Hitta resesällskap

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan.

Stefan, 43. hej, kille 43 år boendes i Stockholm söker resesällskap för en lite längre resa (2-3 veckor) i början på 2018. Gillar kombinationen av organiserat med guidning av div sevärdheter samt kanske avsluta med lite sol o bad. Skulle kunna tänka mig Madagaskar, Kuba, Sri Lanka men är öppen för andra förslag. Har rest en del tidigare....
E-postadress: nejmlose@hotmail.com

Valerie, 69. Söker resesälskap i sept., okt.,nov till sol o värme gärna Kanarieöarna. Är resvan, rökfri, lättsam, flexibel gillar att bada , läsa, gå på utflykter m m. Tycker at det är trevligare med sällskap. Bor i Gbg. Hör av dig om du är intresserad.
E-postadress: vallys@tele2.se

Viktor, 42. Hej! En stilig prins på 44 år som söker en okomplicerad prinsessa att hålla i handen på en härlig resa jag bjuder på. Ålder utan betydelse och barn inget hinder. Söker inte bara resesällskap utan något som leder till mer efter denna resa. Var och destination tar vi tillsammans och en paradis-ö är inte helt fel. Hör av dig så planerar vi tillsammans.
E-postadress: hogstavinsten@hotmail.se

Gunilla, 72. Jag vill resa bort i nov/dec ca 2-3 v till solen och värmen. Resmål egalt/förslag. Jag är rökfri, lättsam, gillar att promenera, utflykter m m. Är självgående men det är trevligt med sällskap till middagen. Avresa från Arlanda eller Umeå passar mig bra.
E-postadress: ann.1396@hot.mail.com

Charlotte, 68. Ungdomlig resvan kvinna söker kvinnligt ressällskap i Goa i Indien där jag varit många gånger jag åker 31okt just nu finns en lägenhet bredvid min ledig i november du kan stanna längre eller kortare tider i nov.
E-postadress: charlylind@yahoo.com

Olga, 62. Söker kvinnlig sällskap fn Stockholm för resan till Kreta Chania 6 october 2017 1 vecka ca 3900 per person nära havet icke rökare icke snarkare
E-postadress: kirolg79@gmail.com

Alexandra, 53. Någon från Stockholm som vill ta en sista minuten till Grekland? Har rest mycket själv men alltid trevligt med sällskap vid middagen o billigare dela dubbelrum. Jag har tagit semester från 23/9 och en vecka framåt. Avresan måste ske 23 eller 24 sept!
E-postadress: alexandrapalm@hotmail.com

Gerd, 74. Sydafrika eller Namibia i mars 2018, rundresa 17 dgr med litet sällskap, åtta personer 70-plusare i jeep. Söker någon med reslust, nyfikenhet, humor och positiv inställning. Delvis delat sovrum, delvis singelrum. Avresa från Arlanda. Jag finns i Östergötland.

E-postadress: guntyspost@gmail.com

Gittan, 70. Söker resesällskap till sol och värme gärna Dominikanska republiken, Jamaica eller Kap Verde, nu i höst. Bor i södra Skåne. Gillar även upptäcka landets natur, kultur, landet mat. Lättsam och social. HÖR AV DIG .
E-postadress: ystad4@gmail.com

Sven-Arne, 72. Jag önskar ressällskap till Sydafrika under hösten. Det är dyrt med enkelrum. Trevligt med okomplicerat sällskap.
E-postadress: sven-arne.johansson@hotmail.se

Stina, 55. Hej! Söker resesällskap till en kombinerad språk- och dansresa till Kuba med avresa slutet på december. Tänkte vara borta en månad. Själv är jag nybörjare i både spanska och latinodans men är mycket resvan. Söker någon som liksom jag är resvan och självständig och med måttligt alkoholintag att dela hela eller delar av resan med.
E-postadress: stinaon@yahoo.se

Lotta, 30. Hej jag kallas ibland för Lotta och jag är 30 år. Jag bor i Uppsala och det skulle vara jättekul att träffa några resglada vänner här i stan eller nära omkring så kan vi ses på fika och prata resor! Skottland är spännande bl a...........
E-postadress: tulsiolsson@yahoo.com

Harriet, 60. Vill åka till La Palma i slutet på november , har inte varit på den Kanariska ön. Brukar resa ensam men skulle den här gången gärna ha sällskap, -fast eget rum. Jag tänker stanna 14 dagar på ett hyfsat hotell. Ser gärna det positiva i situationer och är nog en öppen person, men absolut rökfri. Solar gärna men inte alltför länge och vill ju så klart se lite av ön. Shoppa gör jag inte så mycket men följer gärna med. Är morgonpigg så kvällarna blir inte så sena. Avreseorten blir Arlanda då jag bor i Luleå, men vi kan ju också träffas på plats. Hör av dig om du tror att det kan vara något.

