Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Lena, 66. Är det någon som kan tänka sig åka till Thailand i oktober/november, ca 3 veckor. Man eller kvinna. Jag bor i Helsingborg, och det skulle ju vara bra om vi kunde träffas innan. Är resvan och har varit där 7 gånger. Kan även tänka mig andra ställen att resa till..........
E-postadress: lenadanielsson@hotmail.com

Robin, 27. Hej ! Är en kille på 27 år som söker resesällskap av en kvinna mellan 18-37 år. Vill resa till värme sol & bad. Gillar god mat , sol o bad. Åka på utflykter mm. Är öppen förslag när de gäller destination. Är ledig mellan 18/7-15/8 . Vi hörs! / Robin
E-postadress: Kullman__@live.se

Jalle, 54. Hej jag är en sportig, glad man som söker kvinnlig sälskap på en resa veckan 30 eller 31 juli 2018 till madrid eller portugal och öppen för förslag. intresserad också av weekendresor.
E-postadress: jbrparis@yahoo.se

Mats, 60. Tjej/kvinna med viss båtvana, vill du komma ut i Stockholms skärgård? Någon av veckorna 30 och 31 planerar jag för en tur i ytterskärgården. Båten är en bra utrustad 32 fots motorbåt. Jag är en man som känner mig betydligt yngre än de 60 år som verkligheten säger. Under turen hoppas jag vi får njuta av bra väder, fina naturhamnar och härliga bad. Samt givetvis goda måltider i den omedelbara närheten till vattnet. Intresserad? Hör av dig!
E-postadress: 44xxmats@gmail.com

Lasse, 63. Hej, skulle vilja träffa en tjej/kvinna att resa tillsammans med i höst/vinter kortare eller längre tid, jag är resvan, rökfri och sparsam med alkohol! Öppen för alla förslag! Jag bor i Norrköping! 180 cm lång normalbyggd ungdomlig! Skulle tycke uppstå så är jag flyttbar!

E-postadress: larskarlsson54@gmail.com

Isabelle, 53. hej...jag är en kvinna som älskar att resa och söker något som är spontan, glad och älskar livet...Jag vill åka till Kuba nästa år 14 dagar på rundresa eller Santorini ....jag bor i Halmstad
E-postadress: isabelle-benvin@hotmail.com

Pierre, 55. Är en kulturintresserad vagabond med inre o yttre stil, som inte gärna åker på sk förhandsarrangerade turistresor,utan är mer för det mer äventyrligt spontana.Söker därför någon likasinnad kvinna med smak för det oupptäckta.
E-postadress: wolflife@hotmail.com

Lars, 76. Jag söker kvinnligt sällskap på en resa mot t ex Mallorca eller Kanarieöarna till hösten. Gärna någon som har lätt för att beställa mat och har god resvana. Jag är inte så ofta ute på resor.
E-postadress: lassec128@gmail.com

Daniel, 36. Hej, är du intresserad av att backpacka i Jordanien och Israel i september? Hör gärna av dig så vi kan planera resan. 😊 Jag gillar det mesta och är flexibel.
E-postadress: sdanielta@yahoo.com

Fernie, 34. Jag vill utforska asien eller nya zeeland, australien kring slutet av 2018, början av 19. HIttar gärna en bra resepartner att teama upp mig med. Gott om egentid efter behov men en partner som är lika sugen på att upptäcka och öppen för nya saker.

E-postadress: f.a.parra@hotmail.com

Aleksander, 52. Hej Någon tjej som vill åka med mig till Dubrovnik första vecka i Augusti söker en trevligt resekompis som gillar att resa gärna ålder 28 -40 öppen för förslag Hoppas vi hörs Aleksander
E-postadress: aleksander2011@hotmail.se

Nemo, 62. Jag tänkte ta sista minut att komma till solen om någon vill följa med så att vill delarhotell kostnaden och vill allinclociv och inget festande och Rökfri och gärna kvinna upp till 60år. Bor i Stockholm
E-postadress: nemnem@live.se

