadress: krittigaa@hotmail.com

Sonja, 71. Planerar en flodkryssning. Är flexibel men vill vara i Sverige sommartid. Annars reser jag var som helst och bor hos lokalbefolkningen. Resa är att göra sin värld större i tanke och handling.
E-postadress: sonjaholmedal@gmail.com

Marit, 55. Är en ungdomlig kvinna på 55 år som söker resesällskap i december -2018. Har tänkt åka till Karibien några månader och luffa runt i öar, du/ni behöver inte åka med hela tiden, men en bra grund är att ha med någon i starten . Ålder, kön spelar ingen roll. Huvudsaken du är glad och har ett hjärta.
E-postadress: maritwidjeskog@hotmail.com

Cecilia, 36. Jag planerar att åka på en resa som jag tänkt göra länge på ca:10-14 dagar i Augusti 2018 med start den 10/8 Montenegro 3-4 dagar - Albanien (Albaniens kust/ riviera) 5-6 dagar - Korfu 3-4 dagar. En upplevelse resa, med mat/kultur/historia/sol/bad/promenader. Spelar inte så stor roll vem du är bara du är nyfiken på samma typ av resa. Söker i första hand kvinnligt resesällskap. Bor själv i Göteborg.
E-postadress: cissi81@yahoo.com

Karin, 66. Jag söker resesällskap för en längre trip 2-4 veckor till Spanska solkusten, GC, Portugal, Mexico eller annat förslag som känns intressant för oss båda. Jag bor i Sthlm så det är bra om du bor i närheten så vi kan träffas för att lära känna varandra och planera resan. Gillar sol/bad och promenader, kultur och se omgivningar, god mat och dricka. Måttlig med alkohol. Söker sällskap och är hetro.
E-postadress: kargunmar@hotmail.com

Sara, 47. Jag tänker mig framöver en resa till en mjölk och får farm utanför Dubai nästa vinter(2019) som även har gårdsbutik. Det blir en lite längre resa, men det skulle vara roligt med ressällskap dit.
E-postadress: zbruttan39@hotmail.com

Angelika, 46. Hoppas här finna en eller fler resekompisar, mitt drömresemål är till Uganda och gorillaspårning. min plan är att komma iväg i början av 2019.
E-postadress: ankan@medley.se

Birgitta, 61. Tänkte åka 3 dagars resa Hurtigruten med buss i sommar och söker kvinnlig resesällskap .Jag bor i mellansverige
E-postadress: Birgittalundh13@outlook.com

Bibbi, 43. Undersöker om detta kan vara ett sätt att hitta resesällskap till Marrakech 5-9 juni 2018. Jag älskar språk, vill öva lite arabiska. Sitta på takterrass, njuta av dofter, människor, möten, bazaar, mat osv. Dricker mkt måttligt. Jag bor i Nv Skåne.
E-postadress: Brigitteenfeldt@hotmail.com

Anna-Lena, 63. Vill du cykla på Österlen i sommar-18 uppleva nationalparken Stenshuvud med fina stränder Kiviksmarknad Ale Stenar och kanske en avstickare till Bornholm. Mitt intresse är arkeologi slott och koja underbara parker och trädgårdar. Om du skåning en bonus boende på Österlen kvinna/man. Hoppas på svar! Vänligen!
E-postadress: anna-lena_astren@hotmail.com

Sultan, 29. Jag skulle vilja resa till Kroatien en vecka i juni och söker sällskap, jag skulle vilja sola och bada och njuta av naturen i landet, jag är sjuksköterska och är 29 år gammal. Hör av er gärna vid intresse!
E-postadress: sultan198823@hotmail.com

Maria, 30. Jag har planer på att åka till Australien, Brisbane o Sydney, dec, tre veckor. Vore trevligt med resesällskap, göra utflykter med, gillar b la vandring-natur- kultur-museum-musik- restaurangupplevelser. Hör av dig :)
E-postadress: marsah30@hotmail.com