E-postadress: harriet57@live.se

Hayder, 55. Jag söker resesällskap för 1 eller 2 veckor . Jag söker kvinnlig reskompis helst från Stockholm.
E-postadress: haydirlabban@hotmail.com

Sofie, 47. Hej -söker resesällskap (kvinnligt) till resa över nyåret. Åker gärna till värmen, Thailand eller annat förslag? Kan tänka mig att åka reguljärt eller på organiserad gruppresa. Är öppen och ganska social. Gillar kultur, shopping, natur, sol och bad mm. Bor i Stockholm.
E-postadress: motsolen@yahoo.com

Leffe. Hej någon som vill haka på thailand runt nov 17-jan 18 hoppa runt på öarna ,häng med hela tiden eller ses någon vecka ,,
E-postadress: l.w56@hotmail.com


Catharina, 52. Hej! Söker resesällskap för en vecka i slutet av september någonstans runt Medelhavet, gärna Grekland eller Mallorca. Tycker om kultur och historia men också att ligga på stranden med en bok eller en bra pod i öronen. Uppskattar bra kvalité på mat och boende. Är öppen, social, resvan och välutbildad. Du som är intresserad, hör av dig så pejlar vi personkemi. Jag bor i Malmö. Hälsningar Catharina

E-postadress: catharina.privat@yahoo.se

Tommy, 46 reser till thailand oktober till januari Följa med:)? Skriv
E-postadress: Torest@mail.com

Lars, 42. Hejsan. Jag är en man på 42 år boende i Kristinehamn i Värmland. Jag söker kvinnlig reskompis till USA. Gärna Los Angeles eller Florida, Texas, New york. Om ni är sugna hör av er. Vi kan börja som vänner så får vi se vad som händer..
E-postadress: lars74karlsson@gmail.com

Lena,66. Är det någon som kan tänka sig att resa till Thailand februari eller mars nästa år ca tre veckor? Är en kvinna på 66 år som har varit där 7 gånger och älskar att resa. Man eller kvinna. Är från Helsingborg, så det hade ju varit bra om Du är i närheten så vi kunde träffas och se om det kunde fungera.
E-postadress: lenadanielsson@hotmail.com

David, 25. Söker en kille eller tjej som vill resa någonstans i november eller december. Resan kan vara 1 eller 2 veckor. Jag föredrar att åka till hotell som har minst 4 stjärnor. Gillar att vandra och gå och kolla på olika sevärdheter. Har rest mycket så har mycket efterenhet. Har du något land du vill åka till och söker en resekompis så tveka inte att skicka iväg ett mejl. Är du lite osäker på vart du vill åka precis som mig? Då kan du med skicka iväg ett mejl så kan vi diskutera olika länder.
E-postadress: Davidnw1@outlook.com

Susanna, 17. Jag är en tjej på 17 år som vill åka till NYC sommaren 2018 (när som helst i juni-augusti). Jag tänker mig 5-7 dagar i staden och jag söker en resekompis att åka med! Jag kommer att vara 18 år vid avresa och ålder spelar inte så stor roll. Under resor gillar jag att se nya saker, shoppa, fotografera, äta mat och bara ha kul!
E-postadress: sussie.lowenadler@gmail.com

Jolanta, 65 söker kvinnligt ressällskap till Sydafrika i mitten på november, restid två veckor. Uppskattar (naturligtvis) djur och natur.
E-postadress: jolanta52@live.se

Ewa, 66 söker kvinnligt resesällskap då alla mina väninnor är gifta. Jag har nyligen blivit singel. Älskar att resa och har många platser kvar att se. Reser både till strand och storstad har även varit på en del kryssningar. Som sagt allt är av intresse om bara vår kemi funkar. Jag är väldigt ungdomlig till det yttre och det inre och ser bra ut enligt andra. Helst Vill jag träffa någon från Göteborgstrakten
E-postadress: hultan14@gmail.com