Bengt, 74. Sri Lanka början 2019 med ev "stop over" på dit el hemresan. Om du som jag är pigg, kry, slank, med god promenad fysik, lite lagom äventyrslysten så hoppas jag få resa med dig. Var senaste vinter i Sri Lanka, reste som "back pack" resenär med deras bussar och tåg, bodde på s.k. "home stay" av god klass, allt toppen. Kombinarade sol o bad med att resa runt på/i Sri Lanka. Äter både på fina restauranger med "vit duk" eller "hål i väggen" stället, bor och reser både enkelt och lyxigt dvs jag hoppas att du är som jag flexibel. Självklart öppen för att resa med dig till andra resmål. Jag bor i Sthlm området. Hörs? Hoppas det.
E-postadress: b.lindberg43@hotmail.com

Johanna, 72. Någon som vill åka till Rhodos eller Kos vinter halv året , har du bostad på ön och vill dela på hyran samt får trevlig sällskap? Jag vill komma till solen , är pensionerad ungdomligt gillar att laga mat , glad tjej älskar sol och hav.
E-postadress: peggy5500@hotmail.com

Lasse, 43. Hej ! Jag är en man på 43 år boende i Kristine hamn, Värmland. Vill göra en resa till USA framöver, Behöver någon att planera och göra resan ihop med. Gärna kvinnlig i ålder 30-60 år. Öppen för förslag. Gärna någon av de varmare delarna av landet. Hoppas vi hörs.
E-postadress: lars74karlsson@gmail.com

Linda, 56. Hej Söker en trevlig reskompis som är boende i Stockholm till Costa Rica under höst-vinter 2018. pratar flyttande spanska och engelska. Är en lugn, trevlig, social och lättsam person! Önskvärd ålder är 40-55 år Rökfri och mycket mycket måttlig med alkohol. Är själv ungdomlig och vältränad Hälsningar Linda
E-postadress: nananu08ira@gmail.com

Aleksandra, 49. Hej! Söker kvinnligt rese sällskap som är boende i Stockholm och kan tänka sig resa i juli 1-2 veckor, en resa med avkoppling, sol, bad och utflykt. Grekland, Italien, Spanien, är öppen för förslag.
E-postadress: aleksandra_stanarcic@hotmail.com

Cecilia, 36. Hej! Tänkte åka till Grekland 2 veckor i augusti (18/8-1/9) då närmare bestämt Kefalonia vore trevligt att ha nån att äta middag med ute och umgås med även om egentid uppskattas också. Maila vid intresse. Mvh Cecilia.
E-postadress: cissi81@yahoo.com

Anna, 34. Hej! Jag söker resesällskap till Kap Verde i mars 2019! Jag vill gärna åka 2 v med all inclusive och barnfritt hotell. Åker för avkoppling, sol&bad, utflykter, god mat&dryck och festar gärna till det någon kväll med drinkar! :) Är en lugn, trevlig och lättsam person! Skriv om intresse finns! Hälsningar Anna
E-postadress: missy_652@hotmail.com

Karin, 57. Kvinna 57 år vill ha sällskap till Indonesien med Bali efter jul och 2-3 månader, hela eller del av tiden. Troligen vidare till Borneo. Resvan, självständig, flexibel. Jag reser i lugnt tempo, stannar fyra till 14 nätter på samma ställe (om jag trivs) och gör utflykter därifrån. Vilar två timmar varje eftermiddag (utom i undantagsfall). Budget, vill dela rum (tror inte att jag snarkar 😉). Gillar natur, kultur, konsthantverk och att bara vara, se på människor och lära mig om landet. "Samlar" inte på monument. Älskar havet men inte att ligga och pressa. Det gör inget om vi har delvis olika önskemål om vad vi vill göra. Vi kan dela på oss i några timmar upp till en vecka. Rökfri och mycket måttlig med alkohol.
E-postadress: kalo60@live.se

Carlos, 33. Hej , Finns det någon härlig människa som är ressugen inom kort? Sol och bad god mat och gott sällskap💫💫
E-postadress: Carlos.sundkvist@yahoo.com