Sara, 47. Kvinna som är 47 år och bor i Sörmland och är intresserad av katter, hundar, jordbruk, kor och grisar, och mycket annat, gillar också att besöka gårdar på olika platser både i Sverige och utomlands. Tycker också att det är viktigt att försöka se möjligheterna och det positiva i livet och inte bara vad som är dåligt. Det skulle vara en stor och värdefull glädje för mig att hitta vänner som tycker att det är kul att åka på resor och besöka gårdar med djur.
E-postadress: zbruttan39@hotmail.com

Victoria, 20. Jag söker någon att bestiga Kebnekaise med under juli månad. Du behöver absolut inte vara något vandringsproffs eller liknande då jag själv är nybörjare. Om du är intresserad så skriv jättegärna till mig :)
E-postadress: victoriaekstrom@yahoo.com

Björn, 50. Jag är intresserad av att resa 1 vecka i sommar till medelhavet. Grekland till exempel. Någon som ska dit? Man som kvinna (jag är hetro).
E-postadress: bjornes2017@gmail.com

Margres, 65. Jag är intresserad av att åka bil genom Europa ner till södra Europa. Dels att välja några fantastiska ställen att stanna vid på vägen ner. Dels att undersöka underbara platser i söder. Jag har en stor bekväm bil och det får plats åtminstone 4 personer till. Innan träffas vi och planerar resan . Sen turas vi om att köra. Vad säger ni . Låter det trevligt och spännande. Hör av er i så fall. Jag bor i Göteborg.
E-postadress: margrethheiras@hotmail.com

Eva, 67. Söker en kvinnlig resekompis till en 2 veckors rundresa till Thailand/Kambodja/Vietnam 2018-11-23. Jag är resvan, bor i Borås och flyger från Landvetter.
E-postadress: eeva.gustavsson@gmail.com

Alex, 24. Söker en resekompis att bestiga Kilimanjaro med under augusti, september 2018. Tveka inte att ta kontakt med mig.
E-postadress: alex.trajkov@hotmail.com

Kerstin, 54. Jag funderar på att åka till Indien, Kerala, och testa ayurovedabehandlingar mm under ca 2 veckor någon gång under 2018. Har du testat och/eller är du nyfiken och vill följa med? Hör av dig vet ja :) Jag bor i Västsverige.
E-postadress: kerstin_61@hotmail.com

Nils, 52. Söker någon som vill följa med på långresa 2018 under 2-6 månader. Är resvan, hänsynsfull, lättsam, anpassningsbar och intresserad av det mesta. Tycker det roliga med att resa är upplevelser och nya vyer /möten samt friheten från 9-5 lunken. Tänkbara resmål : Madagaskar / Östafrika, Namibia/ Botswana, Australien eller kanske Uzbekistan / Tadjikistan Öppen för förslag, hör av dig.
E-postadress: nahojslin@gmail.com

Linda, 42. Vill göra någon rolig upplevelseresa tex Svalbard, Kiruna kanske för att se Norrsken, Ishotellet, eller kanske USA om det finns någon mer som jag som gillar country och vill besöka Nashville!? Öppen för olika förslag, dock ej solresor! Jag vill uppleva dramatisk natur o dyl. Någon som är intresserad att göra mig sällskap tro? :)
E-postadress: lindaa.liljeblad@gmail.com

Maria, 60 söker resesällskap till Salzburg 2018. Vore trevligt om du, liksom jag älskar musikalen Sound of Music. Väl på plats kan vi ta en dag med Sound of Music tour. För övrigt god mat, dryck, trevligt sällskap samt njuta av den vackra naturen.
E-postadress: elisabeth.mattson@yahoo.se