Linda, 56 söker resesällskap till Costa Rica, Panama och norr västra Mexiko från mitten av november till början av Januari. Är mycket resvan och har varit mer än 2 månader i Syd Amerika Hör gärna av dig , så planerar vi resan tillsammans. Vi bor träffas över en fika innan för att stämma av kemin så det inte blir fel.
E-postadress: nananu08ira@gmail.com

Phillip, 56 söker kvinnligt resesällskap för Asientour, ex i nov-dec har varit där solo en gång tidigare,och föll för naturen,maten,kulturen dessutom verkade folk gladare (trots diktatur) än de i en demokrati. Ägnar mig åt lite freelanceresearch . Vi bor träffas över en fika innan för att stämma av kemin så det inte blir fel. Är en kulturellt bevandrad person med inre o yttre stil.
E-postadress: wolflife@hotmail.se

Oscar, 70. Du kvinna som kan tänka Dig att, till hösten resa -"i Morernas fotspår" - tillsammans med en 70-årig livsnjutare och uppleva Cadics, Sevillia, Kordoba och Granada ... arkitektur, kultur - skönhet och njutning. Ser fram emot att höra av Dig som längtar efter mötet i den inre och yttre resan. Andalusien väntar på oss!

E-postadress: maturity@hotmail.com

Magnus, 52. Åker till Vietnam 1 feb. 2018 för en asienresa i ca 3 månader. Van resenär som gärna vill se och uppleva fina platser, djungel och stränder. Tänkte besöka Kambodja, Malaysia, ev. Indonesien, men är öppen för andra planer. Tycker om att röra på mig ibland så jag kommer att försöka kuta runt när det är läge. Slappar gärna också och tar en öl ibland. Du kvinna eller man som vill följa med en bit på vägen-hör av er.
E-postadress: m.c.karlsson@gmail.com

Maria, 52. Söker resvän till att uppleva och se Glasgow och dess omgivningar. Bl.a. intresserad av att se National Museum of Flight och National War Museum. Att sedan bara strosa runt och uppleva atmosfären i staden blir ett fantastiskt minne. Resplanen är att komma iväg slutet av oktober och några dagar. Hör gärna av dig - så planerar vi resan tillsammans.
E-postadress: Mariaiimariaii@hotmail.se

Marcus, 64. Resvan man i södra Sverige söker kvinnligt sällskap till Grekland (fastlandet eller öarna) under september eller början av oktober. Gärna annat än bara strandliv.
E-postadress: 2468m9753@gmail.com

Monica, 76. Pigg och alert kvinna i Helsingborg söker resesällskap för framtida resor vår och höst till Spanien. Sol och bad. Flyg eller buss spelar ingen roll. Viktigt lära känna varandra före resan.
E-postadress: monica.mh.berg@g.mail.com

Maria, 57. Söker kvinnligt resesällskap för sol-, båt-, buss- och weekendresor i höst och vinter. Bor i nordvästra Skåne.
E-postadress: marianilsson_96@hotmail.com

Philip, 25. Söker sällskap för spontanresa start denna vecka eller nästa, man eller kvinna spelar ingen roll. Vart vi åker bestämmer vi tillsammans. Hör av dig om du är intresserad.
E-postadress: phvarde@gmail.com

Andre, 46. Reser mycket I mitt jobb och söker trevligt sällskap. Nu närmast på tapeten star Estland samt Singapore/ Vietnam. Hör av dig för närmare info. Jag står för resekostnaderna.
E-postadress: andreroslund@outlook.com

Katarina, 57. Söker kvinnlig typ: "gammal hippie" för resa till värme i feb- mars -18 , är inte resvan själv , var i Indien nov -16 ensam . Men nästa resa föredrar jag att resa i sällskap , bor i Gbg , är flexibel gällande resmål , ingen vandrartyp , värme o hav.
E-postadress: Katarinalindkvist@gmail.com

Tommy, 69. Ungdomlig golfspelande man söker golfkompis man eller kvinna under våren 2018 för longstay i Spanien eller Portugal. Bor i Malmö.
E-postadress: attcom12@hotmail.com

