Covid-19

UD häver fr o m 30 juni avrådan för resor till 10 länder inom EU, EES och Schengenområdet. Det gäller följande länder: Belgien, Frankrike, Grekland, Island, Italien, Kroatien, Luxemburg, Portugal, Schweiz och Spanien.
De förlänger dock avrådan till 31 augusti för länder utanför EU, EES och Schengen. Vi följer de rekommendationer som UD, Utrikesdepartementet ger. Vi håller oss även uppdaterade på informationen från Folkhälsomyndigheten och European Centre for Disease Prevention and Control.

Vi går alltid på UD:s rekommendationer, om de avråder från resa till ett land eller region dit vår resa ska gå, så ställer vi in berörd resa. Vi kan även välja att ställa in en resa trots att UD inte avråder från att resa till den regionen. Orsaken kan t.ex. vara att vi anser att det finns risk för att vårt program inte kan genomföras som planerat. Vi har i dagsläget ställt in alla resor fram till och med 31 juli 2020. Våra resenärer erbjuds att omboka till en senare resa eller få pengarna tillbaka.

Preliminärboka en resa:

På grund av osäkerheten med Covid-19 så erbjuder vi dig nu att preliminärboka en plats på de flesta av våra resor. Det innebär att du gör en bokning och har en plats reserverad men att vi avvaktar med att fakturera dig. Hur nära resan vi behöver en slutgiltig bekräftelse skiljer sig mellan våra olika resor och utvecklingen av Covid-19. Anmälan är inte bindande och vi kontaktar dig innan vi fakturerar dig. Observera att detta inte gäller de resor markerade med "Boka nu!".