Lena, 64. Jag har en plan att besöka Färöarna sommaren 2018, vet ej exakt datum. Hade varit kul med sällskap som gillar att röra på sig och se det positiva i det som är obekant, ja så klart även annars också... Jag bor i Göteborg så det vore ju praktiskt om du bor i/nära. Hör av dig/Lena
E-postadress: Lena_320@hotmail.com

Carina, 56. Söker en lättsam och trevlig resekamrat som också har en dröm om Australien hösten/vintern 2018. Vill gärna se och uppleva från Perth till Sydney under 2-3 mån (över jul- och nyår är inget hinder för mig). Har du samma dröm, är enkel, rökfri, och måttlig med alkohol hör genast av dig så vi får börja planera!
E-postadress: svb_carina@hotmail.com

Houcine, 36. Jag söker nån att resa med till en varmt land helst en tjej sugen på Kanarieöarna eller maldiverna, kom gärna med förslag.
E-postadress: youvi09@hotmail.fr

Ebony, 39. Vem är interesserad av en weekend resa nånstans? Jag känner att jag behöver komma bort lite och gör annat. Jag är kvinna 39 boendes i Stockholm. När och vart man resa kan bestämmas om interesse finns. Helst kvinnligt medresenärer.
E-postadress: Ebonygirl78@hotmail.com

Oscar, 69. Du kvinna som kan tänka Dig att, till hösten resa -"i Morernas fotspår" - tillsammans med en 69-årig livsnjutare och uppleva Cadics, Sevillia, Kordoba och Granada ... arkitektur, kultur - skönhet och njutning. Ser fram emot att höra av Dig som längtar efter mötet i den inre och yttre resan. Andalusien väntar på oss! (Jag har annonserat tidigare men med fel epostadress ... så försök svara igen om Du är intresserad)
E-postadress: maturity.nu@hotmail.com

Gunnar, 66. Förhoppning: Resekompis till Sydamerika, långtidsresa. Sökes: Likasinnad, för 4–6 månaders resa till SYD- Amerika, sen höst/vinter 2018. (utom vissa länder) ! = Ärlig, rättfram, pålitlig, enkel, själv-; ständig/ gående/ försörjande. Nyfiken på Upplevelser och att Upptäcka. Orädd, men vaksam (= 2 personer!). ”Lagom lat”: rörlig /mobil, flexibelt lägesanpassad. Intressen: djur + natur, kultur/landet och närkontakt folket. Minimalt: shopping, sol och bad. Reseplanering: gemensam från och med NU! 1:a resan för mig, dit. Annars resvan. Budget: Ja, ganska så stor ….., men en ekonomiresa som grund. Avgör reslängden. Resemetod: B o B + ”lagom” back pack (motsvarande) + lokalt i det mesta. ”Lagom” bekvämt. Ej stress + improvisera efter en ”röd tråd. Kön: ”Ja”! Jag = man, 66 år, fortfarande hyfsat still going strong. Lång, lagom smal. Svar till Upplevelse inriktad Globetrotter, Gunnar.
E-postadress: upplevasa2018@gmail.com

Sara, 20. Har planer på att resa, i en 4 veckor land vet jag inte ännu öppen för förslag! Söker reskompis Skicka gärna mejl :)
E-postadress: Saraviktorialindblom@icloud.com

Jean, 52. Är en kille som söker ett trevligt, socialt sällskap till en resa nånstans i Europa. Nån som gillar mat, nöjen och sevärdheter? Så finns det nån tjej i min ålder därute? Har inga problem med att betala för det mesta. Janne
E-postadress: jan.virolainen@gmail.com

Viktor, 42. En stilig prins på 44 år som söker en okomplicerad prinsessa att hålla i handen på en härlig resa jag bjuder på. Ålder utan betydelse och barn inget hinder. Söker inte bara resesällskap utan något som leder till mer efter denna resa. Var och destination tar vi tillsammans och en paradis-ö är inte helt fel. Hör av dig så planerar vi tillsammans.
E-postadress: hogstavinsten@hotmail.se


Efter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.