Fredrik, 26. Hej Jag heter Fredrik och är 26 år, jag är som person alltid glad och positiv och jag gillar att träffa människor och prata. Jag är öppen och väldigt enkel att umgås med och jag är väldigt snäll av mig och omtänksam. Jag har planer på att vandra i svenska Fjällen i början av Juli jag tänker mig att vandra i Fjäll som Härjedalen och Funäsdalen eller kanske vandra i Kungsleden mellan Abisko och Hemavan som beskrivs som ett av världens kändaste och bästa Fjäll med några av världens bästa och finaste vandrings leder på en totalsträcka på 40 mil. Många fina sjöar och forsar finns i dessa fjäll längs med lederna, och forsarna har rent och frisk fjällvatten som renas när det rör på sig och som man kan dricka direkt på plats, väldigt gott är det. Det kommer även att finnas Fjällstugor att sova och äta i längs lederna och nån fjäll kiosk lite här och där ut med lederna. Vill du vandra i stora vackra fjäll med en schysst och rolig kille och uppleva ett storslaget äventyr? Detta kommer bli ett grymt äventyr med många fina och roliga stunder, mycket skratt lovas och jag är verkligen en schysst kille som kommer att hjälpa till och se till så detta äventyr blir säkert och roligt. Jag har erfarenhet av fjällvandring och natur sedan tidigare, har vandrat 3 gånger i fjällen tidigare i fjäll som Härjedalen och Funäsdalen. Kille eller tjej spelar ingen roll, ålder spelar heller ingen direkt roll om du så skulle vara över 40 eller under 20. Hör av dig om detta låter intressant så planerar vi hur resan ska se ut med packning och sånt Mvh Fredrik =)
E-postadress: fredrik.nkpg@hotmail.com

Sanne, 53. Jag söker en trevlig kvinna som har lust att göra några utflykter i Skåne under sommaren. Tänkte köpa Skånetrafikens sommarbiljett och åka iväg på helgerna. Jag gillar konst och kultur, men också sol och bad eller bara promenader vid havet eller fin natur. Jag är trevlig och lättpratad. Bor i Malmö. Hör av dig! Enbart kompisar!
E-postadress: sanne1157@hotmail.com

Maria, 67. Söker resekompis till en vandringsresa till Österrike. jag åker i augusti. Bra att du bor i Stockholm så vi kan ses innan och eventuellt träna tillsammans inför resan. Hör av dig så berättar jag mer.
E-postadress: syljan21@hotmail.com

Rebecka, 42. Jag söker kvinnligt resesällskap för kortare eller längre resor. Jag gillar att promenera, prata och dricka vin. Behöver också egentid, vill sova i eget rum. Semestrar även gärna på hemorten, Göteborg, om någon vill komma hit och umgås.
E-postadress: reb_c80@hotmail.com

Monica, 60. Jag söker kvinnlig reskompis för resa till Sri Lanka c:a en månad och ev. södra Indien i början av -19. Vandra, sola, upptäcka, ta det lugnt, ta en öl. Jag är resvan och inte särskilt komplicerad. Öppen för förslag.
E-postadress: monica.hoog@telia.com

Berra, 52. Vill du resa med mig till Europa 1-2v under perioden slutet av juni-september? Kanske Grekland/Kroatien/Italien men öppen för olika alternativ. Jag är en ungdomlig, ärlig och lättsam kille med upptäckarlust. Tycker om bad och sol men också god mat, upplevelser och natur. Söker i först hand kvinnlig reskamrat. Vi måste inte göra allt tillsammans men fördel om vi har likande intressen förstås. Bra om du bor i Mellansverige så vi kan ses innan och planera lite. Både charter eller egenkomponerad resa kan vara intressant, även båtluff, vad tycker du?
E-postadress: bertpilo@gmail.com