Kjell 66. Vill hitta en kvinna att åka med till Thailand, Vietnam eller Dominikanska i vinter (2018) Hoppas du som jag gillar träning av nåt slag för att försöka hålla ålderdomen borta. Golf kanske nån gång men absolut inget krav. Älskar sol, värme, bad. Måste finnas en kvinna som vill åka, ha önskan liknande min utan krav. Hoppas finna dig. Vill göra flera solresor varje år. Även till närmare länder.
E-postadress: gwcs@live.se

Eleonora, 67. Söker resesällskap till Egypten i november. Jag är resvan. Bor i Halland.
E-postadress: alania239@gmail.com

Camilla, 50. Hej! Söker resesällskap i Uppsalatrakten, har rest en heldel men har mycket kvar. Kille/tjej spelar ingen roll men gärna kring 50 års åldern. Jag är dålig på engelska men det har funkat i alla 30 år som jag har rest hitintills. Intresserad av kultur och sol & bad, Beror på vart man åker hur utbudet ser ut.
E-postadress: Camilla.v.lothman@gmail.com

Dagmar, 80 skulle vilja träffa en kvinna i ungefär samma ålder för en resa till Bali/Indonesien över Jul och Nyår. Helst åtminstone en månad. Jag bor i Göteborg, har rest mycket. Är du intresserad, hör av dig.
E-postadress: dagmar.dagmar@yahoo.se

Emma, 23. Hej! Jag skulle vilja hälsa på min syster i Jackson (USA) men vågar inte flyga ensam, eftersom jag inte har gjort det. Man måste byta flyg och jag är inte så duktig på engelska. Är det någon som har tänkt samma sak att hälsa på någon, och som man kan ta flygresan ihop med. Skulle vilja åka i början av augusti. Tror att man ska flyga från Stockholm-Memphis, och i det blir det nog ett byte. Det är bara själva resan som jag behöver sällskap på, för att klara av den.
E-postadress: emma.eriksson94@live.com

Camilla 66
, Jag söker ressällskap på en resa till Kina. Jag tänker mig en resebyråresa (rundresa) med kvalitetsinnehåll. Jag är resvan och självständig. Jag bor i Stockholm. Om detta passar detta dig så hör gärna av dig.
E-postadress: camilla_berg@spray.se

Mini, 30 Jag söker någon glad sprallig person att resa med. Du bör inte vara mat styrd (sur om du inte får äta prickar kl **). Flexibel och spontan. Gillar en varierad dag.
E-postadress: Miiniisch@gmail.com

Ronny, 71 Åker med min husbil till Portugal i september. Resväg kommer vi överens om! Restid ca 4 månader med ca en månad ner till Algarve. Dela kostnaden för drivmedel, vägavgifter, mat etc. Reslängd bestämmer du själv! Egen bra säng!!
E-postadress: Husbiq@gmail.com

Jocke, 26. Eftersom jag aldrig varit i Sydamerika tänkte jag att, nu är det dags. Lite tidigt ute MEN för att hitta den rätta känner jag att det är rätt tid att lägga ut detta i god tid. OBS!!! Letar en tjej! (Bi/straight) Jag planerar in en längre resa till Sydamerika, mellan 2 månader och sålänge min budget räcker i princip. Max 4 månader som det ser ut nu. Så, är du rätt person för denna resa? Är du äventyrlig, spontan, har humorn på rätt plats och inte minst tiden att hänga med plus extra cash så att du kan vara borta minst 2 månader? Känns det rätt så kan jag tänka mig att bjuda på själva resan dit t.om. (Runt 10.000:-) Vi kommer att börja i Peru och sen allteftersom ta oss runt till diverse platser runtom i Sydamerika. Detta är inte en resesällskap/sexbuddy jag letar MEN känns det rätt så känns det rätt. I första hand är det då nån som vill utforska Sydamerika tillsammans med mig som min vän. Plus i kanten: Du ser bra ut Du kan flytande spanska Du är väldigt social (som jag) Du är orädd Du är mellan 20-35 Detta kommer självklart vara en annons som ligger ute ett bra tag och jag kommer dessutom inte bestämma mig för vem det blir som åker med förens i September-Oktober. Känner du att detta är nåt för dig? Hör av dig redan idag! :)
E-postadress: Eek6783@gmail.com


Alice, 67
Söker resesällskap, kvinna, för resor främst till Costa Tropical på spanska fastlandet och Gran Canaria. Söker inget annat än att dela resan då det har blivit stor skillnad på att resa två personer jmf med ensam. Jag är 67 år och gift och reser för att få sol och värme. Jag reser från Stockholm Arlanda. Jag varken röker eller dricker alkohol.
E-postadress: AE50@telia.com

