Flygplatshotell

Om flyget avgår tidigt på morgonen eller landar sent på kvällen väljer många att övernatta på ett hotell i närheten av flygplatsen. Detta är ett bra och smidigt sätt att vara på flygplatsen i god tid inför flygresan eller om möjligheten att åka vidare inte finns sent på kvällen.

På Arlanda kan vi rekommendera Comfort Hotell Arlanda. Ett prisvärt hotell som ligger vid Sky City mellan terminal 4 och 5. Om du uppger kod SINGEL22 när du gör din bokning så får du 12% rabatt på din hotellbokning. Koden fungerar vid telefon- eller mailbokningar till hotellet.

Om du flyger från Köpenhamn/Kastrup kan vi rekommendera Clarion Copenhagen Airport som ligger gångavstånd från Terminal 3 på flygplatsen. Uppge kod SINGEL22 när du bokar så får du 8% rabatt. Koden fungerar vid telefon- eller mailbokningar till hotellet. För användning på WEB loggar man in på "min profil" på https://www.nordicchoicehotels.se/ och lägger till koden där och bokar som vanligt.

Om du flyger från Oslo/Gardermoen rekommenderar vi Quality Airport Hotel Gardemoen som ligger 8 minuter med transferbuss från flygplatsen. Uppge kod SINGEL22 när du bokar så får du 8% rabatt. Koden fungerar vid telefon- eller mailbokningar till hotellet. För användning på WEB loggar man in på "min profil" på https://www.nordicchoicehotels.se/ och lägger till koden där och bokar som vanligt.

Rabatterna går ej att kombinera med andra erbjudanden på hotellet.