Kerstin, 61. Resekompis sökes i november till Florida, The Village som är en stad med drygt 120 000 invånare, typ Gated Community men utan stängsel. En stad för människor 55+. Jag är intresserad av att utforska hur det är att bo i en sådan stad/community. Vi hyr något via Airbnb, alltid billigare om man delar på hyran (ca 25 000 för en månad för ett rum med eget badrum o tillgång till kök och andra faciliteter). Jag är lättsam, bra på att anpassa mig till olika förutsättningar. Som person är jag rättfram, rak och har en positiv och glad personlighet. Mina intressen är politik (värdekonservativ), samhällsfrågor, filosofi och en mängd andra saker. Är passionerat intresserad av Abraham-Hicks vilket dock inte är något krav att mitt resesällskap är. Man eller kvinna är egalt. Jag är hetero men inte intresserad av någon intim relation. För att vi ska trivas tillsammans tror jag att du har utvecklat någon form av medvetenhet. Är också en f d partypingla vilket innebär att jag tycker det är kul dans och fest (numera i måttlig omfattning)
E-postadress: kerstin.hofgren@telia.com

Sofia, 27. Hej! Är en resvan och nu otroligt ressugen person som nu vart hemma i Sverige en månad. Jag har rest sedan 2010, gjort mycket i Asien, Australien, Europa och Kalifornien. Och nu har jag bott i Frankrike ett tag och precis kommit hem och är taggad på nya resor! Vart: spelar absolut ingen roll! Kom med förslag! Jag är flexibel! När: kan åka från juli och framåt! Vill ni göra en grym resa tsm med mig? Tveka inte att höra av er! Resa är livet! Ha det gött!
E-postadress: Sofiathorn@live.com

Gunnar, 66, RESEKOMPIS SÖKES för ”långresa” till del av kontinenten Sydamerika. (min första!). Från cirka i oktober 2018 och under förhoppningsvis totalt 3,5 månader med möjligheter att eventuellt delta gemensamt månadsvis och intresseanpassat. En sedan länge önskad flexibel/lägesanpassad resa men också budget-, och individuellt intresse och tidsanpassad upptäcka resa. En resa med ”en minsta gemensam nämnare” som grund, i ömsesidig dialog i förväg! En UPPLEVELSE-resa utan; stress, press och detaljplanelagd! Inriktningar för den nu tänkta resan till: 1 Ecuador – 2 Peru – 3 Bolivia inklusive en Amazonas upplevelse inom den perioden (= 1-3) och därefter en bra avslutning i delar av 4 Chile. Intressen mm: - Individuellt självgående men resa tillsammans/lita på, av säkerhets- och budgetskäl. =Orädd men vaksam! - Prioritet är: Natur/Djur+ Kultur (mat och människor lokalt efterhand) + Historia/Infrastruktur + Minnesrikt +Trevligt/KUL! - ”Lagom” enkelt lokalt budgetanpassat boende + resande/upptäckande. - Låg egen prioritet avseende: Sola + strand + hotell + shopping - i gemensam form, men tillfälligt separat är ju möjligt. Önskemål: Mailsvar för en inledande DIALOG för att klara ut MÖJLIGHETER respektive begränsningar dvs ”minsta gemensamma nämnare”!. Hör av dig SNART, oavsett kön, till upplevelseinriktad resenär i Mälardalen tillika man med 66 års livserfarenhet och även ganska resvan. Samt ”lagom” bekväm/lat? Fortsatt dialog vid svar och initialt via mail! Honnörsord är: ÄRLIGHET – Rättframhet – Samförståndslösningar och UPPLEVELSE!
E-postadress: mailto:upplevasa2018@gmail.com

Helen, 39. Vill resa över jul och nyår i år (2018-19) och vill gärna ha reseslällskap av någon glad och positiv människa =) Hade tänkt mig Sri Lanka, men är öppen för förslag. Är även intresserad av sällskap till weekenresor.
E-postadress: helenalex1979@hotmail.com

Björn, 70. Vandra genom Turkiet ? Någon som pratar turkiska och har gått om tid. hösten 2018 ? Gärna tvåspråkig kvinna svenska/turkiska vi kan diskutera kostnaden. Jag ganska otrevlig gubbfan.
E-postadress: bjorntorp@hotmail.com