Joy, 67. Kvinna, bor i Göteborg. Söker kvinnligt resesällskap (ej rökare, ej lesbisk) till Dubai nyår ca: 1 v 2017/18. Reser ofta ensam, men nyår är speciellt, gärna charter. Bor Du nära Göteborg kan vi träffas för en fika. Hör av dig !
E-postadress: joyhallberg@live.se

Anita, 61 önskar manligt seglingssällskap. Kapten med båt sökes. Jag har gastat en del, stortrivs med tillvaron ombord och skärgårdslivet. Skriv gärna några rader till mig så berättar jag mer.
E-postadress: livande123@gmail.com

Elisa, 51. Vill gärna resa någonstans i sommar. Vi kan träffas innan.Jag bor i Stockholm. Hurtigruten funkar också. Fjällvandring blir det ok.
E-postadress: ekec64@gmail.com

Anita, 74 söker en väninna för resor i sommar o höst Sverige eller Europa. Åker helst buss. ses före resa. bor i Västsverige.
E-postadress: monadennerhoff333@hotmail.com

Sonja, 70. Hej! Jag reser ofta och försöker bo hos lokalbefolkningen då jag reser. Då ser man att pengarna går direkt till lokalbefolkningen.Man kan då ge stöd till dem på olika sätt utifrån deras behov. Många resor har gått till ursprungsbefolkningar runt om i världen. På min lista att resa till är några resmål Palestina, Banda Ache, Laos, Vietnam och Kambodja. Hittills har jag rest i Australia, Austria, Belgium, Colombia, Costa Rica, Cuba, Czech Republic, Denmark, Egypt, El Salvador, Estonia, Fiji, Finland, France, Greece, Greenland, Guatemala, Honduras, Hungary, Ireland, Italy, Japan, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Latvia, Lebanon, Luxembourg, Mexico, Moldova, Netherlands, Norway, Oman, Panama, Peru, Poland, Romania, Russian Federation, Serbia, Slovakia, Spain, Switzerland, Tajikistan, Thailand, Tonga, Tunisia, Turkey, Turkmenistan, United Arab Emirates, United Kingdom, United States, Uzbekistan och Vanuatu.
E-postadress: sonjaholmedal@gmail.com

Bodil, 65. Jag är en van resenär har besökt ca 45 länder. Har rest ensam en del men vill gärna finna någon att resa med. Vandring och upplevelseresor, historiska platser har det väl blivit mest men är öppen för annat också. Arbetar heltid så jag måste ha en viss framförhållning med att ta ledigt. Åka bara på solsemester är inget för mig jag önskar mer aktivitet. Har lätt för att träffa människor och öppen för andra kulturer.
E-postadress: cotocot@hotmail.com

Aurore, 54. Jag söker en man eller en kvinna och spelar inga roll ålder som vill resa till Kiev och kanske vidare till Odessa. Jag reser gärna med någon som gillar bo i vandrahem. Du ska inte vara rastlös och kunna ta det lugnt ibland. Hör av dig
E-postadress: medinamichele@hotmail.com

Nananuira, 56 söker resesällskap till Costa Rica under några veckor och när kan vi komma överens. Pratar flytande spanska.
E-postadress: nananu08ira@gmail.com

Tatjana, 58 söker kvinnlig reskompis för kryssningar, eller längre resor , för att uppleva saker i världen.
E-postadress: poma12@mail.ru

Jan, 54 söker resesällskap för en sista minuten resa till sol o värme gärna Kanarieöarna o omgående Ängelholms trakten.
E-postadress: jan51@telia.com

Ulla, 65 söker en reskompis för längre resa i vinter. Är en erfaren resenär och har rest mycket främst i Asien men även i Afrika och Sydamerika. Reser inte med charter utan vill planera egna resor. Just nu funderar jag på Laos kanske via Thailand eller Vietnam men är öppen för förslag. Gärna någon i Göteborgstrakten. Ett plus om du är intresserad av foto.
E-postadress: gbg51@telia.com


Efter att du skickat "Söker resesällskap" till oss läggs, efter granskning, annonsen ut på den här sidan!

Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer.

Jag medger att mina uppgifter läggs ut på upplevelseresor.com/sida/reskompis
Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.

Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär?

Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.