Stina, 40. Resa inom Sverige i sommar? Början av juli, el början av augusti. Jag funderar på Gotland & Göteborg, dock ej på samma resa. Önskvärd ålder är 35-55 år, helst kvinns. Gubbs går väl an om du är gift, ointresserad eller homo. Flyger helst (Arlanda), bor endast på hotell. Jag bor i Uppsala & ses helst innan avresa.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com

Margaretha, 70. LÄS DETTA ALLA RESGLADA .... Bor i södra Skåne. Gillar att resa, men inte ensam. Öppen för olika förslag, med flyg, båt eller buss. Natur, kultur. länders mat, sol och bad. Brukar resa från Kastrup. Någon i ålder 55-75 kvinna eller man
E-postadress: ystad4@gmail.com

Jan, 72. Söker kvinnligt resesällskap i passande ålder med ett trevligt yttre o inre liksom jag. Tänker åka runt i landet med bil i sommar tillsammans med min hund men vill även ha ett mänskligt sällskap. Hör gärna av dig så kan vi prata om alla detaljer.
E-postadress: jascargo@outlook.com

Anita, 72. Söker en resekompis man eller kvinna som bor runt sjuhäradstraken eller i närheten så vi kan träffas innan resan.Tycker om naturen att vandra resa gärna både inom och utanför landet är ensam och det är svårt att få kontakt med någon alla reser med sällskap.
E-postadress: kaprifol100@gmail.com

Sandra, 32. Härlig tjej som ska ut och resa i oktober till Zanzibar. 3 veckor ska jag volontärjobba och sen ha 1 vecka semester. Söker nu en trevlig tjej som kan tänkas hitta på saker tillsammans med mig. Gillar det mesta och är flexibel, gör allt från att snorkla, vandra till att gå ut på fest. Hälsningar Sandra.
E-postadress: Sandra_javisst@hotmail.com

Thomas, 41. Jag älskar att resa ofta 2-3 ggr per år . Jag funderar på Thailand till sommaren och LA o NY till ju o nyår. Jag är singel och skulle vara roligt att kanske söka liksidiga kombo vill o hoppas det finns någon tjej/kvinna som vill åka med. Jag är mycket trevlig social o glad hoppas du hör av dej . Kram Thomas.
E-postadress: Info@polercentrum.se

Johan, 35. Jag är glad å posetiv som älskar att resa. Ja har kompisar som reser med de har familj m m å de reser med sin familj. Blir då svårt å få med vänner på resor. Ja älskar resor till usa Västindien fotbollsresor m m ämnen safari funkar. Kan resa i höst
E-postadress: Heavygitta@hotmail.com

Stefan. 25. Är en natur intresserad kille som bor i Göteborg, och som undrar om det finns någon tjej som gillar lite mer aktiva semestrar? Kanske vandra i grupp/själva i Alperna eller i svenska/norska fjällen. Skulle också vara kul att paddla i Lofoten, eller i någon fin skärgård i Sverige. Röker ej.
E-postadress: a.allan.p@hotmail.com

Pia, 51. Har bokat en resa med min dotter till maldiverna i augusti ... nu har hon ändrat sig .... så är någon sugen ... helst lesbisk kvinna runt min ålder Mvh Pia
E-postadress: pianylund4444@hotmail.com

Camilla, 51. Söker resesällskap från Uppsala med omnejd.
E-postadress: Camilla.v.lothman@gmail.com

Sonja, 71. Jag söker reskompis till Georgien och Aremien.

E-postadress: sonjaholmedal@gmail.com

Marie, 54. Är en resvan och självständig kvinna som söker ressällskap till Vietnam under hösten 2018, 2-4 veckor. Jag älskar nya ställen, ovanlig och god mat, mysiga restauranger, strosa på stranden eller ligga och läsa en bra bok på verandan på något enkelt ställe. Röker lite ibland och tar gärna en öl eller ett glas vin, men är alkoholfri l övrigt. Söker resesällskap och inget annat. Som person är jag okomplicerad och vänlig och trivs med mitt liv i övrigt. Jag bor i Blekinge och det skulle vara roligt att träffas några gånger innan och umgås och planera resan.
E-postadress: me.haggman@gmail.com

Kristina, 72. Jag är en pigg pensionär som älskar mitt Grekland,åkt förr två gånger per år olika öar,luffat min man och jag.Just nu saknar jag en badkompis som vill åka ner helst till Parga en vecka i slutet av september och bada,njuta innan vårt mörker kommer.Tänkte pröva att göra så här,spännande.Jag åker från Arlanda,bor i Västerort.
E-postadress: victoria.kjellberg@outlook.com

Margareta, 65. Önskar resesällskap till Marocko, Atlasbergen!.
E-postadress: margaretaruz27@gmail.com

Siv, 58. Hej, Jag söker ressällskap till USA och Hawaii. Skall vara borta i tre veckor i november 2018. Skall åka den klassiska resan med hyrd bil Los Angeles, Grand Canyon, Las Vegas, Yosemite national park, San Francisco åter till LA. Därifrån till Hawaii en vecka och sedan hem till Göteborg. Jag bor i Göteborg så resan utgår från Landvetter. Är det någon som kan tänkas följa med på denna fantastiska resa med mig får du gärna höra av dig så vi kan ses för att se om vi klickar tillsammans. Jag är rökfri och har en hyfsad kondition. Söker resesällskap och inget annat.
E-postadress: rytneva1@gmail.com

Karin, 57. Kvinna 57 år vill ha sällskap till Indien i november och december, hela eller del av tiden. Resvan, självständig, flexibel. Jag reser i lugnt tempo, stannar fyra till 14 nätter på samma ställe (om jag trivs) och gör utflykter därifrån. Vilar två timmar varje eftermiddag (utom i undantagsfall). Budget, vill dela rum (tror inte att jag snarkar 😉). Gillar natur, kultur, konsthantverk och att bara vara, se på människor och lära mig om landet. "Samlar" inte på monument. Älskar havet men inte att ligga och pressa. Det gör inget om vi har delvis olika önskemål om vad vi vill göra. Vi kan dela på oss i några timmar upp till en vecka. Rökfri och mycket måttlig med alkohol.
E-postadress: kalo60@live.se

Emad, 37. Tjena.ja vill åka resa med en snäll sällskap,men ja vill bara söker en värm tjej och trevlig.hör av mej ha en fint dag
E-postadress: Emad.ahadi80@yahoo.com

Jasmine, 24. Hallå! Är en 24 årig tjej som är lite sugen på att lämna mörka Sverige, och bosätta mig på Gran Canaria från okt, 3-6 månader fram. Jobb verkar ganska enkelt att få, men lägenhet känns enklast om man kan dela med någon. Så tänkte höra om det finns någon som går i samma tankar? Hör gärna av dig i så fall :)
E-postadress: Jasminenilsson557@hotmail.com

Betty, 59. Bor i Stockholm och söker resesällskap i augusti. Öppen för förslag, men helst blandade aktiviteter. Icke rökare och sparsam konsumtion av alkohol.
E-postadress: travelbettyb@gmail.com

Linné, 26. Jag heter Linnéa och är 26år jag fyller 27 år i sommar. Jag letar efter någon i åldern 20-30år som skulle vilja resa ca 3 veckor i sommar. Jag tänker mig Europa. Kanske tågluffa eller öluffa i Grekland. Öppna för förslag men gärna en resa som innehåller både kultur, sol och bad, aktiviteter och lite party. 😊🌸 hör av dig både killar och tjejer är av intresse. Mvh Linnéa
E-postadress: linnea_1234@hotmail.com

Josef, 30. Jag är en kille på 30 år Jag söker efter tjej resakompis ålder mellan 18-28. För jag är trött på att resa ensam o svårt för att jag talar inte engelska jag står för resan Var o när vet ej än är öppen för förslag Mer info funderingar skriv gärna till
E-postadress: Hej996@gmali.comEfter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.